Zeer professioneel bedrijf, alles goed voor elkaar vanaf aanvraag tot de sleutelafgifte van je safe. Goed beveiligd, pincode om de slagboom en het pand te kunnen betreden en bij het uitrijden. Mooie s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op de website staat dat dozen direct kunnen worden opgehaald na bestelling, in de bevestigingsmail wordt dat bevestigd. "Kom je de bestelling afhalen? Je bestelling ligt al klaar op je geselecteer... Zobacz więcej
Verhuishulp Robbert heeft ons uitstekend geholpen met een verhuizing vanaf Amsterdam naar Groningen. Een verhuizing kan toch best stressvol zijn, maar Robbert was constant behulpzaam en relaxed. Een o... Zobacz więcej
Het bestellen, prijs en verzenden ging prima. Niks op aan te merken. Ik had 5 metalen opbergrekken besteld voor in mijn magazijn. Helaas 4 dezelfde rekken gekregen en 1 andere. Hierdoor kan ik ze niet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Allsafeshop vindt je alles wat je nodig hebt voor een verhuizing, waaronder verhuisdozen, inpakmateriaal en meubelhoezen. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Dane kontaktowe
Chocoladeweg 8, 1381DA, Weesp, Holandia
- 08002557233
- webshop@allsafe.nl
- www.allsafeshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 41% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Zo voordelig
Zo voordelig! Prima producten om te verhuizen. Heel klantvriendelijk!
Vriendelijk personeel heel behulpzaam…
Vriendelijk personeel heel behulpzaam en de opslagruimtes zien er overzichtelijk en schoon uit.
Ik kon nu al een ruimte huren voor december voor drie maanden. Daarna kan je bij verlenging wekelijks opzeggen.
Allsafe Amsterdam West. Klantonvriendelijk
Allsafe Amsterdam West bezocht om dozen te halen. Vaker deed ik dit tot volle tevredenheid in Oegstgeest maar ik was in Amsterdam in de buurt. Werd geholpen dood iemand die niet kon/mocht tillen, niet vrolijk en toen lukte afrekenen niet. Pin apparaat weigerde de knab op de telefoon. Staat hij te blaten dat het aan de bank ligt, bij geen enkele allsafe zou dat met knab niet kunnen dus ik laat hem een rijtje afschrijvingen van Oegstgeest zien. Wat een blamage dat iemand het probleem zo bij een ander probeert te leggen. Alles laten liggen en vandaag gewoon weer naar Oegstgeest.
Goede producten voor goedkope prijzen!
Goede producten voor goedkope prijzen!
En heel vriendelijke en pragmatische medewerkers!
Duidelijke uitleg gang van zaken
Duidelijke uitleg gang van zaken, klantvriendelijk, laagdrempelig.
Hele vriendelijke mensen en hielpen ook…
Hele vriendelijke mensen en hielpen ook met de spullen naar buiten zetten, top.
Waren vijf sterren geweest als ik niet voor een gesloten deur had gestaan i.v.m. andere bezigheden.
Misschien een aanbeveling zulke dingen voortaan even op de site aan te geven.
Verder top.
Met vriendelijke groet
Peter Rommen
Fijne praktische dozen en niet duur, scheuren wel snel
Fijne praktische dozen en niet duur. Scheuren wel snel als je de onderkant los moet scheuren om ze te kunnen vouwen.
Vriendelijk en behulpzaam
Verhuisdozen besteld en opgehaald. Bestelproces is makkelijk, medewerker klantvriendelijk en behulpzaam.
Slechte service
Allsafe geeft aan een bestelling voor verhuisdozen dezelfde dag nog te verzenden, mits besteld voor 16:00. Ruim voor die tijd besteld (14:00), alleen nog niks verstuurd. De dag erna gemaild met de vraag of de bestelling was verzonden (ivm thuisblijven voor de verhuisdozen) om vervolgens een respons te ontvangen in de vorm van een nieuwsbrief. Welke ik bewust niet heb aangevinkt. Dus tja, dat zegt genoeg over de instelling van dit bedrijf. Principieel zou ik hier zelf niks meer van bestellen oid.
Goed
Bestelling ging goed, bij het afhalen bleek helaas iets niet op voorraad te zijn. Dit is netjes teruggeboekt
Voorraad niet op orde
Dozen die volgens de webshop op voorraad waren hadden ze niet.
Dozen die niet op voorraad waren volgens de webshop hadden ze wel.
Noppenfolie die volgens de webshop op voorraad was is al maanden niet meer leverbaar.
Maar de beste man die in Alkmaar aan de balie staat was wel super behulpzaam. Een parel voor jullie bedrijf! Hij maakt veel goed. Hij krijgt 5 sterren!!!
De dozen zijn stevig, bezorging duurde lang(er)
De dozen zijn stevig. Echt een aanrader.
Het bezorgen duurde langer dan verwacht en ging in twee delen. Daar baalde ik van.
Ik werd zeer vriendelijk geholpen!
Ik werd zeer vriendelijk geholpen!
Bestelling via internet liep niet zo soepel.
Ik had besteld via internet en kreeg gelijk een bevestiging dat ik het kon ophalen. Een dag later ging ik het halen en toen bleek het niet op voorraad dus alsnog voor Jan doedel erheen gereden.
Ik werd netjes aan de balie geholpen. En mocht maandag even bellen zodat ze konden kijken of het er was en ik niet weer voor niets erheen zou rijden.
Ze hielpen met de bestelling naar mijn auto brengen.
Goede service dus van lokatie Oegstgeest.
Prettig geholpen
Prettig geholpen door medewerker en goed materiaal voor lage prijs.
Topservice
Makkelijk bereikbare locatie, hele vriendelijke en behulpzame medewerkers, dozen werden zelfs voor me naar de auto gedragen. Topservice, als ik jullie weer nodig heb weet ik waar ik jullie kan vinden :)
Beestjes in inpakpapier
Onaardige klantenservice na contact over beestjes in het inpakpapier. Met duidelijk bewijs van veel beestjes in alleen de dozen waar het inpakpapier inzat een onaardige reactie over dat de beestjes sowieso uit mijn huis kwamen.
Waardeloos personeel.
Waardeloos personeel.
Bij aankomst ( 9.30 uur) moesten we ruim een half uur wachten op een medewerker, ondanks meerdere malen opgebeld en aangebeld te hebben.
Er verscheenuiteindelijk een zeer negatieve en boosaardige medewerker die ons onbeschoft afbekte.
Wij zijn beide ondernemers en hebben nog nooit zo'n slechte ambassadeur van een bedrijf ontmoet. U ziet ons niet meer terug. Wat een slechte vertegenwoordiging van uw bedrijf.
Alles volgens afspraak geregeld en…
Alles volgens afspraak geregeld en zeker reden om
een volgende keer weer bij Allsafe te kopen
Doświadczenie Trustpilot