AIRTOX  Recenzje 283

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Oceniono na 1 z 5

Efter kun 7 måneders brug gik mine Airtox-sko i stykker. Skoene blev brugt helt normalt, men materialet og konstruktionen holdt tydeligvis ikke til almindeligt arbejde. Jeg kontaktede dem med... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 størrelse. Den største skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt et par Pump It indlægssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler. Såler lægger perfekt i sko. Størrelserne er tilsvarende normal st... Zobacz więcej

1. Dostawca artykułow BHP
  2. Producent
  3. Producent obuwia

O AIRTOX

Napisane przez firmę

Fear nothing

Airtox isn't your average safety shoe brand. It's a rebellion against the ordinary. Ultra-luxury redefined. Copenhagen-engineered. We fuel your inner rebel with untamed innovation, with a fusion of safety and fashion.

AIRTOX. UPGRADE NOW!

Napisane przez firmę

SAFE IN STYLE
The epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
WE TAKE BRANDING SERIOUSLY
Our compelling brand and SuperCharged safety shoes are a highly influential mixture and are well-known for setting trends in the market.

3,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Købte airtox black edition i Randers…

Købte airtox black edition i Randers tekniske forretning. Det var en god konstruktiv service hvor vi fandt ud af at det lige præcis var disse sikkerhedssko jeg bruge til mit arbejde. De er behagelige at have på, nemt lukkesystem af sko.

12 grudnia 2024

Odpowiedź od AIRTOX

Hej Michael, Tusind tak for din gode og nyttige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at dine Black Edit lever op til dine forventninger😀.

Det glæder os også at høre, at du oplevede god service i Randers Tekniske Forretning. Denne forretning har et højt niveau af ekspertise på Airtox og sætter, ligesom os, en ære i at give vores kunder den bedst mulige vejledning, så de finder det helt rigtige sko til deres fødder..

Rigtig god arbejdslyst i dine nye, behagelige Black Edit!

Bh., Martin

Oceniono na 4 z 5

Så blev der endelig rettet op på kundeservicen !

Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med posten og 3 rykkere var der ellers ingen reaktion efter en måned. Men SÅ skete der noget. Blev ringet op af ualmindelig flink og kundevenlig medarbejder (Henrik) og nu er sagen løst på bedste vis. Tak Henrik. Håber Airtox forbedrer sin kundeservice til glæde for ALLE sine kunder.

3 grudnia 2024

Hej Hans,
Tak for at du tager dig tid til at give ærlig feedback. Den manglende respons du oplevede i første omgang var åbenlyst ikke i orden. Vi arbejder konstant på at forbedre os, og din feedback var værdifuld i den proces.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og vi håber at du fortsat vil vælge Airtox i fremtiden.

Skulle hilse fra Henrik og sige at det var en fornøjelse at tale med dig, og at vi fremover vil være mere opmærksomme på at give en respons inden for 24 timer generelt.

Derudover håber vi du kommer til at gå på skyer i dine nye Airtox sko.☺️

XR44 i hvid

Super glad for mine XR44 håber modellen snart kommer igen, måske endda i hvid 🤞

1 grudnia 2024

Odpowiedź od AIRTOX

Hej Heidi, Vi i arbejder hårdt med nye modeller, også i helt hvide. Du har noget at glæde dig til🌞 og tak for feedback!

Amazing comfort and style

I've had my Airtox shoes for a few weeks now, and I must say, they have exceeded all my expectations! From the moment I put them on, I knew these were something special. Here are some of the standout features:
Unmatched Comfort: The comfort level is incredible. The cushioning feels like walking on clouds, making them perfect for long days on my feet. Whether I'm running errands or going for a long walk, my feet stay comfortable and pain-free.
Stylish Design: The sleek and modern design of Airtox shoes turns heads wherever I go. I've received numerous compliments on their look. They pair well with both casual and semi-formal outfits, making them incredibly versatile.
Superior Build Quality: These shoes are made with high-quality materials that feel durable and robust. I can tell they are built to last, and I have no doubt they will hold up well over time.
Breathability: One of the best features is the breathability. My feet stay cool and dry, even after hours of wear. This is a huge plus, especially during warm weather.
Lightweight: Despite their sturdy build, the shoes are remarkably lightweight. They don't weigh me down, making them ideal for both everyday wear and more active use.
In summary, Airtox shoes have become my go-to footwear for any occasion. They offer a perfect blend of comfort, style, and quality. I highly recommend them to anyone in search of the ultimate pair of shoes!

2 grudnia 2024

Hi Simone
We're thrilled to hear that you're loving your new Airtox shoes! Your kind words about the comfort, style, and quality mean a lot to us.

We're committed to providing our customers with the best possible footwear experience. Your feedback helps us continue to improve our products.

Thank you again for your support!
Best, Martin

Ja tak !

Et dejligt par sikkerhedssko, kan varmt anbefalde dem

Det føles som om man svæver igennem værkstedet på et par bløde skumfiduser

4 grudnia 2024

Odpowiedź od AIRTOX

Tak for din gode anmeldelse! Vi mega glade for at høre, at den vildt gode komfort i dine nye Airtox sikkerhedssko giver bonus!
Kh Tina

Fede sko

Fik et par FM11, et par super lækre sko med ventilation til brug inde i værkstedet 👍

25 listopada 2024

Hej Michael,
Tusind tak for din feedback på FM11!
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med skoene, og at ventilationen fungerer godt til dit arbejde i værkstedet. Det er netop dét, vi har designet dem til - at give en behagelig oplevelse, selv når det er varmt.
Vi håber, du får masser af glæde af dine Airtox sko!
Bedste hilsner,
Martin

Fart og tempo

En dejlig sko til dygtige håndværkere!

25 listopada 2024

Odpowiedź od AIRTOX

Hej Ronni og tak for din flotte anmeldelse! Fedt at du oplever at vores sko er behagelige. Det er netop det, vi stræber efter – at skabe fodtøj, er gør dygtige håndværkere glade!!

Oceniono na 5 z 5

Super glad for mine Airtox sko og pump…

Super glad for mine Airtox sko og pump it såler🤩

1 maja 2024

Hej Susanne,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er virkelig glade for at høre, at du elsker dine Airtox sko og synes de er det perfekte valg for dig.
Det betyder meget for os, at du sætter pris på den komfort og holdbarhed, vi stræber efter i vores fodtøj, især i betragtning af hvor meget tid du bruger dem i løbet af ugen. Vi tror på, at de rigtige arbejdssko kan gøre en stor forskel i din hverdag, og vi er så glade for, at Airtox lever op til det løfte for dig.
Tak fordi du valgte Airtox og for at dele din oplevelse! Vi sætter pris på din loyalitet og støtte. 🙏
Bedste hilsner, Martin

Super gode sko at gå i

Super gode sko at gå i

22 listopada 2024

Hej Klaus,
Tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du synes, skoene er gode at gå i. Det er præcis, hvad vi stræber efter!
Vi håber, du får masser af glæde af dine Airtox.

Konge sko

Konge sko!
Jeg har altid synes det har været en perfekt sko, jeg har prøvet andet mærker, men de kan simpelthen ikke hamle op med komforten og holdbarheden af skoen!
Når det er det fodtøj man går mest med i løbet af en uge, så skal det bare være perfekt, fuldstændigt som Airtox skoen er.

22 listopada 2024

Hej Martin
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er så tilfreds med dine Airtox sko.
Det er præcis den slags feedback, der motiverer os til at fortsætte med at lave fodtøj i topkvalitet, der lever op til dine behov for komfort. Vi er stolte af at kunne tilbyde sko som giver den støtte og komfort, dine fødder har brug for.
Tak fordi du valgte Airtox!

Totalt gode sko

Fik mine hvide FX11 str 46 i går. Da jeg har cerebral parese er det vigtig med god støtte og det giver de.

Ved også fra en bekendt entreprenør at nogle unge går med dem privat- så potentialet er vedvarende større end arbejdspladsen

21 listopada 2024

Hej Jakob
Wow, tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Det er utroligt dejligt at høre, at FX11 giver dig den støtte, du har brug for.
Vi designer vores sko med fokus på komfort og funktionalitet, og det glæder os enormt, at de lever op til dine forventninger, især i betragtning af de specifikke behov, der følger med cerebral parese. 💪

Det er også fedt at høre, at skoene vinder indpas uden for arbejdspladsen! Det bekræfter os i, at vi har ramt rigtigt med designet og komforten af FX11.
Vi ønsker dig god fornøjelse med dine nye sko!

Oceniono na 1 z 5

Bad shoes.

I don’t know how they do their research, but the Airtox that I bought are shit to wear.
After 2-3 months I had some leg pain, not feet, going throught the day.
Today, after wearing regular shoes, the pain went completly away by the end of the day.
Expensive, useless, overrated workingshoes.

20 listopada 2024

Hi Florentin
We appreciate your feedback and are sorry to hear about the discomfort you experienced while wearing our Airtox shoes. We take your feedback seriously as we really strive to provide extraordinary comfortable safety footwear that meets the needs of our customers.

Leg pain can be caused by various factors, including individual biomechanics, work environment, and the type of activities performed. While our shoes are designed with comfort and support in mind, it's possible that they may not be the best fit for everyone.

We would appreciate it if you could contact our customer support team at hello@airrox.com with more details about your experience, including the specific Airtox model you purchased, your typical workday activities, and any other relevant information. This will help us better understand your situation and potentially offer a good solution for you.
We value your feedback and are committed to continuous improvement.

Best regards, Martin

Super lækre sko

Super lækre sko. Klart det foretrukne mærke.

20 listopada 2024

Hej Søren,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er vild med vores sko og at Airtox er dit foretrukne mærke. 🤩

Det betyder meget for os at vide, at vi leverer den komfort og kvalitet, som vores kunder forventer.

Vi håber, du fortsat vil have glæde af dine Airtox sko i lang tid fremover!

Vanvittig gode sikkerhedssko

Vanvittig gode sikkerhedssko. Har haft mine i ca. 3 år, er 1.80 og vejer ca. 103 kg. De har indtil nu holdt distancen og det har været meget fysisk arbejde og ikke i en truck.

15 listopada 2024

Odpowiedź od AIRTOX

Hej Martin, Tusind tak for din meget brugbare anmeldelse af vores sikkerhedssko! Vi er så glade for at høre, at du har været glad for dem mens du har udført hårdt, fysisk arbejde. Det er præcis den slags holdbarhed og komfort, vi stræber efter at tilbyde vores kunder.

Din anmeldelse er en stor hjælp for andre, der leder efter pålidelige sikkerhedssko. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Kh Tina

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej