Får altid varerne hurtigt og det er passende størrelser. Har været ude og prøve kjoler og fik god vejledning.
Jeg har købt kjoler hos Amamiko nogle gange og har kun mødt god service og kvalitetsprodukter. Hvis valget står mellem tre billige kjoler eller én fra Amamiko, vil jeg til enhver tid vælge det sidste.... Zobacz więcej
Det er altid en fornøjelse for mit vedkommende at kan købe strømper i online butikken, da jeg bor langt væk. Jeg har handlet her igennem flere år. Jeg bestiller 1- 2 gange om året udelukkende her, da... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Dania
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fine sko og sjov indpakning
Fine sko , god pasform og så den fineste indpakning 😊
Hurtig afsendelse af fin Soruka taske.
Er glad for, at man kan købe Soruka tasker hos Amamiko.dk. Har et fint udvalg, men det kan være svært at se taskens farver på en computerskærm, så en lidt mere detaljeret beskrivelse ville være dejligt.
Anbefaler gerne Amamiko.dk og handler der gerne igen :)
Hurtig svar på spørgsmål og hurtig…
Hurtig svar på spørgsmål og hurtig afsendelse af min bestilling. Lækre varer. Amamiko får klart min anbefaling!
Alt var som det skulle være
Kulørt Tøj
Tøj med kulør på er godt
Amamiko-tøj kan noget med farver og mønstre - tror måske jeg har fundet en ny leverandør af fantastisk tøj med glæde
🌈⭐️
JUHU Strømpebukser som passer
Super strømpebukser
Super dejlige, flotte og mange forskellige strømperbukser i farve og materiale til god pris, og de kommer i store størrelser - både til de runde piger, og til piger med meget lange ben.
Noget der for mig
Noget der for mig, er vigtigt når jeg køber en vare, er at går der ged i den på en eller anden måde at firmaet bag, støtter og bakker op.
Det har Amamiko i den grad gjort.
Jeg slåssede med PostNord (som mange andre gør hver dag), og opgav til sidst.
Jeg bad Amamiko om hjælp og de var søde og rare og hjalp. Jeg havde ikke engang købt særligt meget hos dem, men alligevel fik jeg en så god behandling, som havde jeg købt for flere tusinde kr.
En rigtig god oplevelsr
Jeg foretog en pre order for rigtig mange måneder sider og var noget spændt på forløbet.
Helt som lovet fik jeg en mail med et betalingslink og få dage efter kom mine sko med posten.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg gør det gerne igen.
Dejlig forretning
Har købt både kjole, strømper og sko ved amamiko. Hun er hurtig til at sende og kvaliteten er i top.
Endnu en fantastisk kjole er landet i…
Endnu en fantastisk kjole er landet i mit klædeskab, jeg er glad. Pasformen er som sædvanlig lige som den passer mig og jeg er vild med udvalget af forskellige modeller, der er noget for alle - og så i glade farver og sjove mønstre
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering
Dejlige strømper
Fuld tilfreds
Helt tilfreds med både produktet, servicemeddelelser og forsendelse....handler helt sikkert igen hos Jer
Kjolerne passer fint til mig
Kjolerne passer fint til mig. Elsker at stoffet er meget farveri ig mønstret.
Super skønne strømpebukser
Har modtaget de lækreste strømpebukser fra Amamiko.
Hurtig og nem levering.
Bestiller gerne igen 😍👍
Stort udvalg og skuffer aldrig
Det bedste sted jeg køber mine strømpebukser. De har en perfekt pasform og hun har strømpebukser i mange farver og design. Reel med sine priser og jeg har mine vare kort tid efter bestillingen.
Jeg kan kun anbefale at købe hos Amamiko.dk
God kvalitet og super service
Anne har været så sød og sy en jule kjole til mig i str 36 selv om hun ikke normalt gør det. Kjolen er bare så fin og lækker at have på.
Kvaliteten og håndværket er bare i top!
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den…
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele kunne bruges af mænd 😊☺️ strømpebukser heder Dublin og leggings heder London
Kan anbefales
Kan anbefales, jeg har flere gange handles hos Amamiko.dk, og oplevelsen har levet op til forventningerne hver gang.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.