De har i mange år haft anlægsgartner tilknyttet firmaet. I februar bookede vi til hækkeklipning her juni måned. Vi fik aldrig besked om at de var gået konkurs. Det ville have været en god service hvis... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt nogle potter og underskåle hos Anchers Havecenter. Næste formiddag ringede en flink mand ved navn Kasper og fortalte mig at de underskåle jeg havde bestilt ikke passede he... Zobacz więcej
Super hurtig levering. Bestilte sen formiddag, en time efter får jeg besked om den er pakket. Blev modtaget dagen efter.
Jeg havde købt en meget flot Japansk Kvæde & en Flora Danica rose i havecenteret. Efter kort tid, begyndte planterne at se lidt medtaget ud. Forklaringen var, at de begge havde bladlus & kvædens bla... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ancher's Havecenter er beliggende i Greve. Anchers er et havecenter med et kæmpe udvalg af haveplanter, stueplanter, granit, brugskunst, binderi, brudebuketter. Kort sagt Anchers Havecenter har alt hvad du skal bruge.
Kildebrøndevej 50, 2670, Greve, Dania
- kontakt@anchers.dk
- www.anchers.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Købte en buket for 14 dage siden
Købte en buket for 14 dage siden. Er først kasseret i dag. Har stået så flot 😀😀
Da jeg talte med jer
Da jeg talte med jer, var servicen i top, og varene blev leveret til aftalt tid og varene var en virkelig god kvalitet.
God vejledning og hurtig levering.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse, I ringede og hjalp med at få leveringen på plads til vores sommerhus som er på en Ø. Alt blev leveret ved færgen som aftalt, og kvaliteten er super god. Dejlig oplevelse, og super god service.
Tak for det.
Jeres produkter er altid helt i top
Jeres produkter er altid helt i top, men jers mulighed for at printe et gavekort er for omstændeligt
Varen oplyst med gratis fragt på…
Varen oplyst med gratis fragt på Google, men i realiteten beregnes der fragt alligevel. lidt bondefangeri.
Nemt at bestille god pris
God service af medarbejder
Jeg besøgte Anchers i Greve, da jeg skulle købe en Stehl maskine. Kvinden der stod ved den afdeling gjorde en kanon kundeservice. Hun gav sig god tid til at vi kunne kigge på produkterne sammen. Hun hjalp mig også med at finde andre ting, som jeg skulle købe i centeret. Det er efterhånden sjældent man føler, at man får en personlig betjening. Når man er i en butik og spørger efter noget peges der som regel. Men ikke hende. Hun fulgte mig hen det rigtige sted i havecenteret samt gav gode råd. Hun virkede generelt som om, at hun havde det ekstra overskud. Jeg var i centeret to gange, da jeg lige skulle tænke over kæbet af havemaskinen. Samme service senere på dagen.
Jeg håber, at Anchers ved hvor god en medarbejder de har i hende.
Pålidelig service.
Nemt at bestille gavekort som sendes til modtageren. Pålidelig og kompetent service.
Kanon oplevelse
Kanon oplevelse, Anchers har alt i blomster og tilbehør og laver de flotteste buketter❤️❤️❤️❤️❤️
Bestilte og dem blev leveret 2 dage…
Bestilte og dem blev leveret 2 dage efter så ikke noget at komme efter der
God mailkorrespondance med rigtig sød…
God mailkorrespondance med rigtig sød medarbejder. Hurtigt svar. God service.
Meget hurtig respons og levering af…
Meget hurtig respons og levering af varen .Fine produkter. Meget meget venlig fragtmand som afleverede varen
5 stjerner fra mig for en udsøgt…
5 stjerner fra mig for en udsøgt service og en fabelagtig kommunikation!
Jeg kan varmt anbefale Ancher Havecenter ..
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.