Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Android last few yers totally sx. Why you cant leave power button, why you everywhere add problems, you AI. It is time to boycott android phones, goole long time ago change politic, i hate google with... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Update auf Android 15 am Pixel 8 Pro der reine Horror... Apps hängen sich auf, "Eieruhr" dreht sich teils endlos, Telefon muss mehrfach am Tag neu gestartet werden, um wieder "normale Funktionen"... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

A not so long time ago, Apple et iOS dominated the world of smartphone OSs. But these days, Google and Android are clearly ahead, in term of: - stability (bugs are extremely rare on rece... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Schlechte Firmenphilosophie. Es wird profiled man wird Kategorisiert. Man bekommt das zu sehen was Google "Android" für richtig erachtete. Werbung wird Groß geschrieben. Google gehört in staatliche Ha... Zobacz więcej

1,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Excelent

Ive had an android for as long as i can remember no problems with any

29 czerwca 2016
Oceniono na 5 z 5

like i was born with it :)

This is the best OS I have ever used, last year i had an iphone and ios is limited. Using android now for a nine months and this is my bingo.

16 maja 2016

The best OS!!

Android is by far the best operating system. I have also used iOS and Windows phones before but nothing is better than Android. High on functionality, range of apps and personalization options. Hoping even better usability with the upcoming Android M.

23 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Incontestablement le meilleur OS pour mobiles et tablettes !!

J'ai testé les deux OS concurrents à savoir iOS et Android et je dois dire que Android est pour moi une véritable tuerie, le téléphone est très libre d'utilisation, ce qui n'est pas le cas chez Apple où il faut toujours i ceci, i cela pour faire des opérations simples comme ajouter de la musique sur le téléphone, en plus d'être très libre Android devient de plus en plus léger à faire tourner sur les périphériques mobiles ce qui évite les usines à gaz des premières générations et rend l'utilisation plus fluide, et en plus de tout cela Android propose énormément d'applications gratuites sur Google Play que l'on espère même pas chez Apple ! Des bugs perdurent mais demeurent sans réelle gravité !!

ANDROID FOR EVER !!!

24 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

People moaning because of updates need to get a grip.

Android is by far the best of out there. Always been on Android, have used an iPhone but utter rubbish when next to a rooted nexus 5, just a shame Samsung has to share android as they are the new iPhone.
This is for reviewing android not moaning about your Overpriced SAMSUNG tab that has build quality of paper mache.

20 grudnia 2014

Android: arrogant tavshed

Jeg har en Nexus 7, 32 GB, 3 G.
Den har fungeret fint - også med at gå på nettet via sim-kort - indtil for 14 - 21 dage siden.
Pludselig
virkede simkortfunktionen ikke. Kan ikke komme på nettet via simkort.
Overvejede at sende tabletten til Proshop, hvor jeg havde købt den, men kviede mig, da de muligvis - som telefonisk nævnt - ville resette den; og dermed slette mine mange aps. Gik på nettet med problemet, som viste sig at være ret kendt: at efter opgradering fra jellybean 4.2 til 4.3 virker simkortmuligheden ikke. En opringning til Asus support bekræftede problemet med opgraderingen. Jeg fik to muligheder: at vente på en ny opgradering, hvor problemet ville blive løst eller at nedgradere til 4.2. Opgraderingen kan tage op til en måned!
Hvorfor pokker meddeler android ikke dette til os brugere?! Vi kan så bruge en masse tid på at finde forklaringen eller sende tabletten via reklamation til købsstedet
og dermed undvære den i længere tid.
Elendig service, der svækker tilliden til Android

28 sierpnia 2013

Great...

Alternative or should I say in pair with iOS and Ipad 2 with awesome apps that fit your everyday needs, and now even better with ICS 4.0

15 lutego 2012

ottimo sistema operativo

utilizzo questo sistema operativo su tablet e telefono mobile e devo dire di essere rimasto particolarmente soddisfatto di questi prodotti...estremamente consigliato...A+++++++++++++

28 stycznia 2012
Oceniono na 3 z 5

Brugervenlig interface men store problemer andre steder

Pludselig forstår du de amerikanske statsledere der altid beklager sig over manglende telefonnumre til europæiske ledere, for har du bare forsøgt en enkelt gan at komme i kontakt med Android Market føler du disillusioneret og vred.

Interface er fantastisk, download simplt, købsproces virker. Desværre virker retrpolitik ikke, og hvad gør man når penge trækkes to gange eller andre fejl sker. Det er umuligt at finde kontaktoplysninger, der er en mase hjælpesider, med relevant info, men desværre ikke korrekt info. Jeg har nu prøvet at købe både defekt app, forsøgt at returnere app, at klage over forkert pris. Desværre uden held.Herved adskiller biksen sig ikke fra itunes, men man føler sig alligevel ganske hjælpeløs som forbruger. Især når beløbene er så små at hurtig mister overskuddet til at æmpe for at klage.

20 sierpnia 2011

Vidunderlige verden

Android er jeg bare vild med, både styresystem (af den nyere slags), market m.m. Det er så dejligt behageligt at arbejde med som bruger.

Jeg synes det er nemmere at finde relevante apps via market end det er med æblet. Plus at jeg har en fornemmelse af, at der er nogle flere danske apps via market end hos æblet. Dertil er det fedt, at man som bruger kan være med til at videreudvikle de forskellige apps igennem ens feedback.

22 lipca 2011

nemt og sikkert

Det er nemt og sikkert og handle her, når man først har lavet sin google konto, (oprettet en g-mail) så køre det bare, betaling og refundering hvis man fortryder virker perfect.

15 czerwca 2011
Oceniono na 3 z 5

... ?

...
Jeg ville så gerne have noget ind på min htc desire hd samt børnenes htc wildfire

måske forstår jeg ikke det android market ordentligt

har lavet en google konto

har fået barcode scanner ind

men hjælp ... hva' gør jeg eller gør forkert ?

.apk har jeg fundet udenom anroid få steder blandt andet barcode scanner, mario bros, pac man

men noget gør jeg jo obvious galt

btw - kun tilsluttet wi-fi endnu ... er det problemet ?

15 kwietnia 2011

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej