Reakcja na opinię
Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg. Punten van aandacht zijn de lastig terug te plaatsen vracht karretjes en de te lage plaatsing van het kastje voor invullen code om in en uit te rijden.
Reakcja na opinię
Medewerkers van de locatie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Nette ruimtes die ter beschikking staan. Medewerkers geven ook prima advies over de ruimte grote die er nodig is naar aanleiding van de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Napisane przez firmę

Minervaweg 5, 8239 DL, Lelystad, Flevoland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Aardig en behulpzaam. Goed nagedacht over een oplossing

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Ontzettend vriendelijke ontvangst. Alles is helder en duidelijk uitgelegd. Ook zijn wij geïnformeerd over de veiligheid, de controles die wekelijks en maandelijks plaatsvinden. Alles om het zo veilig mogelijk te houden. De ruimte is superschoon en de toegang is ook zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. We mogen zelfs elektriciteit aansluiten. Al met al een prima adres voor extra ruimte waarbij je 7 dagen per week in kunt.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Meerdere keren ben ik voor korte periodes huurder geweest, en nu alweer even voor een langere tijd. Mijn situatie veranderde en had minder spullen om op te slaan. Hierdoor ben ik naar een kleinere ruimte overgestapt en ben daarbij uitstekend geholpen zodat ik met minimale inspanning intern kon verhuizen.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Geweldige verhuishulp. Vakkundig en zeer bekwaam en daarnaast ook vriendelijk en gezellig.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Zeer duidelijke rondleiding met een gezellige man met humor. Mooie schone boxen en duidelijke uitleg van de huisregels. Zeker aan te bevelen!

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Prima opgevangen goede uitleg en meteen vastgelegd!

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Niets is een probleem als je vragen hebt al is het tijd om naar huis te gaan ze nemen lekker de tijd voor je helemaal top

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Ik ben heel fijn geholpen door Dirk -Jan. Duidelijk, transparant en eerlijk. Goed geholpen, ècht spontaan en menselijke behandeld. Zeker de moeite waard!!!

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Alles wordt duidelijk uitgelegd door het aanwezige personeel prima service prima prijs

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Zeer goede opslag. Vriendelijk personeel die met je meedenkt hoe groot je opslag moet zijn, wat je nodig hebt, wat voordelig voor je is etc. Ik heb hier al 3 keer een opslag gehuurd en kom hier zeker terug als het weer nodig is.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Goeie, fijne en snelle service en vriendelijke personeel worden altijd goed geholpen!

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Super flex, aardige mensen, alles vlot geregeld. Echt ideale oplossing voor (tijdelijke) opslag.

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Zeer tevreden over deze opslaggarage. Alles is netjes, veilig en goed bereikbaar. De communicatie verliep vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od ALLSAFE - Lelystad
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.