Amager voksenridetur Recenzje 129

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har redet ude hos amagervoksenridetur i et par år efterhånden og har kun haft gode oplevelser, menneskerne er imødekommende og ejer er virkelig skøn og passioneret. Der blir altid sørget for en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega hyggeligt sted. Jeg har reddet hos Amagervoksenridetur af flere omgange, og jeg bliver aldrig træt af det. Man får en ny flot rute i skoven hver gang. Menneskerne er søde og imødekommende, og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg advare stærkt imod at booke ture hos denne virksomhed! Jeg har hørt om forfærdelige oplevelser der omfatter manglende sikkerhedsprocedure samt instrukser for især nybegyndere. Der op... Zobacz więcej

1. Wypożyczanie koni

Napisane przez firmę

På grund af vores perfekte beliggenhed vil jeres ridetur STARTE i skoven. Vi har folde lige ved siden af fælleden, Københavns største naturpark på Amager. Vi tilbyder ridning for to personer eller rideture for venner og familier. Hvis I vil fejre en polterabend, er der ikke noget sjovere end at være her til en ølstraft. Vi tilbyder også fødselsdagsarrangementer med hoppeborg og meget mere kommer på siden.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 4 z 5

Dejlig heldags tur !

Vi har netop været på en dejlig heldagstur ! Det var fantastisk at ride igennem smuk skov/natur, tæt på strand, igennem hyggelige gader, langs havnen osv. Vi blev taget god i mod med god tid til at tale om hvilken match i rytter/hest der ville fungere bedst. Efter turen var der hyggelig "opsamling" på dagens oplevelser. Eneste lille ønske til forbedring var kommunikationen når vi red omkring trafikerede veje. Johan var en super guide med god humor, opmærksomhed omkring alle ryttere og evnen til vi følte os i gode og sikre hænder. Vi vil gerne anbefale turen og kommer gerne igen (når vi ikke har ondt i måsen mere :-))

18 kwietnia 2026

Dejlig tur

Jeg var ude og ride med nogle veninder og turen var virkelig fantastisk. Super sød hest jeg fik og det virkede til mine veninder også var glade for deres heste. Menneskerne på gården var alle søde og det var en rigtig god oplevelse

3 stycznia 2026

Dejlig tur på hest!

Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos Amagervoksenridetur! Hele turen gennem Kongelundskoven var noget helt særligt – roen, naturen og den friske luft gjorde det til en oplevelse, man virkelig kan mærke helt indeni.

Allerede fra man ankommer, bliver man mødt af et smilende og imødekommende personale, som får én til at føle sig velkommen med det samme. De er gode til at skabe en tryg og afslappet stemning, og man mærker hurtigt, at de har styr på tingene. Inden turen tager de sig tid til at forklare alt på en rolig og overskuelig måde, så man føler sig helt klar – uanset erfaring.

Selve oplevelsen er virkelig gennemtænkt fra start til slut. Personalet er opmærksomme undervejs og sørger for, at alle har det godt, og at tempoet passer til gruppen. Det gør, at man bare kan læne sig tilbage og nyde turen gennem den smukke natur i Kongelundskoven.

Efter turen er de stadig nærværende og interesserede i, om man har haft en god oplevelse, hvilket virkelig sætter prikken over i’et. Det hele føles personligt og professionelt på samme tid.

Kan klart anbefales, hvis du vil have en unik naturoplevelse og et afbræk fra hverdagen. Jeg kommer helt sikkert igen!

Mega hyggeligt sted

Mega hyggeligt sted.

Jeg har reddet hos Amagervoksenridetur af flere omgange, og jeg bliver aldrig træt af det. Man får en ny flot rute i skoven hver gang. Menneskerne er søde og imødekommende, og folk er gode til at hjælpe. Kan helt klart anbefale Amagervoksenridetur. De har de sødeste heste, flotteste omgivelser og nogle fantastiske guider og mennesker på stedet.

14 kwietnia 2026

Elsker det her sted!

Jeg har redet ude hos amagervoksenridetur i et par år efterhånden og har kun haft gode oplevelser, menneskerne er imødekommende og ejer er virkelig skøn og passioneret. Der blir altid sørget for en god tur.

Der er heste til alle niveauer. Guider og faste kunder giver altid en hjælpende hånd, hvis man har brug for det. Det er helt igennem et meget vidunderligt sted.

5 kwietnia 2026

Fantastic

Fantastic, fun and safe experience

I love this place. I always book a horseback ride here when I'm in Denmark. The owner and the regulars love the horses dearly, and you can tell they're well cared for (in the way they look and the way they act). They're really getting loved on, and when they're off they're OFF, rolling, frolicking and relaxing in the spacious pens.

I've booked rides with other companies too, but I keep coming back to Amager Voksen because of the atmosphere, the horses, and the friendly and competent guides. I've ridden several of their horses, and it has always been a pleasant experience. I've ridden with beginners and more experienced riders, and my co-riders often comment on the high level of instruction and tips they receive from the guide and owner. Of course, if you're in a 15-person group during peak season, this is not always possible for everyone, but in general they're really good at guiding and helping the customers.
And most importantly, you don't get to ride without going through a thorough safety orientation (stirrups, reins, safety on the trail) and getting an opportunity to ask questions and voice insecurities (I've been on enough group rides there to know that).

I understand there's been some accidents, some of them quite serious. That's really sad and unfortunate! I've had accidents myself on a couple of my rides (falling off, a horse tripping while riding), which is inherently a risk when you decide to get on a horse. Most rides by far are completely drama-free, thanks to the great horses and experienced guides. Whenever something does happen (which it inevitably does with horses and humans), e.g. a horse spooking, a rider falling off, in my own experience the guides and the owner have been fantastic at handling it - helping, calming and reassuring riders and horses, getting picked up and cared for by the owner etc. I always felt - and still feel - completely safe booking my rides here.

If you love horses and nature (and are ready to listen and follow the guidelines to enjoy a safe ride), don't deny yourself this experience. The area is beautiful and peaceful, the guides are very capable, and the horses are LOVELY!

10/10 recommend this place.

27 marca 2026

Et degligt sted

Et hyggeligt sted mellem to smukke skove og en strand ikke langt væk som dør det muligt at tage smukke ture som varierer i landskab hver tur. Hestene er godt trænet og bliver derfor ikke forskrækket af cyklister eller mennesker. Hestene kender også skoven så det skaber et sikkert miljø får folk på alle niveauer.

Jeg har personligt taget flere ture med forskellige heste og har følt mig meget velkommen af både ejeren og hestene som var fantastiske. De tager sig godt af deres kunder og sikre sig at de føler sig sikre, lige meget niveauet.

Hestene bliver også behandlet godt med store græsarealer at være på og mennesker som tydeligt tager sig af deres comfort og helbred. Mine ture der har været fantastiske og jeg kommer helt sikkert igen.

18 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Mit yndlingssted 🐎❤️ Man bliver mødt med…

Mit yndlingssted 🐎❤️ Man bliver mødt med smil fra de andre rytter og ansatte og masser af møs fra de søde heste.
Jeg begyndte at ride igen efter 10 års pause, bedste valg jeg har taget forkert mig selv, det er endda blevet opgraderet til 2 gange om ugen.
Man bliver inkluderet i et lille samfund, hvor man lærer hinanden og kende, der er altid også plads til hygge med hestene og de andre efter endt end tur
Søde heste, personale og velkomst hund.
Kan kun anbefales her fra

8 kwietnia 2026

Dejligt sted med dejlige

Dejligt sted med dejlige, velpassede heste og søde mennesker. Jeg er kommet der fast i flere år, både som nybegynder og senere som øvet. Har altid haft gode søde guider der er gode til at vejlede, og i takt med at man bliver dygtigere får man lov at gøre mere på egen hånd. Folk er så søde til at hjælpe og rådgive, både når man er fast rytter eller bare har booket en enkelt tur.

Det er virkelig trist med de ulykker der er sket. Der er jo desværre altid -altid- en risiko når man er sammen med levende dyr. Men jeg har meget svært ved at genkende at der ikke bliver taget ansvar. Tværtimod har jeg altid oplevet at man hjælper og støtter hinanden, og at guiderne og ejeren er rigtig gode til at informere om sikkerhed, hvad man bør/ikke bør gøre og hvad man skal være opmærksom på ved den enkelte hest.

Det er vigtigt at gøre som guiden siger, og det er vigtigt at være ærlig om sit niveau fra starten (f.eks. ikke sige man er øvet hvis man ikke er det, eller hvis man er meget rusten).
Enig i at der nogle gange er travlt og at ejeren ikke altid er der til at tage personligt imod nye kunder. Nye gæster kan godt opleve at stå og vente lidt. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er ikke fordi man ikke er velkommen. Når man kender stedet ved man, at det kun er fordi ejeren tit har mega travlt med at klare alt fra ture, bookinger, dyrlægebesøg osv og få det hele til at spille. Hun har mange heste og gæster, og hun skal ofte køre mellem foldene og stalden, så hun kan ikke være til stede på mødestedet hele tiden. Og igen, det er levende dyr og mennesker - tingene går ikke altid 100% efter tidsplanen, selvom det for det meste gør. Man skal ikke være bleg for at åbne munden og spørge, for folk er så søde til at hjælpe og sørge for at man kommer godt i gang.

Efter en pause på over 15 år havde jeg den bedste første ridetur derude på den sødeste hest, med den bedste guide der hjalp mig godt i gang igen i skridt, trav og galop. Da jeg faldt af på en ridetur (hændeligt uheld) var folk så søde til at hjælpe og tjekke at jeg var OK.

Det er vigtigt at man åbner munden og fortæller ærligt hvad ens niveau er og hvis der er noget man er nervøs for. Og det er vigtigt at man gør som guiden/ejeren siger, for alle hestene er selvfølgelig forskellige og ridning er altid forbundet med en risiko. Det bør man i mine øjne være med på, når man vælger at booke en ridetur. I min erfaring, ud fra mine oplevelser derude gennem årene, sker langt de fleste uheld når folk vælger ikke at følge guidens vejledning og/eller fortæller at de har et højere rideniveau end de har, og derfor får en hest der kræver en øvet rytter.

Alt i alt, virkelig dejligt sted med skønne heste, åbenhed, godt kammeratskab, mange forskellige mennesker og - ikke mindst - masser af kærlighed til hestene! Kan kun anbefale stedet!

Skøn tur hos Amager Voksenridning

Jeg har haft den skønneste tur hos Amager Voksenridning!
Hestene går i skønne omgivelser og det er en fryd selv at kunne hente hestene på folden. Jeg elsker at være med til at strigle og sadle op selv.
Jeg kan kun anbefale alle at opleve den skønne lille perle på Amager.

6 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Tro ikke på alle de falske anmeldelser

Tro ikke på alle de falske anmeldelser. Dette sted kan absolut ikke anbefales. De ansatte er unge og slet ikke kompetente til at instruere ordentligt. Der er endda sket flere skræmmende ulykker, har jeg lige fundet ud af. Kort sagt, der er ikke styr på sagerne hos dem og jeg kommer helt sikkert ikke igen. Rystende ringe service.

4 kwietnia 2026

Uansvarlighed og uærlige handlinger

Jeg advare stærkt imod at booke ture hos denne virksomhed!

Der opfordres til at læse om to artikler hos Presse-foto.dk
1) "Mareridts-riddeklubben..."
2) "Hun lå alene og skreg i mørket.."

I 2022 havde det nært kostet en veninde livet men der var ingen undskyldninger eller medfølelse at hente hos ejeren Kari Anne Petersen efter ulykken som var selv tilstede.

Håber dette kan være med til at tænke dig om en ekstra gang. Vær skeptisk og tænk på om de gode anmeldelser kunne være internt.

- M.C.Fenger

Oceniono na 1 z 5

Dårlig anmeldelse af Amager…

Dårlig anmeldelse af Amager Voksenridetur

Min mand og jeg havde en ekstremt ubehagelig og direkte farlig oplevelse hos Amager Voksenridetur. Vi blev mødt af en meget ung pige, som trak to enorme heste frem til os – selvom ingen af os nogensinde havde prøvet at ride før. Vi fik absolut ingen instrukser. Det var bogstaveligt talt: “Op på hesten.”

Under turen galoperede hestene flere gange uden varsel, og vi var ved at falde af gentagne gange. Det føltes ude af kontrol og skræmmende fra start til slut.

På vej tilbage stod en dør til et skur med hestefoder åben. Min hest løb direkte ind i bygningen uden hensyn til, at jeg sad på den. Jeg blev slået ind i dørkarmen, fik et stort blåt mærke og endte med en hjernerystelse. Hesten reagerede ikke på mig overhovedet.

Det her er tre år siden, men i lyset af at stedet nu er blevet dømt, er jeg blevet opfordret til at dele min oplevelse. Jeg ville aldrig anbefale dette sted til nogen. Sikkerheden var ikke-eksisterende, og det kunne være gået langt værre.

7 marca 2026

God opmærksomhed og vejledning

God opmærksomhed og vejledning. Voksne bliver behandlet som voksne, og børn som børn – man bliver ikke talt ned til eller op til, og kommer til at forstå at man har med levende dyr at gøre. Der er en god stemning blandt alle der arbejder på gården, og man føler sig velkommen.

Fantastisk sted!

Amager voksenridetur er et fantastisk sted med imødekommende og venlige voksne og unge mennesker.

Mig og min kæreste var ude og ride i weekenden. Da vi ankom blev vi mødt af en imødekommende guide, der fortalte instruerede hvordan man red til min kæreste. Imens var der en flink ung pige der sadlede vores heste op.

Da vi blev sat op kom min kæreste op først hvor der derefter blev tjekket om gjorden var strammet ordentligt og om han holdte ordentligt på tøjlen. Jeg satte mig i sadlen og fik det samme grundige tjek.

Vi red ud af døren og blev fint instrueret om hvad vi gjorde og hvornår. Under turen blev der også besvaret på uendelige spørgsmål min kæreste nu havde.

Da vi kom tilbage fik vi lov til at nusse og give dem et par gulerødder vi havde slæbt med.

4 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Det skønneste sted med kompetente guides

Det skønneste sted med meget kompetente guides og dejlige heste. Her er der plads til alle og folk generelt er meget hjælpsomme. Jeg har været en fast kunde her i 8 år, har været med på utallige turer og har haft begge mine børn, flere af mine venner, kollegaer og familiemedlemmer med på tur. Jeg kan derfor varmt anbefale stedet.

Oceniono na 1 z 5

Alvorlig ulykke - Advarsel!

Advarsel - alvorlig ulykke .

Kan ikke anbefale stedet . Min hustru har været ude for en meget alvorlig ulykke hos Amagervoksenridetur.

Der er ikke styr på sikkerheden , endte fatalt og hun blev smidt af hest, og med det resultat sidder hun i dag i el kørestol med en brækket nakke.

Der er faldet dom i sagen og ejeren er dømt af både Københavns Byret og af Østre Landsret hvor der er afsagt dom d. 24/3-2026

Hændelsen skete 15/4-2022

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske ture, heste og mennesker

Amagervoksenridetur er et dejligt sted, med fantastisk beliggenhed og dejlige heste er det skønt at være ude og ride der. Man kan let føle at der bliver taget godt af hestene og der er oprigtigt kærlighed til dyrene fra både frivillige og dem der arbejder der. Efter flere ture herude vil jeg klart anbefale det, ejeren er let at komme i kontakt med og er altid i godt humør, og der er heste til alle niveauer, og jeg har ikke mødt en guide som ikke er fantastisk. Selve turene ude i skoven er utroligt dejlige, med skov og strand på ruten kan man virkeligt føle naturen og det er utroligt terapeutisk. 5/5 stjerner uden tvivl.

HOLD JER LANGT VÆK…!!!!

Jeg havde booket en tur for to med privat guide og vi ankom til stedet som virkede ustruktureret, en masse unge mennesker som løb rundt på området. Personen vi skulle mødes med var ikke at finde nogen steder, så vi blev nødt til at bede en om at få fat på hende. Ejeren Kari Anne kom ud sammen med Johan der skulle være vores guide, vi fik at vide at vi skulle et andet sted hen hvor hestene var.

Da vi kom derud var hestene stadig ude på folden og de var ikke gjort klar. Min mand fik tildelt en hest af ejeren Kari Anne, dog var hesten meget urolig og gik frem og tilbage. Da min mand er nybegynder og aldrig har siddet på en hest før, vidste han ikke hvordan han skulle håndtere den. Ejeren sagde han skulle hive i tøjlerne for at få den til at stå stille. Jeg selv har kun redet i en fritidsklub et par år da jeg var barn.

Imens blev min hest gjort klar, vores guide gik ud på folden for at hente sin egen hest og jeg gik over til min mand og ejeren, der bad mig om at trække hesten over til en sten for nemmere at kunne komme op på hesten. Jeg gør hvad hun beder mig om, træder op på stenen og prøver at komme op på hesten. Da jeg sætter min fod i stigbøjlen, begynder hesten at løbe og bevæge sig som en rodeo hest. Jeg prøver igen og igen at komme op på hesten, men jeg taber grebet om tøjlerne.

Pludselig kaster hesten mig af og jeg mister bevidstheden et kort øjeblik, desværre lander jeg på hovedet, jeg hører et kæmpe knæk fra mit hovede og jeg begynder at skrige. Jeg kan mærke der er noget helt galt med min nakke, jeg ved ikke hvad der er sket - men jeg ved det er slemt! Jeg skriger af smerte og råber på hjælp, min mand og en forbipasserende løber over for at hjælpe mig. Jeg kan mærke at jeg pludselig ikke længere kan få luft og siger det til dem flere gange. Forsigtigt vender de mig om samtidig, mens en støtter nakken og den anden støtter resten af kroppen. Jeg kan trække vejret igen!

Min mand måtte bede om at få nogle tæpper så jeg ikke lå og frøs på jorden, udover det hjalp hverken Johan eller Kari Anne til og spurgte ej heller til mig.

Efterfølgende blev jeg kørt på Rigshospitalet, hvor jeg samme nat blev akut opereret i nakken, den var brækket! Jeg var indlagt i 5 1/2 måned på rygmarvsklinikken i Hornbæk - lam fra halsen og ned!!!!!!!

Jeg blev ikke kontaktet af Kari Anne efter ulykken og tilspurgt hvordan jeg havde det, på trods af hun jo havde mine kontaktoplysninger. Jeg valgte så sammen med min mand, at hyre en advokat så jeg kunne sagsøge hende. Jeg var i Københavns Byret 18. marts 2024 hvor hun blev dømt for uansvarlighed. Kari Anne ankede sagen og 24. februar 2026 var jeg i Østre Landsret mod hende, hvor alle 3 landsretsdommere enigt stadfæstede dommen fra byretten.

Nu sidder jeg i en el-kørestol og kan ikke engang spise min egen mad, gå på toilettet, gå i bad eller tage tøj på.

Hvis du har dit liv kært så hold dig langt væk fra dette sted!!!

Oplevelsen skete 15. april 2022.

Læs gerne artiklen på presse - fotos . dk om min ulykke: mareridts-rideklubben-karina-blev-invalideret-for-livet

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej