Always Prepared Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Nu 2de tuig besteld en gekregen top tuig Waarom 2de nou andere kleur Met dit tuig laat ik de hond uit ipv andersom raad iedereen het tuig aan heerlijk wandelen goede service en met vragen reageren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb nu twee keer een combo deal besteld bij Always Prepared voor mijn beide honden. Om te beginnen.. TOP kwaliteit tuigjes en overige artikelen voor zeer redelijke prijzen. Daarnaast reageerd Emi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mooi en degelijke riem en band aangeschaft. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte afhandeling. Had per abuis beide apart besteld en betaald. Zag later dat dit in een combideal voordeliger w... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een goede service! Ik had een Always Prepared Pro elastisch gekocht. Die echt heel fijn in gebruik is (elastisch stuk ertussen en handige lus om kort te houden, aanrader!!) De sluiting vd riem was h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 71

Napisz recenzję

Geen support!

In febuari 2022 een rugzak besteld. In eerste instantie zeer tevreden maar nadat al eerder de binnenvoering kapot ging scheurde na 10 maanden ook de rits helemaal uit.

Kan natuurlijk gebeuren, dus een mailtje gestuurd.

Kreeg in eerste instantie nog wel en mail terug met de vraag om wat foto's te sturen, maar daarna werd het akelig stil.

Heb nog drie keer gemaild, meerdere keren gebeld (wordt niet opgenomen) en via Whats App een bericht gestuurd, maar helaas totaal geen reactie.

Ik zou nog even verder zoeken voordat u hier uw geld gaat uitgeven....

21 grudnia 2022

Odpowiedź od Always Prepared

Beste, mits u via Whatsapp een bericht heeft gestuurd zult u hier intussen al reactie op hebben ontvangen. Het nummer is te vinden via de website. Klantbehoud staat bij ons op 1, dus mocht u nog geen nieuwe rugzak hebben sturen we die op.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, nul respons op support vragen en daarnaast een product wat uit elkaar valt na een maand. Niet aan te raden

28 lipca 2022

Odpowiedź od Always Prepared

Hoi! Heeft u ons al een bericht gestuurd via Whatsapp? Wij reageren binnen 1 dag.

Absoluut NIET duurzaam, slechte kwaliteit

Ondanks we zeer tevreden waren in het begin, is de aankoop van het gepersonaliseerde harnas voor onze hond uitgedraaid in een dure teleurstelling. Na zéér sporadisch gebruik, slechts een half jaar later, begint het harnas aan de gesp bovenaan aan beide kanten te scheuren. Gelukkig dat onze hond dit niet enorm onder stress zet, want ze is geen trekker. Moest ze dit wel geweest zijn, was het wsl al volledig doorgescheurd, zéér onveilig dus!! Ik heb meerdere mails gestuurd, en meerdere weken gewacht, maar ik krijg geen respons. Ik kan nu niet anders dan mijn verhaal ook publiek te melden, dat hebben de eigenaars van Always Prepared zelf in de hand gewerkt 😕😕😕

19 listopada 2022

Odpowiedź od Always Prepared

Hoi Cindy, wat enorm vervelend om te lezen. Neemt u even contact op met ons zakelijke Whatsapp nummer? Hier krijgt u binnen 1 dag reactie en dan komen we vast tot een mooie oplossing.

Low quality / No support

Kocht een riem.
Brak na 2 maanden
Geen antwoord van support ( whatsapp/ mail / Instagram )

Ik betwijfel echt of de plissie hun materiaal gebruikt zoals ze beweren.
Schimmig bedrijf

14 października 2022

Odpowiedź od Always Prepared

Beste Mika, mits u nog geen nieuwe riem heeft wordt deze opgestuurd. Zou u even een Whatsappje kunnen sturen naar ons nummer?

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej