ALTSHOP Recenzje

294
Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Am comandat pe 22 dupa 4 zile comanda a fost anulata nu au produsul in stoc. Am achizitionat produsul prin paypal si bineinteles nu mi-am primit banii nici acum... Recomand cu incredere ;)

Oceniono na 3 z 5

Am cumparat destul de multe produse din acest magazin. Intr-adevar am avut probleme cu un telefon mobil dar stiu ca nu este vina lor ci fabrica care l-a montat. In rest toate produsele merg perfect. A... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Produsul ok, dar la confirmarea telefonica a comenzii mi s-a explicat ca nu se poate livra in Paradisul Verde ci trebuie sa ma intalnesc cu agentul fancurier in Corbeanca. Pana la urma agentul era chi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

N-am absolut nimic de reprosat fata de modul in care am fost servit insa sunt dezamagit de produsele pe care le comercializeaza. Am comandat 2 huse HTC pe care le prezinta ca fiind originale si din p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Altshop.ro Magazin online cu livrare imediata in toata Romania prin curier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(294)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Nota 10

Am primit comanda fara nici o problema, rapid si promt . .Aveti incredere in ALTSHOP,

15 marca 2012

Nota 10

am cumparat 2 sisteme pc cu monitor si am primit comanda la adresa specifica in maxim 48h, va multumesc si am sa mai cumpar de la altshop.

12 lutego 2012

Un magazin de 5 stele

recomand tututor magazinul altshop. Este a doua oara cand depun o comanda de cateva componente pentru calculator. Foarte amabili si foarte seriosi. Au fost putine intarzieri din cauza vremii dar am avut rabdare. Va multumesc pentru toate

11 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Preturi bune, amabilitate, livrare super.

Am comandat de aici piesele pentru un sistem. Am intrat pe chat unde am discutat cu personal amabil si competent.
Cu exceptia procesorului toate celelate componente au avut cel mai bun pret din piata. Livrarea se facea 24 de ore mai tirziu in cele mai bune conditii.
Nu a fost prima oara cind am comandat de la ei...dar atunci nu am scris despre asta. Am facut-o acum. Recomand.

4 lutego 2012
Oceniono na 1 z 5

Feriti-va de ei

Am luat un monitor de la ei, care n-a mers deloc si l-am returnat; acum nu vor sa-mi dea banii inapoi; mi-au trimis un mail in care imi spun ca de fapt eu nu cer returnare, ci service - deci sunt un tampit care a cumparat un monitor defect, a platit 30 ron pe transport si nu cere inlocuirea/restituirea banilor, ci sa i-l repare, desi n-a mers nici 1 minut!! si ca au primit monitorul "desigilat". Cum spunea si altcineva pe aici si mie mi-au trimis un driver pe mail, care sa "rezolve" problema, iar cand n-a mers mi-au spus sa trimit monitorul inapoi (Bucuresti-Galati) ca sa-l testeze! Deci, feriti-va!

1 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Expediere foarte rapida, produsul este cel comandat

Nu am nimic de reprosat, totul a decurs fara cea mai mica problema. Am facut comanda la 10:00, a fost ridicata de curier de la sediul firmei la 17:00, livrarea a fost facuta a doua zi la ora 10:00. La ora 08:15 deja comanda aparea pe site-ul curierului ca plecata spre beneficiar. De mentionat ca am primit SMS cu numarul trimiterii, pentru a putea urmari pe site-ul curierului evolutia expeditiei in timp real.

12 stycznia 2012

De incredere

Am comandat de la aceasta firma un card Micro SDHC Samsung de 32 GB. Totul a decurs foarte bine, produsul corespunde descrierii făcute pe site.

Pentru a fi corect în review, pot mentiona și mici inadvertențe.

Produsul a fost livrat la pretul din ziua livrării (160 lei) și nu la prețul din momentul plasării comenzii (159 lei). Este vorba doar de 1 leu, dar este un fapt care merită luat în seamă în cazul unor comenzi având o valoare mai mare.

Comanda a fost trimisa către curier cu o zi mai târziu decât mă asteptam (luni, 9 ianuarie, în loc de vineri, 6 ianuarie).

Mai merită menționat faptul că la verificarea comenzii am solicitat schimbarea curierului, lucru care s-a rezolvat fără probleme.

10/10 pentru Cargus Brasov, curierul cu care AltShop lucreaza și ale cărui servicii în ceea ce mă priveste au fost pentru a nu știu câta oara fără cusur.

9/10 pentru AltShop cu atenționare în privința chestiunilor legate de preț. Voi mai comanda de la această firmă și o recomand tuturor.

11 stycznia 2012

Nota 10

Eu am primit exact produsul comandat. Nu a fost nicio diferenta intre poza de pe site si ceea ce am primit. Sunt foarte multumita de promptitudinea cu care a fost prelucrata comanda.

15 grudnia 2011

CORECT

Pentru prima comanda totul a decurs asa cum trebuia ... Rapid si corect ... Nimic de obiectat.

5 grudnia 2011

bravo

Am avut cateva comenzi si in trecut, dar de fiecare data altshop si-a facut treaba ireprosabil.Ma bucur ca i-am descoperit.

30 listopada 2011

Excelent

In primul rand au optiunea de livrare gratuita in orasul sediului, lucru rar intalnit la alti vanzatori online.
Respect alt-shop!

10 listopada 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej