Jeg missede desværre (pga min egen uopmærksomhed) at udfylde et ydelseskort, som betød at jeg mistede en måneds udbetaling af dagpenge. Men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Akademikernes A-kasse... Zobacz więcej
WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Zobacz więcej
- Ubezpieczenie od utraty dochodu
- Stowarzyszenie lub organizacja
- Biuro poszukiwania pracy
- Agencja ubezpieczeniowa
- Rekrutacja
- Usługi rekrutacyjne
Napisane przez firmę
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dania
- Kontakt@aka.dk
- www.aka.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg blev mødt med engagement
Jeg blev mødt med engagement og en medarbejder der var overlegen i viden og virkelig kunne møde mine spørgsmål

Ingen kontakt eller hjælp
Som mange andre studerende: De gør alt for lidt ud af, at fortælle studerende at de skal melde sig som nyuddannet. Og det er desværre ikke første problem jeg har haft med dem som medlem i 6 år.
Som svar på AA’s svar. Nej, de sender nemlig ikke sms’er og mails om netop dette/vigtige informationer, som jeres kollega i telefonen forsvarede var pga. GDPR. Det skulle ses inde i ens indbakke i AA, sagde jeres kollega. Så I gør for lidt.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Professionel nem at komme i kontakt til…
Professionel nem at komme i kontakt til og i stand til at løse alle problemer der lukker op

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
God behandling og konkrete svar
God behandling og konkrete svar, men meget lang ventetid

God energi
Godt at samle ledere og andre friske akademikere. Niveau og tempo var højt. God energi på mødet.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Meget imødekommende og kompetente…
Altid meget imødekommende og kompetente medarbejdere, når man ringer til AKA!

The best Akasse by far!
If you are an academic seeking a supportive akasse, Akademikernes is the way to go. The thing I like the most -besides how educated and experienced all consultants are- is that I am always being heard and offered help!

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Dårlig/manglende rådgivning der koster kunderne penge…
De gør alt for lidt ud af, at fortælle studerende at de skal melde sig som nyuddannet inden for 2 uger af afsluttet bachelor OGSÅ hvis man forsætter på kandidatuddannelse. Jeg står i den situation at jeg skal på barsel om 2(!!) uger og først nu får af vide at min status som nyuddannet ikke er gældende og at jeg faktisk ikke er berettiget til barselsdagpenge (selvom jeg har en afsluttet uddannelse). Fuldstændig absurd når der er dokumentation for at jeg har afsluttet bacheloren OG været medlem i snart 4 år. Heldigvis har jeg arbejdet lidt ved siden af og kan få nok til lige at dække mine udgifter men come on!!
Tydeligvis med vilje at de ikke gør mere ud af at fortælle deres kunder det i tide, da de lige har sparet de penge hos en studerende/kommende mor…

Var et rigtig godt møde
Var et rigtig godt møde. God vejledning og fil hjælp til alt jeg spurgte om. Kunne ikke have været bedre

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Meget tilfreds hvor de fikser det…
Meget tilfreds hvor de fikser det trækprocent af skat og opdaterer min udbetaling af dagpenge i midten af måneden. Tak

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
They are good and useful
They are good and useful, could use some improvement.

Meget behagelig telefonsamtale
Medarbejderen i telefonen ville virkelig gerne hjælpe mig med dét, jeg ringede om, og da det ikke rigtig var muligt, beklagede hun meget. Hun var yderst behagelig at tale med.

Dårlig service til nyuddannet
Dårlig service til nyuddannet, selvom jeg har brugt mange kræfter på at skaffe hurtigt arbejde. Vil overhovedet ikke anbefale til nogen.

AKA fandt hurtigt oplysninger
AKA fandt de ønskede oplysninger hurtigt

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
God og brugbar vejledning og information

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Engagerede mennesker der vil hjælpe nyuddannede
God service og god info