Aller Media A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Manden ville forlænge mit abonnement med et tilbud på halv pris i to måneder men skrev mit navn på istedetfor hans eget så det endte med 2 ens abonnementer Kundeservice stoppede det gamle abonnemen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Troværdigt og hæderligt firma 👍 Man kan trygt handle hos Aller Media 😊 Har man købt et prøveabonnement - og muligvis ikke ønsker at fortsætte - er der aldrig problemer med at stoppe leveringen. Alt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I den tid jeg har modtaget jeres blad i postkassen, har jeg været meget tilfreds, der har aldrig været nogle problemer. Så jeg håber at det fortsætter. Mvh Majbritt Froulund 👍👍

Oceniono na 5 z 5

Det er rart når man beder om hjælp, at man føler sig velkommen og bliver behandlet venligt og professionelt uden det bliver for forkromet. Har fulgt firmaet gennemen del år og kan konstatere en løbe... Zobacz więcej

1. Dom mediowy

Napisane przez firmę

Hver eneste måned leverer vi indhold og underholdning til flere end 2,2 mio. danskere gennem vores magasiner og ugeblade, og vores stærke digitale universer har mere end 2 mio. brugere og over 12 mio. sessioner hver eneste måned.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

4 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 632

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg oplever at I altid yder en meget…

Jeg oplever at I altid yder en meget professionel service.
Meget tilfreds 😊

6 sierpnia 2026

Kære Niels

Tak for anmeldelsen :D

Det glæder os at din oplevelse med vores medarbejdere har været ordentlig.

Vi håber at vi fortsat kan yde en god service.

Rettidig levering

Kære Laurits

Det glæder os at leveringen fungerer fornuftigt.

Du ønskes en fortsat god dag :D

Oceniono na 5 z 5

Der er altid rigtig god service

Der er altid rigtig god service, når man ringer ind.

17 sierpnia 2026

Kære Susanne

Tak for den positive anmeldelse.

Det er godt at høre at service-oplevelsen har været positiv.

Super god service

Hurtig service mit problem blev løst med det samme , jeg har haft ugeblade abonnement i flere år , til en billig pris og er meget glad for dette , det er altid høflige og tålmodige medarbejdere jeg har talt med .

16 lipca 2026

Kære Susanne

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os :D

Det glæder os at service og pris er tilfredsstillende.

Du ønskes en god dag

Altid god service.

Altid god service.

Kære Kirsten

Det glæder os at dine oplevelser med vores kundeservice-hold har været positive :D

Fin kontakt👍

Fik hurtig hjælp og venlighed

Kære Hanne

Det er godt at hører, at du havde en fornuftig oplevelse med vores kundeservice-team.

Super og hurtig service

10 sierpnia 2026

Kære Annette

Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Fortsat god dag :D

Oceniono na 5 z 5

Vil gerne rette en stor tak til den…

Vil gerne rette en stor tak til den søde mandlige medarbejder jeg talte med hos kundeservice tirsdag den 18/8 i forbindelse med at jeg ikke havde modtaget mit ugeblad: Familie Journalen.
Det var en rigtig god oplevelse synes jeg:)

18 sierpnia 2026

Kære Claus

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er godt at vide, at du har haft en behagelig oplevelse med vores kundeservicemedarbejder.

Abonnement Billed-Bladet

Hjälpsam personal, tydlig information & instruktion gällande abonnemang och betalning. Jag är mycket nöjd🙂

11 sierpnia 2026

Kære Carin

Mange tak for din anmeldelse :D

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse ved oprettelsen af abonnement.

Mvh. Benjamin

God service 👍

31 lipca 2026

Kære Sisanne.

Mange tak for din anmeldelse :-D

Vi ønsker dig en god dag.

Ændring af abonnement

Jeg fandt ud af, at jeg kan bruge mit PlusKort, og så ændre abonnementet til årsabonnement. Havde allerede betalt for august måned.
Der var intet problem i at ændre, heller ikke at fratrække det betalte beløb for august.
Jeg fik fornemmelsen af, at det var en yderst kompetent medarbejder, jeg talte med. Tak for det.

5 sierpnia 2026

Kære Hans Mogens.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for du mærkede det var en kompetent medarbejder du talte med, og selvfølgelig skal du have din rabat - uanset om du lige har betalt eller ej. Det ændrer vi gerne :-D

Rigtig god dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Smil i stemmen selvom jeg opsagde

Det gjorde smilet i stemmen
Men jeg er lidt irriteret over så mange henvendelser fra Allers efterfølgende om gode tilbud, og at de allerede savner mig

5 sierpnia 2026

Kære Marianne.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse.

Jeg tager til efterretning, at vi skal holde lidt igen med efterfølgende tilbud :-D

Med ønske om en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med …

Jeg havde en rigtig god oplevelse med den medarbejder jeg talte med.

27 lipca 2026

Kære Rita.

Tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre du havde en god oplevelse med at ringe ind til os :-D

Vi ønsker dig en god dag.

Oceniono na 4 z 5

Manglende levering genoptaget.

Min mand på plejehjem manglede levering af bladet 7 dage, som han har abonnement på.
Jeg talte med kundeservice og de ville undersøge sagen.
Ugen efter blev bladet leveret igen.
Jeg kunne godt have brugt en besked om, at problemet nu var løst, og at leveringen nu var genoptaget.

26 lipca 2026

Kære Lis

Det glæder os meget at høre, at leveringen igen fungerer som den skal.

Vi beklager at der ikke var mulighed for at sende dig en besked, da komplikationen var løst.

Du ønskes en god fortsat dag.

Oceniono na 5 z 5

Selv om det ikke var jer der havde…

Selv om det ikke var jer der havde solgt en blad denne gang var rigtig god hjælp st få og hurtig betjerning

23 lipca 2026

Kære Karen

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Behagelig samtale

Behagelig samtale, og problemet løst på en fin måde.

14 lipca 2026

Kære Alice

Det glæder os at din oplevelse med vores kundeservice var positiv.

Vi ønsker dig en fortsat god dag.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og imødekommende behandling.

Venlig og imødekommende behandling.
Hurtig udførsel

22 lipca 2026

Kære Pernille

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

mvh. Lukas

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej