Jeg bestilte 500 kuverter fra alle-konvolutter.dk. Inden for den første time efter min bestilling var lagt, havde jeg en automatisk tilføjet tracking i min PostNord app, samt en bekræftelse på at... Zobacz więcej
Gode kuverter til billig pris. Alt var som det skulle være, kan kun anbefales. Eneste minus er deres "design" hjemmeside hvor man selv uploader sin grafiske fil, og visning af det grafisk færdige prod... Zobacz więcej
Meget skuffet over at modtage, hvad der kaldes kuverter i 10 x 10 cm. Det lignede en gammeldags papirspose, det havde desværre ingenting med en kuvert at gøre. Og når man så efterfølgende finder ud af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I alt 75 stk A5 kuverter i tre forskellige farver, som var lige præcis hvad jeg forgæves havde spurgt på hos flere boghandlere. AlleKonvolutter kunne og leverede i løbet af få dage. Sådan.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
En handle helt uden problemer
Fin vare - hurtig betjening
Jeg fik leveret min ordre virkelig hurtigt, og fik løbende mails med beskeder om, hvor i ekspeditionsleddet min ordre befandt sig.
Fin vare som holdt, hvad det lovede.
Hurtig levering til døren.
Jeg har bestilt 50 papæske
Jeg har bestilt 50 papæske, men kvalitet var ikke ligesom jeg har forventet.
Jeg blev nødt til at sende pakken retur, MEN de ville ikke betale fragten til Holland, og fragt pris koster næsten det samme beløb jeg har betalt for papæske+fragt.
Jeg har besluttet at beholde dem, MEN vil selvfølglig aldrig købe igennem dem.

Odpowiedź od Alle Konvolutter
Nemt og hurtig levering
Hurtig levering uden problemer
Hurtig levering uden problemer. Og nemt at finde rundt på hjemmesiden
Jeg havde en god oplevelse.
Perfekt som altid 🤩
Hurtig levering.
Bestilte onsdag og fik varen lørdag. Havde købt papirsposer med hank, kvalitet som forventet ved det prisniveau. Meget tilfreds.
Super hurtig og god levering
Super hurtig og god levering. Varerne gode som beskrevet, har prøvet andre firmaer hvor varerne var elendige🙂
Hurtig levering, men forkert farve
Hurtig levering. Men desværre forkert farve på Manillamærkerne.

Odpowiedź od Alle Konvolutter
Hurtig levering god vare
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.