Ammenam Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super god service, hurtig levering og gode priser, ville ønske vi kendte til siden med vores første barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden he... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami dla dzieci
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

412 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 44

Napisz recenzję

Stor anbefaling herfra

God side og med super priser, jeg handler altid her når jeg skal købe modermælkserstatning. Her får man den bedste pris og den bedste service. Modtager min pakke få dage efter bestilling. Så en klar anbefaling herfra!

15 sierpnia 2024

Kære Ann.

Tak for anbefalingen! Jeg er glad for du sætter priss på både service og levering :)

hurtige service

Mange tak for den fantastiske og hurtige service Jeg bestilte mælk til mit barn i to uger. Servicen var hurtig og blev leveret efter to dage. Jeg sparede penge og kræfter på at gå i supermarkedet.
Tusind tak

13 sierpnia 2024

Det var så lidt! Tak for anbefalingen :D

SUPER!

Fra jeg bestilte MME til jeg fik det, gik der 1,5 døgn! Super hurtig, effektiv og dejlig billigt! Det kan jeg rejti’ godt lide! Ikke sidste gang, der bliver bestil derfra 😍

14 sierpnia 2024

Hej Caroline.

Tak for anbefalingen - du skal være velkommen en anden gang :D

Nemt og hurtigt.

Dejligt nemt at bestille og en hurtig levering. Jeg bestiller MME til en hel måned af gangen, så er man fri for at gå og købe i supermarkedet heletiden - og så er det endda billigere at købe på ammenam. Hyggelig personlig hilsen når man åbner pakken.
Varmeste anbefalinger herfra og lille Mio siger tak for mad.

14 sierpnia 2024

Kære Louise.

Dejligt lille Mio nyder godt af shoppen ;) Tak for anbefalingen til mor!

Oceniono na 5 z 5

En god virksomhed og meget billig

En god virksomhed og meget billig. Man spar meget. Levering kun 2 dag og god service. Anbefales klart.

11 sierpnia 2024

Kære Mohammad.

Tak for de fine ord omkring min virksomhed :) Tak for anbefalingen.

Hillsen Sandra

Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

Bestiller primært MME, men også lidt andet. Kan varmt anbefale det. Billigere end andre steder og simpelthen så god service og hurtig levering 🤩 alle burde bestille igennem ammenam⭐️

8 sierpnia 2024

Kære Ditte.

Tak for din anbefaling! Dejligt du er glad og leveringen er hurtig :)

Altid hurtig levering

Altid gode produkter, gode priser og hurtig levering 🤩 jeg er blevet rigtig glad for ammenam 😁

6 sierpnia 2024

Kære Sofie.

Dejligt du er blevet glad for shoppen! Tak for anbefalingen :)

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang er det en kæmpe fornøjelse…

Endnu engang er det en kæmpe fornøjelse at bestille ved ammenam. Jeg er kæmpe fan af den hurtige levering, og elsker at jeg kan købe MME til en lavere pris end i dagligvarebutikkerne 👏🏻

5 sierpnia 2024

Hej Line.

Hvor er det dejligt at du endnu engang har en god oplevelse på shoppen og mulighed for at bruge lidt ekstra penge på noget der er sjovere end MME ;)

Ammenam er fantastisk!

Hurtig levering, god holdbarhed, man sparer penge og elsker den lille note man får med! Vil kun købe herfra fra nu af, og deler gerne tips til andre om det samme! Tusinde tak

3 sierpnia 2024

Hej Mischa.

Det er mig der takker for anmeldelsen - og de mange stjerner! :D Tak, tak, tak :)

Det bedste sted

Det bedste sted
Jeg er altid fuldt tilfreds med ammenam. Hurtig levering og rigtig gode priser. Og man får altid et takkekort med i pakken. Det varmer.
Har bestilt indtil videre 5 gange, og har aldrig haft noget dårligt at sige om leveringen.
5 stjerner herfra.

2 sierpnia 2024

Kære Isabella.

Tak for din anbefaling! Det varmer lige liiiidt ekstra hos mig, når det kommer fra jer som har handlet hos mig flere gange :) Tak for det.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, billigst på market som priorities højt med et flaskebarn 👍🏼 Og en sød hilsen med altid 😁

1 sierpnia 2024

Kære Linette.

God du fik en hurtig levering og kan lide de gode priser :D Tak for anbefalingen!

Vil 100% anbefale til andre 😄

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Udover det, er varerne billigere end alle andre steder. Vil 100% anbefale til andre 🙌🏻😍

1 sierpnia 2024

Hej Pia.

Dejlligt du vil anbefale shooppen til andre og tusind tak for din anbefaling her :)

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med mine køb hos…

Super tilfreds med mine køb hos Ammenan! Jeg har købt tidligere, og både produktet, prisen og købsoplevelsen med den personlige note med leveringen af pakken gør, at jeg helt sikkert bestiller her igen.
Bh. Morten

19 lipca 2024

Hej Morten.

Dejligt du er tilfreds med din oplevelse på shoppen - jeg er glad for at alt lever op til forventningerne!

Du skal være velkommen tilbage en anden gang :D

Oceniono na 5 z 5

Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!

Hurtig levering, et godt og billigt udvalg. Desuden med en personlig hilsen. Det er altså kundeservice. Derudover var alt pakket flot og forsvarligt ind, så mine varer var passet godt på😍 Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved ammenam

24 lipca 2024

Kære Maya.

10 stjerner siger jeg ikke nej tak til! Skønt at du er så glad og at alt nåede frem i god behold :)

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og hurtig levering

Gode priser på modermælkserstatning og fint udvalg af andre ting til baby også til fine priser. Mega hurtig levering.

24 lipca 2024

Kære Cecilie.

Tak for din anbefaling :D Dejligt du er tilfreds!

Oceniono na 5 z 5

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Bestilte igår og fik det leveret i dag.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!

18 lipca 2024

Kære Line.

Fedt det gik så hurtigt! Du skal være velkommen en anden gang :)

/Sandra

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej