Amazing Living Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bestilte for flere måneder siden 2 forskellige varer hos Amazing Living. Den ene vare kom frem (med betaling af fuld fragtbeløb) og den anden vare hørte jeg aldrig noget til. Trods flere henvendelser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är jätte glad med den servis jag fick hos. Min mail blev svarat inom kort tid på trevligt sätt. Tamburmajoren är så himla fin, den var i Stockholm exakt en vecka efter min beställning. Jag komm... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte er maleri, som skulle laves i anden størrelse.. Dette fik vi godkendt og fik at vide at inden for 10 dage, ville vi modtage billedet. Betalingen er naturligvis gennemført, men vi kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god service, gjorde opmærksom på forlænget leveringstid, tilbød at annullere ordre, sende delvis eller sende samlet når alt var kommet hjem. En enkelt glaskugle havde et skår ved modtagelse af l... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb smukt brugskunst, franske møbler, lamper eller knager til boligen. Vi har online salg af brugskunst i vores flotte online netshop, hvor du finder det smukkeste brugskunst.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

198 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Kender ikke til ordet kundeservice!

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Amazing Living til nogen! Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig service og så grov en behandling!

Jeg køber i oktober et sofabord, hvor leveringstiden står til 3-4 hverdage.
Efter 3 hverdage får jeg en mail med en forklaring om, at bordet ikke er på lager, og leveringstiden er 3 uger. Dette accepterer jeg, da jeg på andre hjemmesider kan se at denne leveringstid er generel for dette bord.
Efter 3 uger er jeg nødt til selv at tage kontakt til Amazing Living og høre, om mit bord er på vej, efter endnu en rykker til dem på dette, svarer de at jeg først vil få det ugen efter, og at leverandøren er et lille familiefirma, der på tidspunktet var på rejse og altså ikke var så hurtige til at svare.

Endnu en gang må jeg selv skrive og høre, hvornår jeg vil få mit bord, da der nu var gået 4 uger. Svaret hertil fra Amazing Living er så, at der vil gå endnu en uge før jeg kan få mit bord, altså vil jeg modtage mit bord efter 5 uger.

Efter 5 uger får jeg endnu en mail, hvori Amazing Living skriver, at jeg kan forvente mit bord den næstkommende onsdag, så nu er vi oppe på 6 ugers levering.

Så bliver det onsdag, hvor mit bord skulle komme inden kl. 15.
Kl. 14.45 ringer jeg for at høre, hvor det bliver af, og at jeg havde ventet i min lejlighed hele dagen, da de heller ikke kunne oplyse et nærmere tidspunkt for levering. Jeg bliver så fortalt at fragtmændende er virkelig trælse, og de først kan komme med bordet tidligst kl. 16, hvor jeg havde forklaret at jeg ikke var hjemme mere.

Vi aftaler så, at bordet kan blive leveret dagen efter inden kl. 12. Denne aftale bliver heller ikke overholdt. Skylden bliver igen givet til fragtfirmaet, da jeg snakker med Amazing Living. Lidt efter bliver jeg ringet op af fragtfirmaet, der har fået sin chauffør til at ændre sin rute, så jeg modtager bordet kl. 13, 6 uger efter jeg bestilte det.
Her kommer så en enkelt fragtmand og stiller en hel palle med en meget stor papkasse foran døren til min opgang, og må åbenbart ikke hjælpe med at bære den meget store papkasse op i min lejlighed. Det kunne være dejligt, at have fået den information, så jeg havde haft mulighed for at nogen til at hjælpe med.

Dette firma kender åbenbart ikke ordet kundeservice! De tager intet ansvar for noget, alt der er gået galt, er de andres skyld. Ved ingen af de gange leveringen er blevet udskudt, har de beklaget eller skrevet at de var kede af det, jeg har bare fået informationen, at jeg kan forvente mit bord igen efter.

8 grudnia 2017

Kære Michelle,

Vi er naturligvis kede af, at vi ikke har kunne overholde leveringstiden på dit bord, men det har som fortalt været ude af vores hænder. Du har lige fra start fået at vide, at der var længere leveringstid på bordet og er undervejs i forløbet blevet informeret om de forskellige udfordringer, som der har været og som der kan være, når der er flere mennesker involveret i en proces. Du har ligeledes haft din frihed til at finde bordet hos en anden leverandør. Vi har gjort ALT hvad der står i vores magt for at gøre dig tilfreds, men uanset hvad, så har vi måtte finde os i dine daglige anklagende og til tider forskammede mails og opkald. Mails om at du ønskede bordet leveret uden beregning, altså helt gratis. Du glemmer at nævne, at du har fået 20% på bordet som kompensation for ventetiden og at det er fragtfrit leveret. Det er svært at forstå, at du er utilfreds med vores kundeservice, da vi dagligt har været i kontakt med dig. Vi ønsker dig alt det bedst og at du finder et andet sted at handle næste gang.

Mvh Maria/Amazing Living

Indbydende webshop

Indbydende webshop, der er supernem, at navigere i. Hurtig levering og hurtig svar på spørgsmål. Kæmpe vareudvalg, der er spot on med tidens trend. Kan kun anbefales 😊

25 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte 2 daybeds på tilbud aug. 2017 og på få dage blev de leveret i god stand. Vi er tilfredse... ikke mere at sige 🙂

7 sierpnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Ingen smalle steder i Bredgade !

Jeg havde bestilt et spejl, der desværre viste sig at være i stykker ved ankomsten. Jeg tog nogle billeder af skaderne, og 2 dage efter blev der ringet på døren, og butikkens mand stod med et nyt spejl. Jeg var faktisk lidt målløs, men hold nu op en service - vi bor på Frederiksberg, og han var kørt fra Hornbæk for at aflevere - 5 stjerner fra mig. Og spejlet ser vildt godt ud i vores entre 👍

22 maja 2016

smooth operator

Velfungerende handelssite, hurtig levering af den rigtige vare. pick up i kiosk til 39 kr - ok alternativ til Postdanmark 86 kr

8 lutego 2016

Skyhøjt serviceniveau

Jeg bestilte et specielt glas; men skrev ikke, at det skulle være klart. Derfor kom der - meget hurtigt og særdeles godt emballeret - et rødt glas, som jeg desværre ikke kunne bruge.
Jeg fik at vide, at jeg ikke skulle bruge tid og penge på at sende det tilbage og det risikerede måske også at gå i stykker under forsendelsen og så ville begge parter tabe på det.
Derfor skulle jeg blot beholde glasset (75 kr. + fragt). Så nu har jeg et smukt glas i den forkerte farve; men det kan jo altid bruges til dekoration i en eller anden forbindelse.
Det overordnede er, at jeg ikke troede, der fandtes et serviceniveau på dette plan længere i dagens Danmark, hvor mange ting ofte virker udpinte og som værende under lavmålet.
Flot, flot Maria & Carsten.
Også en flot hjemmeside med udsøgte ting.
Jeg vender tilbage og skal nok omtale Jeres boutique.

6 lutego 2016

Rigtig dårlig kundeservice

Vi købte en større ordre hos Amazing Living, bl.a. et vitrineskab. Vi blev spurgt om vi ville være hjemme på leveringstidspunktet, eller om de måtte stille leveringen uden for vores hus, hvis vi ikke var hjemme. Vi sagde at vi ville sørge for at være hjemme, så de kunne komme ind med leveringen.

Da skabet blev leveret blev det leveret samlet i ét stykke der vejede så meget at mindst 2 mand skulle løfte. Fragtmanden der leverede var alene og kunne ikke engang få det ned fra sin lastbil. Så vi måtte hjælpe med at få skabet op på en sækkevogn og køre den ud på lastbilens lad og hjælpe med at få skabet ned fra lastbilen. Derefter var skabet "leveret" i Amazing Livings optik, og vi stod alene tilbage med et stort samlet vitrineskab i haven. Vi havde ingen anelse om at skabet blev leveret samlet i fuld størrelse og vægt. Vi ville forvente at have fået denne information, hvis vi selv skulle træffe yderligere forholdsregler i forbindelse med levering. Amazing Living ville ikke hjælpe os yderligere og henviste blot til deres standardbetingelser.

Vi har ofte købt møbler, og vi har aldrig oplevet før, at møbler af den størrelse bliver leveret i ét stykke eller at hjælp med at få møbler ind i stuen ikke gives ved levering.

Det skuffende ved denne oplevelse var Amazing Livings mangel på vilje til at hjælpe os med vores problem og yde god kundeservice. Amazing Living holdt fast på juridiske og formelle synspunkter i stedet. Det er i vores optik ikke sådan, man behandler kunder, når man ønsker at markedsføre sig som en eksklusiv butik.

Vi vil aldrig handle hos Amazing Living igen - og kan kun opfordre alle til at sørge for at få ordentlig information fra Amazing Living for at undgå en situation som vores. For kundeservicen kommer ikke af sig selv i denne butik.

7 lipca 2015

Kære Hans Flemming,

levering med fragtmand er altid kun til fortovskant, som jeg har fortalt dig. Vi leverede skabet fragtfrit, hvilket jeg synes er en udstrakt service, hvis du tidligere har fået båret dine møbler ind, har du givetvis haft fat i et flytte- eller møbelfirma, som så også har taget sig betaling for dette.

Som jeg forklarede dig på telefonen, så kan vi desværre ikke tilbyde denne form for levering, da det er temmeligt bekosteligt og vi ville aldrig i så fald kunne tilbyde at levere vores møbler fragtfrit, hvilket formentligt også har været en væsentlig faktor, da du valgte at købe dit vitrineskab hos os. Som jeg også fortalte dig, så kunne du have læst alt dette under vores forretningsbetingelser inden bestilling.

Jeg er naturligvis rigtig ked af, at du synes, at du har fået en dårlig service hos os, idet vi har bestræbt os på, at gøre det så nemt som muligt for dig, ved at levere dit skab helt uden udgifter for dig. Jeg forstår dog ikke, at det kommer bag på dig, at skabet som er et glasskab fra bund til top leveres i et stykke.

Kan du ha´ en rigtig dejlig dag.

Dbh
Maria

Service på topplan..!!

De yder en fantastisk service med hurtig levering, og da den ene af mine varer var knækket ved modtagelsen, sørgede Maria for det første for at besvare min mail i weekenden, og for det andet at sende mig en ny vare straks - det kalder jeg kundeservice....

29 października 2014

FANTASTISK

FANTASTISK en 100 % fantastisk oplevelse, gode priser og dejligt stort udvalg hurtig og nem levering
generalt en rigtig god oplevelse

10 września 2014

Hurtig levering!

Bestilte et gulvtæppe søndag, der stod 3-4 dages levering. Da jeg ikke havde fået nogen ordrebekræftelse sendte jeg en mail, og fik hurtig svar retur at varen var på vej. Allerede tirsdag, 2 dage efter kunne jeg hente tæppet! ;-) det er hurtig levering og god service.

Varen var helt i top. Handler her gerne igen!

27 sierpnia 2014

'Amazing' dårlig kundeservice

'Jeg tænker at det snildt kan fixes med lidt lim eller dobbeltklæbende tape'
Det var meldingen, da jeg gjorde Amazing Living opmærksomme på, at min nyindkøbte vare havde en defekt kasse. Kassen havde været åbnet og knagen knækket af i selve bagkanten af kassen. Helheden fremstod mildest talt som en lagersalgsvare. Varen er en gave og jeg kunne da aldrig drømme om, at give den væk som den er nu. Jeg kontaktede dem i sidste uge og meldingen var at de ville ringe tilbage. Det gjorde de ikke, og jeg måtte selv kontakte dem igen, for så at modtage dette ufattelig ringe råd. For ikke at glemme den anden kommentar: 'Jeg synes måske det er lidt tosset, at vi skal ligge og sende en ny emballage til 39 kr. i forsendelse til en knage til 95 kr., og som intet fejler. Ja, synes du!
Så en anden gang: Tjek varen INDEN den afsendes. det er da det mindste og så forsøg med forståelse for kunden.

4 czerwca 2014

Kære Marlene,

da knagen gik fra vores lager, var emballagen i orden. Men der kan desværre ske skader undervejs. Hvis varen havde været beskadiget, havde vi naturligvis sendt dig en ny, men da det drejede sig om at knagen kun sad en smule løs på bagbeklædningen, mente jeg at den kun fæstnes med lidt lim. At knagen var sendt i så fin en emballage kunne du fra start slet ikke have regnet med, da alle knager sendes i et stykke silkepapir og en lille papæske. I dette tilfælde må det vigtige være, at du fik den vare som du havde betalt for, og at den var i orden.

Rigtig god pinse;-)

Vh
Maria Alexandra

Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke leveringstider og har misvisende oplysninger på hjemmesiden

HANDEL IKKE HER! Efter bestilling af en lampe med leveringstid på 1-2 dage fik jeg ingen lampe leveret. Efter en 5 hverdage tog jeg kontakt til Amazing-living, som fortalte at de ikke kunne levere lampen før end 3 måneder senere, da de ikke havde den på lager. Da de tre måneder var gået, tog jeg igen kontakt og blev oplyst, at lampen var yderligere forsinket. I al denne tid har Amazing-living IKKE rettet forventet leveringstid på det specifikke produkt.
Konklusion: Hvis du vil have et produkt for de penge du betaler, skal du ikke handle her!

Ordren var på lampen: Loftslampe i sort stål Ø.40cm - Skjalm P.
Forventet leveringstid: 1-2 dage (har stået på lampen siden starten af marts, hvor I ikke har haft den på lager)

29 maja 2014

Kære Jacob,

jeg kan overhovedet ikke genkende din historie, og jeg kan heller ikke finde dig som kunde i vores database. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at få et ordre nummer tilknyttet til din meget dårlige anmeldelse af os.

På forhånd tak.

Maria Alexandra

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej