Lær at styre temperamentet i trafikken!
Da jeg holdte i et kryds tidligere i dag så jeg en af jeres ansatte stige ud af sin bil og gå hen til en yngre herre og stå og råbe og skrige og te' sig som et lille barn, Taler ikke så godt for virksomheden
Kunden vil gerne have hvide og blå farver, som på billedet der ligger på N-drevet. Kunden vil gerne have logoet i toppen, samt hans oplysninger i designet, og så menuen i toppen. Kan godt lide de 3 billeder i content feltet som på dineoejne.dk. Kunden vil sende billeder til ref. listen. Graf.skal ringe kunden op først
Sindalsvej 9, 8240, Risskov
Tjek din flytteopgørelse grundigt ved HD Ejendomme.
Min dårlige oplevelse ved HD Ejendomme finder sted i september/oktober 2020, hvor jeg skal fraflytte et lejemål på cirka 125 m2. Jeg giver på forhånd udtryk for min skepsis overfor HD Ejendomme grundet at virksomhedens omdømme er kommet dem i forkøbet.
Synsmanden fra HD Ejendomme kommer dog min skepsis i forkøbet idet han ved flyttesyn udtaler at han ikke lader fakturaer for fraflytning gå hans opmærksomhed forbi. Jeg oplever derfor mere ro med forløbet, hvilket varer frem til at jeg modtager flytteopgørelsen;
Ud af et depositum på omtrent 30.000 kroner får jeg 1500 retur. Jeg kigger herefter på opgørelsen, hvor jeg kan aflæse at der er brugt 30 arbejdstimer og 35 liter maling. Jeg studser over dette og kontakter dernæst synsmanden, som oplyser at han også synes det lyder af meget. Synsmanden melder derfor at han vil undersøge sagen. Efter et par uger kontakter synsmanden mig tilbage og oplyser at han efter et stykke opklaringsarbejde kan oplyse, at det anvendte malerfirma har ombyttet nogle fakturaer fra et andet lejemål. Lidt senere modtager jeg en ny flytteopgørelse, som nu hedder at der er anvendt 24 mandetimer og 20-25 liter maling. Jeg får i stedet omtrent 9000 kroner i depositum retur i stedet for de oprindelige 1500 kroner.
Undervejs i forløbet har jeg udtrykt min utilfredshed(og til tider skældt ud) på både synsmanden og en medarbejder fra HD Ejendommes administration.
Synsmanden fordi han ikke har levet op til sine egne udtalelser om at han efterser fakturaerne. Ikke alene har både malerfirmaet(Malerfirmaet Andersen & Ovesen) synsmanden ikke opdaget fejlen før jeg har rettet henvendelsen. Det er altså to parter i et samarbejde, som tilsyneladende ikke har set fejlen.
I forbindelse med fremsendelsen af den nye flytteopgørelse, er jeg således også - og som tidligere nævnt - i kontakt med en medarbejder fra HD Ejendommes Administration, hvor jeg også beklager mig over forløbet. Hun møder mig bl.a med en formulering om "vi begår jo alle fejl/vi er også mennesker", hvortil jeg kun kan sige til hende at jeg på ingen måde vil være med til at negligere denne hændelse. Samtalen slutter herefter.
Jeg synes at ovenstående taler for sig selv og jeg vil kun opfordre samtlige lejere ved HD Ejendomme om at møde HD Ejendomme med den største skepsis ved fraflytning. Jeg frygter at mange ikke har overblikket, overskuddet og det ekstra der skal til for at følge eventuelle uregelmæssigheder helt til dørs, hvorfor HD Ejendomme vil fortsætte dette sløseri omkring fraflytning og brug af samarbejdspartnere. Jeg har intet belæg for det, men jeg kan heller ikke udelukke at der kører en "standardaftale" mellem HD Ejendomme og deres samarbejdspartnere, hvilket ikke tilgodeser lejeren.
Jeg har ellers været glad ved at bo ved HD Ejendomme, men dette hændelse har desværre overskygget den gode oplevelse.
Derfor: Udvis størst mulig skepsis overfor HD Ejendomme( og Malerfirmaet Andersen & Ovesen) ved fraflytning fra dit lejemål ved HD Ejendomme.
Hurtigt og effektivt malerarbejde af gulve og lofter i tre rum, pænt resultat. Fin og positiv kommunikation omkring opgaven.
Jeg kan kun anbefale Malerfirmaet Andersen og Ovesen A/S. Vi indhentede tilbud fra 3 malerfirmaer i forbindelse med at vi hurtigt skulle flytte ind i vores nye hus og have malet. Det krævede en større renovering af stuen samt maling af resten af huset. Firmaet var det billigste af de 3 og ejeren som kom og beregnede tilbuddet var desuden også en flink fyr og som gennem hele processen var god til at kommunikere med os i forbindelse med at vi hurtigt skulle flytte ind, hvilket endte med at ske på dagen de var færdige. Det udførte arbejde var rigtig flot og vi er meget tilfredse. Ejeren kom sågar selv og rettede en lille fejl som vi aldrig selv ville have lagt mærke til men som han synes kunne laves bedre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.