3,2

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Dårlig undersøgelse af maskine

Ah service var i huset og reparere min Miele opvasker. han fandt et lille stykke plastic i afløspumpe og kørte igen. Han ville ikke rykke maskinen ud og kikke ledninger efter. Da maskinen ikke kunne gå op i omdrejninger i spulingen, og gik i stå der, købte jeg en nu Bosch. Installatør af den nye maskine rykker selvfølgelig den gamle ud og finder en defekt strømledning så der ikke er kommet fuld strøm til maskinen. Det kan ikke lade sig gøre siger Ah service, og vil ikke refundere noget, og krævedei øvrigt fuld service betalin (720( der står 410 på hans hjemmeside for servicebesøg.) Nu har jeg en ny opvskemaskine og en brugt som ikke fejler andet end en ny ledning Det er simpelt hen ikke godt nok. Ah Service er orienteret tlf.

13 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hurtig diagnose og løsning - super tilfreds

Vores AEG vaskemaskine var holdt op med at virke, AH Service var lynhurtig til at diagnosticere problemet og få det løst - inden for 30 minutter var maskinen fikset og kørende igen. Super god service og meget tilfreds.

2 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Positivt: Bestildte et fejlfindings besøg til en kogeplade der ikke virkede. Teknikker var hurtig og effektiv, færdig på mindre end 30 min.

Negativt: Der var aftalt en pris via tlf for fejlfinding. Da jeg modtager regningen, er den på mere end det aftalte. AH Service nægtede at kommentere på dette, og insisterede på at regningen skulle betales.
Derudover vil AH Service ikke oplyse hvilke komponenter der er i stykker, så man har en chance for at se om tilbudet på 4000kr er fair, eller om man selv -eller andre- kan skaffe komponenterne billigere. Man står tilbage med en regning, hvor det eneste man har fået at vide er at "ja, din kogeplade er i stykker". Den information behøvede vi ikke betale for, for det var vi godt klar over!
Ud over at være utrolig dårlig stil at sende en større regning end aftalt, synes jeg også det er utroligt dårligt service ikke at oplyse hvad der er i stykker. Virker uærligt og som et forsøg på at kræve flere penge end det reelt koster at reparere kogepladen.

30 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Vores 3 år gamle vaskemaskine gik…

Vores 3 år gamle vaskemaskine gik pludselig i stykker op til weekenden - intet mindre end en katastrofe, når man har tre aktive børn. Heldigvis blev jeg kontaktet af John fra AHS, det gjorde sit yderste for at komme forbi samme dag trods en totalt overbooket kalender. Det er Service i topklasse.
Vh. Christina og Søren

24 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Super service til en god pris

Vores 2½ år gamle vaskemaskine gav pludselig op og vi regnede med at den skulle udskiftes. For at give den en sidste chance kontaktede vi AH Service i Brejning, og det viste sig at være en god beslutning. Dagen efter kom AH og efter 30 minutter var maskinen igen funktionsdygtig.

Super service til en god pris - tak!

20 stycznia 2013

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej