Let og overskuelig hjemmeside og alt for mange lækre mærker :) Det eneste problem, jeg havde, var at der kun stod waist-størrelse og ikke længde-størrelse på bukserne, og jeg måtte derfor ringe ind fo... Zobacz więcej
Bestilte min yndligs jeans onsdag aften og wupti stod posten med mine jeans til mig fredag morgen. Det kan man da kalde hurtig ekspedition. I pakken lå et sødt personligt kort med en hilsen fra pigen,... Zobacz więcej
Jeg handler meget på nettet og man finder hurtigt ud af, hvilke online butikker der holder, hvad de lover. Kan kun rose Anella til skyerne, fantastisk og hurtig service og gode mærkevarer til billige... Zobacz więcej
Jeg har hos Anella.dk fået en fabelagtig service og hurtig levering. Bedst af alt - Jeg har fået det lækreste mærketøj til en super pris! Jeg kan kun anbefale denne vidunderlige shop til venner og... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Modetøj til hende - Altid kun nyheder....fra Stylebutler, G-star, Miss Sixty, Lee, Diesel, Whiite, Tina Sund, Tusnelda Bloch, Thelin, BZR by Bruuns Bazaar, Samsøe Samsøe Samsøe, S///bar, Calvin Klein og m.f.
Dania
- www.anella.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super
Hele forløbet var meget tilfredsstillende - let og overskuelig at finde rund i, hurtig levering og det hele
Eksklusive mærker og udvalg
Jeg har shoppet hos anella.dk flere gange. Det er et godt udvalg, eksklusive mærker - til gode priser. Hurtig levering, flot pakket ind. Da jeg returnerede en skjorte, gik der ganske kort tid - så fik jeg pengene retur.
super fed forretning, og meget god service
jeg kan varmt anbefale anella til alle, det er absolut ikke sidste gang jeg handler her
helt klart 5 stjerne gerne mere hvis man kunne!!
Hurtig betjening
Jeg har fået en meget hurtig betjening både ved bestilling og retunering af varer.
Fin indpakning med personlig hilsen.
Kvalitet og super service
Mit første køb hos Anella har været en dejlig oplevelse. Ikke bare varen i sig selv var tilfredsstillende. Indpakningen og den personlige hilsen viser at der bliver tænkt på kunden. Sikket ikke sidste gang jeg handler hos Anella.
Super service!
Alt forløb perfekt - Express levering - lækker indpakning
Helt Perfekt service
Jeg handler meget på nettet og man finder hurtigt ud af, hvilke online butikker der holder, hvad de lover. Kan kun rose Anella til skyerne, fantastisk og hurtig service og gode mærkevarer til billige priser!!
Prøv bare, du bliver ikke skuffet :)
Helt perfekt!
Jeg kunne ikke være mere tilfreds.....
Alt mht. varekvalitet, indpakning, hurtig forsendelse - i alt en rigtig postiv oplevelse :-)
Anella
Hos Anella er servicen og forsendelsen helt i top. Der er rigtig mange dejlige varer og jeg vender helt sikker tilbage:o) Jeg giver 5 ***** stjerner
Super god service og hurtig ekspedition - det er det, det hele handler om.
Har købt et lækkert tørklæde fra White. Varen var nedsat, men prisen var ikke opdateret i "indkøbskurven". Efter én mail til Anella (responstid ½ time) var fejlen rettet og jeg kunne bestille tørklædet. Varen modtog jeg med posen den følgende dag. SÅDAN Anella :O)
G-star.
Købt et par G-star. Leveret dagen efter med lidt sødt til ganen. Fremragende service.
Min nye FAVORIT BUTIK!!
Jeg har hos Anella.dk fået en fabelagtig service og hurtig levering.
Bedst af alt - Jeg har fået det lækreste mærketøj til en super pris! Jeg kan kun anbefale denne vidunderlige shop til venner og bekendte, som ligeledes fortjener at få det nyeste moderigtige tøj uden at blive ruineret :o)
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!!