Får altid varerne hurtigt og det er passende størrelser. Har været ude og prøve kjoler og fik god vejledning.
Jeg har købt kjoler hos Amamiko nogle gange og har kun mødt god service og kvalitetsprodukter. Hvis valget står mellem tre billige kjoler eller én fra Amamiko, vil jeg til enhver tid vælge det sidste.... Zobacz więcej
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele... Zobacz więcej
Det er altid en fornøjelse for mit vedkommende at kan købe strømper i online butikken, da jeg bor langt væk. Jeg har handlet her igennem flere år. Jeg bestiller 1- 2 gange om året udelukkende her, da... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Dania
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejlige varer
Dejlige varer, gode priser og nem bestilling - og jeg blev fristet til at købe ekstra pga de gode tilbud.
Bliver i godt humør af at se på skoene 🤩.
Det ender altid med en Amamiko
Har altid haft svært ved at finde kjoler, lige indtil jeg fandt AMAMIKO. Nu kan jeg næsten ikke lade være med at købe de fantastiske kjoler. Man kan altid finde en der passer i form og til lejligheden. Alt efter tilbehør kan de bruges til hverdag og fest. Kjoler fra Amamiko har en fantastisk pasform, farver og formen holder bare. Det bedste ved det hele er de dejlige friske farver. Elsker ikke altid at skulle være i mørke farver og så er de bare så behagelig at have på. Anne er altid hjælpsom hvis der er tvivl og leveringen er altid hurtig. Tjek også de sjove sko og tasker.
Super kvalitet
Super kvalitet og altid hurtig betjening online. Ejer nu 10 smukke Amamiko kjoler, og jeg glæder mig allerede, til jeg skal shoppe flere igen.
Lækker kvalitet, elegant og flot.
Købte en super skøn kjole online hos Amamiko. Den er blød og meget behagelig at have på, camouflerer de lidt for runde former meget elegant og har et flot og farverigt print. Målanvisninger og beskrivelse er spot on.
Jeg bestilte torsdag aften og havde kjolen lørdag - hurtig ekspedition.
Altid fine kjoler i god kvalitet og…
Altid fine kjoler i god kvalitet og pasform.
Hurtig levering.
Amamiko er nice
Den smukkeste kjole er lige ankommet. Den er blød og behagelig at have på. Kan kun anbefale Amamiko.
En mega lækker butik
En mega lækker butik. Med mange skønne ting. Gode tilbud. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale.
Følelsen af personlig betjening
overskuelig webshop.
Godbeskrivelse af varen, som lever op til forventningerne.
pæn, indpakning "with love" og leveret som adviseret.
Hyggeligt med de små hilsner..
Endnu en gang fin betjening og en kjole…
Endnu en gang fin betjening og en kjole som fuldstændig svarer til forventningerne.
At eje 7+ kjoler er vel et tegn på tilfredshed ❣️🥳
Mit første køb.
Har lige købt mine første kjoler ved Amamiko med fuld tilfredshed. Nem at bestille, leveret i løbet af et par dage og fin kvalitet. Det jeg kunne drømme om var at det var fragtfri og der var retur labels med.
Nemt at bestille og hurtig levering 🥳
Nemt at bestille og hurtig levering 🥳
Stort udvalg af flotte strømpebukser 🤩
God kvalitet
God kvalitet, god service og hurtig levering. Har handlet hos Amamiko mange gange og kan kun anbefale det.
Venlig og hurtig betjening
Rar og venlig ejer, hurtig betjening, gode varer der passer til beskrivelsen. Handler der helt sikkert igen.
Købte sko og leggins.
Jeg købte strømpebukser og en kjole
Jeg købte strømpebukser og en kjole.
Normalt har jeg købt i Føtex pga. prisen og tilgængeligheden, men jeg kommer aldrig til at bruge dem (strømpebukserne) da de sidder dårligt. Det kommer jeg til her. Jeg købte både "Pamela" og "Festival"
De er nemme at få på og de ruller ikke ned. Stof kvaliteten er også helt anderledes - dejligt blødt.
Jeg er en stor "pige" så det har været lidt af en opgave at holde strømpebukser og leggings oppe, uden at det ruller ned og hænger om knæerne på en ;-)
Kjolen er en "Plus size kjole - Saki Curry Tassels" str. 56. Den sidder godt og stoffet er skønt. Farven Curry er nok ikke liiiige farven til mig, men det er den grønne farve i kjolen :-D
Lynhurtig levering, men det har ingen betydning for mig så længe kvaliteten er i top :-D
Fin kvalitet
Det ser ud til at være en god kvalitet. Virker meget stramme i taljen eftersom det er en 2xl.
Fantastiske kjoler og god service
God størelses-guide på websiden
God størelses-guide på websiden, fin levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.