Andersen Bakery Recenzje 37

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,0

Oceniono na 2 z 5

Helt ærligt, Andersens….! Vi købte (blandet andet) to af af jeres småpeberet fastelavnsboller, som I valgte at komme i én æske, uden at skille de to kager ad… Inden vi var kommet hjem (en kort gåtur)... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi besøgte Andersen Bakery ved Islandsbrygge i går. Der var selvfølgelig lang kø, men det var vi forberedte på. Mens vi ventede i køen, slog vi deres kager op på deres egen hjemmeside, så vi i det m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte 80 små passionskager til vores bryllup, og både kage, pris og service var fuldstændig i top! Nem kommunikation, fik lov at få pakket kagerne i små æsker der passer til vores køleskab og på... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Købte i lørdags meget smukke potions kager til 62kr per styk på Islandsbrygge. Og blev meget skuffet over manglende smag på både Hindbær Drøm og Chokoladekage m. Solbærgelé. Kan ikke anbefale Ande... Zobacz więcej

3,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastisk service

Fantastisk service, og lækre kager, brød.
Pigerne i disken, er så søde og serviceminded.
Hende den lyshåret, har simpelhen så stort et overblik, og altid smil på læben. Kan varmt anbefales.

17 lutego 2023

Cirkus i forklædning

På hjemmesiden stod der klart og tydeligt der ikke var nødder i fastelavnsbollen med appelsin, chokoladecrumble og mascarponecreme. Da jeg henvendte mig til en medarbejder for at dobbelttjekke, bliver jeg mødt af denne anti-servicemindede blonde kvinde der bliver sur på mig over jeg spørger. Hun siger så der er nødder i fastelavnsbollen, selvom der står noget andet på hjemmesiden (som jeg også dobbelttjekkede da jeg kom hjem!). Det kan vi ikke tåle herhjemme. Latterlig forfærdelig betjening og til de priser skulle man tro der var mere at hente i butikken end bare bagværk. Ærgerligt noget så ambitiøst ikke bliver fulgt til dørs. Kan ikke anbefales

17 lutego 2023

I dag kl 19

I dag kl. 2 minutter i 19 (dvs. to minutter i lukketid) var jeg forbi Andersen Bakery på Islands Brygge for at købe to flutes. Ekspedienten var i gang med at tømme hylderne for brød, der landede i den sorte plastiksæk, som hun havde under armen. Jeg spurgte på den baggrund, om jeg mon ikke kunne få lidt rabat fremfor at containeren skulle få glæde af de to flutes. Hertil sagde den venlige ekspedient: "Det må jeg desværre ikke", hvorefter hun bad om 72 kr., som jeg så betalte. Jeg anfægter ikke kvaliteten af jeres brød, og jeg er bekendt med to good to go, men dette var en overraskende og ufleksibel oplevelse.

14 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Forkert levering og glemte ordre på studenterkager

Forkert levering til fest i november og glemte vores bestilling på studenterkager nu. De var søde nok til at skynde sig at ordne en med skrift, men gæsterne fik frossen kage og det er det godt nok for dyrt til. Nu tør man jo næsten ikke regne med, at det går godt en anden gang, når man fejler 2 ud af 2, så vi finder en ny leverandør til de festlige lejligheder, hvor der er styr på det…

23 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Betal for levering - hent selv

Bestilte brød til levering som også blev leveret, men med mangler. Ringede og fik oplyst, at jeg kunne komme dagen efter for at hente manglerne - altså betal for levering og hent selv 😳. Pigen jeg talte med, havde ingen beføjelser til at gøre andet, så hun forslog at jeg ringede dagen efter.
Ringer dagen efter for at tale med en leder, men efter telefonen blev taget med “et øjeblik” vendte personen tilbage og sagde “ kan du ikke ring senere, da vi har travlt - tak”. Meget utilfredsende oplevelse.

13 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Sidder tilbage med en eftersmag af…

Sidder tilbage med en eftersmag af brændt brød efter at have spidst en fastelavnsbolle med karamel. Bunden var så hård at den skulle skæres med kniv. Og Jeg ærgre mig over at jeg ikke smed den ud efter første bid.

29 stycznia 2022

Verden vil bedrages

Verden vil bedrages! Andersens fastelavnsboller bliver hypet til skyerne, og det gør sig sikkert også bedre på Facebook og Instagram, end en klassisk fastelavnsbolle, men smag, tekstur og indhold er på alle områder under middel. Bunden består af 'yderringen' fra en høj snegl, blot uden kanelsmag. Cremen er der rigeligt af, men i f.eks. karamelversionen er der kvalmende for meget, udtrykte de to 14-årige, der prøvede denne version. Kaffeversionen smagte til gengæld ikke af noget som helst, og slet ikke af kaffe. Den afsluttende 'kiks', havde i alle de konfigurationer, vi prøvede, en (for) hård konsistens til at den kunne 'crackes' med ske eller gaffel. Til gengæld, var der meget lidt smag i det pådryssede, farvede pulver, som tilsvarende føltes mindre behageligt i munden.
Vi var otte personer, der prøvede: karamel, kaffe, æble, rabarber og hindbær.
Alt i alt en pinligt dårlig fortolkning af såvel den danske fastelavnsbolle som den svenske semla.

24 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Lækre kager af høj kvalitet leveret til tiden

Min mand og jeg bestilte 12 kager fordelt ligeligt på
Gateau Marcel, Tokyo Passion og Tropical til vores bryllupsfest og Andersen Bakery leverede friske kager af høj kvalitet. Kagerne var smukt dekoreret og smagte virkelig godt. Alt blev spist og mange af vores gæster roste kagerne efterfølgende, og spurgte hvorfra de var købt. Vi bestilte kager til vores bryllupsfest fordi vi før er blevet meget imponeret af de efterspurgte fastelavnsboller tidligere i år og vi kan kun varmt anbefale at prøve deres kager. Leveringen var 20 min for tidligt, hvilket passede os fint og kagerne blev overleveret forsigtigt af en høflig medarbejder.

19 października 2021

Største skuffelse

Mødte op kl 8 fastelavnsmorgen og der var udsolgt af fastelavnsboller til trods for man kunne stå og se dem bag glasvæggen i massevis. Men de var kun til bestillinger, så hvis I skal forbi så bestil via hjemmesiden. Det åbenbart vigtigere for dem end deres butik. Derudover var ekspedienten simpelthen så sur, og på ingen måde serviceminded. Bestemt ikke et besøg værd.

14 lutego 2021

Fastelavnsboller

Kørte fra helsingør til københavn for at smage de anmelderroste fastelavnsboller og var desværre ikke specielt begejstret🤪48 kr og levede ikke op til forventningerne(rabarber og rabarberpulver) men det var en smuk køretur❣️

8 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårlig, flabet oplevelse med servicen

Rigtig dårlig oplevelse med servicen hos bagerriet. Ubehøvlet, stresset ekspedient og en meget hektisk stemning i bagerriet. Godt bagværk, men med flabede kommentarer og totalt hysteri omkring hurtigt ind/hurtigt ud, så kommer jeg ikke igen.

26 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

Byens bedste Kardemomme snurre

Byens bedste Kardemomme snurre

De er helt fantastiske... har ikke fået et stykke "danish" bedre end deres snurre. De har et smukt udvalg og overdådigt udvalg af kager og chokolade.

Service er altid venlig og effektiv.

11 września 2020
Oceniono na 5 z 5

God service, stort udvalg og det jeg smagte var super lækkert og økologisk. De har både konditor kager, surdejsbrød/boller, sandwich og wienerbrød. Stor anbefaling herfra :D

13 września 2019

Gourmet Hotdog, ja tak

det var længe siden vi havde været fordi, men sidst fik vi den lækreste hotdog ever. Og den succes gentog vi så i dag. UHM siger jeg bare. 60kr men de er godt givet ud, alt er hjemmelavet og det mætter virkeligt godt når det er kvalitet

28 sierpnia 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej