ALLSAFE - Leeuwarden Recenzje 21

4,5

Tijnjedyk 19, 8934 BT Leeuwarden, Friesland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Alles goed geregeld mooie ruime opslag wij hadden er 2 een grote en een kleine , de grote is nu bijna leeg dus die is opgezegd, de kleine houden wij nog een tijdje . Je spullen staan goed beveiligd o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitzonderlijk goed geholpen door Robbert bij het verhuizen van mijn inboedel. Alles is onbeschadigd en snel van het huis naar de opslag vervoerd! Zelfs als het 30 graden is, blijft Robbert onvermoeid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldig! Het is er schoon, ruim, goed georganiseerd en ( bijna) alles is mogelijk. Verhuisbus, verhuismaterialen, stevige kratten, zelfs een paar extra handjes die je kunnen helpen bij de verhuizi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke uitleg door de baliemedewerker. Behulpzaam en vriendelijke balie medewerker. Echter, online prijsvoordeel was niet bekend bij baliemedewerker. Maar hij heeft er een goede mouw aangepast.

Informacje dotyczące firmy

1. Przechowalnia
  2. Sklep z artykułami do przeprowadzek

Napisane przez firmę

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Napisane przez firmę

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goed personeel.

We zijn erg prettig geholpen door een deskundige werknemer van Allsafe.

22 maja 2026

Beste heer Beerling,

Dank voor je feedback! Mooi om te horen dat je onze hulp als prettig hebt ervaren en dat onze medewerker deskundig te werk ging. We vinden het belangrijk om professioneel advies te combineren met goede service!

Joris

Oceniono na 5 z 5

Uitzonderlijk goed geholpen door…

Uitzonderlijk goed geholpen door Robbert bij het verhuizen van mijn inboedel. Alles is onbeschadigd en snel van het huis naar de opslag vervoerd! Zelfs als het 30 graden is, blijft Robbert onvermoeid verhuizen.

26 maja 2026

Beste Job,

Dank voor je enthousiaste feedback! Geweldig om te horen dat Robbert je uitzonderlijk goed heeft geholpen en dat alles veilig, onbeschadigd en snel naar de opslag is verhuisd, zelfs met 30 graden. We zijn trots op zulke inzet en staan altijd klaar om je te helpen!

Joris

Oceniono na 5 z 5

Personeel zeer behulpzaam en de…

Personeel zeer behulpzaam en de mogelijkheid om ter plekke een busje huren is een geweldige service!

24 kwietnia 2026

Beste heer Graafmans,

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, ruime toegangstijden,kar beschikbaar voor gebruik.Ruime en schone opslagruimte.

8 maja 2026

Beste Baukje,
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en opslagruimte. Bedankt voor uw positieve feedback!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en vriendelijk…

Goede service en vriendelijk personeel.Zijn erg behulpzaam.

8 maja 2026

Beste mevrouw Neyman,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Geweldige service

Geweldig! Het is er schoon, ruim, goed georganiseerd en ( bijna) alles is mogelijk. Verhuisbus, verhuismaterialen, stevige kratten, zelfs een paar extra handjes die je kunnen helpen bij de verhuizing.
Vriendelijk personeel die achter het concept staan van AllSafe. Ze denken mee en zoeken de beste oplossing.
Alles werkt met een App, tot aan de toegang van het toilet. Iedere box is voorzien van alarm dat via de app wordt in en uitgeschakeld.
Wij huren momenteel een box bij Mini opslag Leeuwarden en zijn zeer tevreden, een dikke 🔟

20 kwietnia 2026

Beste Gert,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Leeuwarden. Wat fijn te horen dat je zo'n geweldige ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Leeuwarden! Daar zijn we blij mee.

Oceniono na 4 z 5

Alles goed geregeld mooie ruime opslag…

Je spullen staan goed beveiligd opgeslagen dus Top.

10 kwietnia 2026

Beste heer Van der Net,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze opslagruimte.

Goede ervaring

Vanuit verhuizers een goed contact met de regio manager. Duidelijke uitleg ,de rondleiding was prima en de opslag ruimte zag er prima uit. Eenvoudig te bedienen bij aankomst met de app.

30 stycznia 2026

Beste heer/mevrouw Hayes,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!

Spullen veilig opgeslagen

Attent en vriendelijk personeel, prettige sfeer, schone en verzorgde opslagplaats.

23 stycznia 2026

Beste Roel,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Leeuwarden!

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke uitleg door de medewerker

19 stycznia 2026

Beste Hette,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Leeuwarden. Fijn dat de baliemedewerker duidelijk en behulpzaam was.

Denken goed mee

Denken goed mee
Lossen eventuele problemen snel op

26 grudnia 2025

Beste Ronald,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Leeuwarden.

vriendelijk personeel

vriendelijk personeel, en meedenkend

5 grudnia 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!

Oceniono na 4 z 5

Toegang tot de opslag is opgelost

Toegang tot de opslag in de vestiging Leeuwarden: bluetooth in combinatie met een iPhone is prut omdat de sensoren ook een NFC signaal uitzenden en dus opent de wallet op de iPhone.

Na een klacht hierover is een pasje aangemaakt dat gehouden mag worden (tot einde contract).

Problematische toegang is dus na een interventie van de klantenservice opgelost.

5 listopada 2025

Beste heer Bosma,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met de toegang in onze vestiging in Leeuwarden. We willen dit graag verder voor u uitzoeken en oplossen. Wilt u ons hierover een e-mail sturen via klantenservice@allsafe.nl? Dan kunnen we dit intern oppakken en samen naar een passende oplossing kijken.

Ter plaatse goed rondgeleid

Ter plaatse goed rondgeleid, zodat we een goede keuze konden maken in de afmetingen van de opslagruimte. Verder werden we ook goed begeleid bij de afhandeling en toegang. Voor de dag van aanvoer konden we gratis een aanhanger gebruiken.

17 października 2025

Beste Reinder,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Behulpzaam en duidelijk over de…

Behulpzaam en duidelijk over de verleende korting op de huur.

8 października 2025

Beste heer/mevrouw,

Oceniono na 5 z 5

Schone en goed bereikbare opslag

Buitengewoon schone en heel goed verlichte opslag. Goed beveiligd met plezierige openingstijden.

8 października 2025

Beste heer/mevrouw Van der Tooren,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Leeuwarden!

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies, vriendelijke omgang met personeel

17 września 2025

Beste mevrouw Hoeksma,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Leeuwarden.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej