Alt til Festen.dk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god sparring i fh til størrelse af telt ud fra havens mål mv Virkelig god service fra start til slut og fra alle involverede; Lars, dem der knoklede med at sætte telt op, chauffør der l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 fuldt fortjente stjerner. Dialogen har været i top, Lars og Michael lever for sine kunder. Levering, opsætning nedtagning og afhentning er gået lige efter en snor. Hørning Slagteren havde styr p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg er overordnet tilfreds med leje af teltet. Kommunikationen med Lars omkring leje og opstilling var tip-top, det samme gælder for selve telt og gulv, som begge var af den forventede kvalitet. Ops... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var lidt sent ude med at få bestilt til min fest, men det var slet ikke et problem. Jeg blev mødt af en utrolig god service og en enorm hjælpsomhed hele vejen igennem. Hjemmesiden er super... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) været beskæftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, Århus, Grenå, Hobro og Odder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

153 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Altid professionel håndtering

Altid professionel håndtering, super service, god kommunikation. Vi har brugt dette firma til flere fester og kan varmt anbefale.

24 czerwca 2025

1000 TAK for din fine anmeldelse

Den glæder mig og mit hold.

Rigtig god sommer

Super softice

Det er virkelig en super god maskine og arla isen smagte rigtig godt!! Den kunne sagtens følge med til at lave is til et selskab på 50 børn og voksne.
Jeg hentede selv maskinen i Odder med en ven, de mener det når de siger, at den er tung 😊

21 czerwca 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Ismaskinen er et hit hver gang - og ja du har ret i at den er tung :-)

Go sommer

Simpelthen så fin service

Simpelthen så fin service, hele vejen igennem. Man fornemmer både stor rutine men også at man ved henvendelser bliver set og hørt, og den bedste løsning fundet. God kvalitet i telt der uden problemer holdte til regn og rusk. Også dejligt at modtage både telt, service mm i god tid inden festen, så der var god tid til at blive klar til den store dag

1 czerwca 2025

Hej Majken.

Mange tak for din anmeldelse.

Alt hvad du skriver er lige præcis det som alttilfesten.dk gerne vil stå for - hver gang.

Tak for nu.

Højt serviceniveau

Højt serviceniveau. Alle aftaler overholdt. Alt klappede. Kan anbefales.

31 maja 2025

Hej Martin

1000 TAk for anmeldelsen

Kort & præcis anmeldelse som vi er meget tilfreds med.

Tak for denne gang.

Helt gennemført

Helt gennemført. Nemt at bestille, kommer som aftalt.
Afregning bagefter. Har brugt dem flere gange, kan bestemt anbefales

3 maja 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

God dag

Softice maskine …

Vi lejede en softicemaskine med ismasse. Isen smagte virkelig godt. Lars fra Lystrup forklarede omhyggeligt alt vedr. Maskinen. God leveringstid og afhentning.
Kun positivt herfra

4 maja 2025

Hej

Mange tak for din anmeldelse og feedback mht. brugsanvisning.

Godt at ismaskinen var en succes til jeres fest.

Tak for nu.

Alt var perfekt!

Alt forløb præcis som aftalt. God kommunikation gennem hele processen, samt mulighed for at lave ændringer kort tid inden levering. Teltet var i høj kvalitet og holdt os varme og tørre gennem en fest med konstant regn fra morgen til aften.

19 kwietnia 2025

Hej

Sikke en start på sæsonen med sådan en fin anmeldelse.

Mange tak for den & tak for nu.

Kan varmt anbefales

Har anvendt dette firma flere gange til forskellige arrangementer og jeg har kun positive ting at sige.
Har blandt andet lejet hvide duge og stofservietter.
Det hele var så flot hvidt.
Bedste anmeldelser herfra.

27 grudnia 2024

Hej

Mange tak for din fin anmeldelse.

Super tilfreds med at du har lejet hos os flere gange - og med et godt resultat :-)

Oceniono na 5 z 5

Bidrog til en fantastisk bryllupsfest

Lars og co. havde tænkt på alt til bryllupsfesten. Meget professionelle, så vi var trygge hele vejen. Super service, hurtig svartid på telefon og mail, effektiv hjælp til opsætning og nedtagning af telt, pæne og velholdte artikler! Kan varmt anbefales!

10 sierpnia 2024

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Meget tilfreds med alt hvad du skriver og især at i følte jer trygge hele vejen igennem - det er bla. det vi er her for.

Ingen problemer

Ingen problemer, alt i god stand!

21 września 2024

Tak for de 5 stjerner

Kort & præcis besvarelse - som fortæller alt om din oplevelse med alttilfesten.dk

Go dag

Meget fint

Alt ok - blev leveret og afhentet til tiden, og alle bestilte varer var der.

14 września 2024

Mange tak for de 5 stjerner.

Altid rart med sådan en anmeldelse

Tak for nu

Oceniono na 5 z 5

Vi benytter altid Alt til Festen til vores firmaarrangementer og det fungerer bare helt optimalt. Servicen er virkelig god og alt kan lade sig gøre. Stor anbefaling herfra.

31 sierpnia 2024

Hej

Mange tak for de 5 Stjerner.

Meget tilfreds med din anmeldelse - og ikke mindst at at det hele fungerer hvergang - ( det skal det også )

Altid fantastisk service

Altid super betjening, service og levering! Vi har brugt alttilfesten mange gange, og de skuffer aldrig.

31 sierpnia 2024

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Super dejligt at høre at du tit har brugt alttilfesten.dk - men vigtigst at du er tilfreds hver gang.

Oceniono na 5 z 5

Det bestilte leveret i god tid så vi…

Det bestilte leveret i god tid så vi kunne få det stillet op i god tid.
Materialet i orden uden fejl eller skader. Info vedr. softicemaskinen vedr. forlængerkabel var nyttig.
Fungerede perfekt.
Afhentning iflg. aftale af en venlig chauffør som vi fik en hyggelig snak med om deres udstyr.
Mvh
Parcelforeningen Egehaven
8520 Lystrup

17 sierpnia 2024

Mange tak for din anmeldelse.

Altid rart med et skulderklap - godt at alt levede op til jeres forventninger, og at i havde en god dag

Tak for nu

Kan klart anbefales

Tak til Alt til Festen for nogle perfekte rammer omkring min havefest. Teltet var flot og solidt, det blev leveret og stillet op i god tid før festen. Kæmpe ros til de to gutter, som kom med teltet og måtte stille det op i øsende regnvejr, det tog de med godt humør. God korrespondance med Lars både før og efter festen, alt gik planmæssigt. Jeg vil ikke tøve ét sekund med at booke der igen til min næste fest.

26 lipca 2024

Hej Pernille

Mange tak for din anmeldelse.

Du kan tro at jeg nok skal huske at rose telt folkene og vise dem din anmeldelse.

Tak for nu - og du er altid velkommen tilbage.

God kommunikation

God kommunikation , dejligt at det var muligt med en ændring i sidste øjeblik
Opsat og afhentet til tiden
Telt, borde og stole iorden

10 lipca 2024

Mange tak for de 5 stjerner.
Dejligt at du har været super tilfreds

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Alt helt perfekt!!

7 lipca 2024

Hej
Mange tak for de 5 stjerner og din anbefaling.

Alt fungere som aftalt

Alt fungere som aftalt, super👍😃

5 lipca 2024

Hej Ole
Kort og præcis beskrivelse 😄

Kan klart anbefale Alt til Festen

Kan klart anbefale Alt til Festen. God kommunikation, teltet var lækkert og alt var leveret som aftalt. Flink chauffør og friske raske gutter til opsætning af telt. Og alt var afhentet mandag :)

29 czerwca 2024

Hej

Undskyld det sene svar - men mange tak for de 5 stjerner.
Det er fantastisk med sådan en anmeldelse hvor alle medarbejdere der har været på omkring levering til dig - har gjort et godt indtryk - altid dejligt med ros men lige nu ekstra dejligt i en meget travl tid - jeg skal nok rose folkene fra dig.
Tak for nu og god sommer
Alttilfesten.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej