ALCOHOLVRIJ.com Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ik ben al heel lang klant en heb nog nooit en klacht gehad of hoeven melden. Ik krijg vasteklantenkorting en zelfs zo af en toe een complimenteus gratis fles... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De gemengde pakketten bieden mij voldoende herkenbare smaken en nieuwe smaken om te proberen. Alles werd snel geleverd. Echter, de enkele doos waarin alle 18 flessen werden bezorgd is voor mij als zw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ben zeer te reden over de dranken. Rosé champagne heerlijk van smaak. Cocktails niet van origineel te onderscheiden. Allen de brandende smaak in je keel ontbreekt. Pina Colada en Mojito favoriet. Keur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het aanbod van alcoholvrije wijnen via Alcoholvrij.com is enorm en wordt steeds verder uitgebreid. Ik bestel vaak nog enkele "proefwijnen" naast mijn gebruikelijke favorieten. Zo blijf ik op de hoogte... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

Wij starten elke dag weer met het idee dat het de eerste dag is dat we bestellingen krijgen. Elke klant is voor ons een moment van waardering voor ons assortiment en betrouwbare imago.Inmiddels zijn we al 3 jaar de online marktleider in alcoholvrije dranken en wijnen. We hebben echte "wijnkenner" in dienst die ons elke dag weer wijzen op de noodzaak van absolute kwaliteit, ook in alcoholvrije wijn willen we het beste aanbod voor de juiste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment likeuren, cocktailmixen en whisky. Wij leveren direct uit voorraad, dus vandaag besteld kan morgen al in huis zijn. Door onze extra sterke verpakking en de zorg die wij besteden aan het versturen hebben we een 99,98% excellente uitlevering op tijd en 99.99% komt zonder beschadiging aan. vragen? service@alcoholvrij.com Wij zijn lid van de thuiswinkel organisatie en hebben dus het thuiswinkelwaarborg!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

netjes afgeleverd

maar de wijn wel op de goede datum afleveren,want dat was niet goed,
had er een fles bij van 5-2014 dat wil ik niet meer.
als ik nog eens bestel wil ik wel de goed datum.
want de wijn is heerlijk.

14 kwietnia 2015

klantvriendelijk

Goede betrouwbare webwinkel, er was wel een foutje gemaakt in de bestelling.
Een verkeerde fles gekregen, maar een belletje was voldoende om de goede fles nagestuurd te krijgen.
De verkeerde fles mocht ik houden.

Al met al tevreden.

18 marca 2015
Oceniono na 3 z 5

Service top, smaak wat minder.

De website, betaling en bezorging van Alcoholvrij was top. De smaak van de drankjes blijft toch behelpen: veel te zoet en geen alternatief voor alcohol (of water) bij het diner.

16 marca 2015

super !!

Zeer overzichtelijke website, zeer lekkere wijnen en zeer snelle levering. Gisteren besteld, vandaag geleverd. Super

6 marca 2015
Oceniono na 2 z 5

Website weinig informatief, producten niet naar tevredenheid

Uit de website werd mij niet helemaal duidelijk welke dranken werden aangeboden: is "Zuiver bronwater met een appelfrisse smaak" nu water met een smaakje, of appelcider (Cider van Mycider)? Hoeveel zit er in een fles (daarvoor moest ik opbellen).
Overigens werd ik aan de telefoon enthousiast en informatief geholpen.

Ik bestelde een proefpakket, maar vond ik het algemeen de dranken daarin niet erg smakelijk (maar dat is een persoonlijke kwestie).

De webwinkel is verder prima: tijdig afgeleverd, goede verpakking.

21 lutego 2015
Oceniono na 4 z 5

Coole site, voor ieder wat wils !

Ben héél tevreden over mijn bestelde alcoholvrije drankjes, de smaak is lekker, de keuze is groot. Ik had mijn bestelling reeds na 2 dagen bij mij thuis geleverd. Zal in de toekomst nog bestellen en zeker nog andere drankjes uitproberen !

18 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Heb hier lekkere alcoholvrije dranken besteld, en werd uitstekend geholpen, daar er problemen bij het inloggen was met betalingen.
bedankt ook voor het vertrouwen

2 stycznia 2015

Fantastisch!!

Goede bezorging en prima verpakt van een heerlijke winterwijn genaamd Winterwarm die ook heel goed te drinken is op kamertemperatuur.Familievriendelijk want ook onze kleinkinderen dronken GLUNDEREND!! mee tijdens het kerstdiner.
We houden het zeker in gedachten voor een volgende bestelling.

30 grudnia 2014

Prima!

Omdat ik zwanger ben zocht ik verschillende soorten alchoholvrije wijnen om te proberen. Dus een proefpakket met 6 verschillende flessen paste precies bij mijn wens.
Snel in huis, en de wijnen zijn heerlijk! Ik heb het andere zwangere vriendinnen ook aangeraden. Ook erg fijn met de feestdagen, zo hoor je er toch een beetje bij...

25 grudnia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej