De prijzen zijn vriendelijk. De telefoon wordt ook lekker snel beantwoord zonder menu-structuren maar door een echt mens. Het assortiment is wat beperkt, ik mis de Wessel-Werk handborstels. De we... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Afzuigkapfilterexpert.be. Het juiste product was gemakkelijk te vinden en het bestellen verliep vlot. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker... Zobacz więcej
Verkeerde maat filters ontvangen. Geen oplossing, retour kosten zelf betalen, bij telefonisch contact moet je een mail sturen.. Edit : na mailcontact , gaan ze als service 1 gratis origineel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Afzuigkapfilterexpert.nl Met álle merken Afzuigkapfilters. Siemens, Electrolux, Atag, AEG, Bosch en Etna. Binnen 24 uur geleverd. Koolstoffilters, vetfilters, longlife filters, recirculatie filters
Dane kontaktowe
Holandia
- www.afzuigkapfilterexpert.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden over mijn bestelling bij…
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Afzuigkapfilterexpert.be. Het juiste product was gemakkelijk te vinden en het bestellen verliep vlot. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Top Service..!!
Het bedrijf heeft onze klacht zeer zorgvuldig behandeld. En een adequate oplossing geboden. Zeer tevreden over dit bedrijf!!!
De prijzen zijn vriendelijk
Het assortiment is wat beperkt, ik mis de Wessel-Werk handborstels.
De webwinkel is helaas niet Google vrij, iets probeert scripts te laden vanaf gstatic.com, dus de reCaptcha van de betalingsprovider multisafepay wordt ook niet gewaardeerd.
Ongepast is de cash-back voor een 5-sterren review na het voltooien van de bestelling. Maak daar een cash-back voor iedere review van. Bedrijven met voornamelijk 5-sterren reviews zijn overigens ongeloofwaardig.
Op 31 Juli bestelling
Op 31 Juli bestelling. Nog steeds niet geleverd. Pakket fysiek niet ontvangen door Post.nl. Bedrijf houdt mij kontinu aan het lijntje. Ik zal hier nooit Meer iets bestellen. Ik adviseer u goed na te denken.
Dezelfde merkloze filters als origineel verkopen.
"Huismerk" (merkloos) filter besteld voor Franke afzuigkap. Sluit niet helemaal zoals origineel. Geen probleem, was te proberen. Dan maar het stukken duurdere originele filter besteld. Ik heb ze hier ook van op de hoogte gebracht. Krijg ik exact hetzelfde filter dat ze als huismerk verkopen als origineel. En nee, ze horen niet identiek te zijn, ik heb het originele filter ter vergelijking. Ook op de Franke website is dit te zien. Dus oplichters of pechvogels dat laat ik in het midden.
Website vol met nep reviews!
Verkeerde maat filters ontvangen
Edit : na mailcontact , gaan ze als service 1 gratis origineel filter opsturen.
Heel fijn , dat er iig een oplossing komt
afzuigfilter besteld
afzuigfilter besteld: deze is geleverd niet de dag erna zoals vermeld maar bijna 2 weken moeten wachten en is niet zoals op hen site, afmeting zijn niet juist en de afbeelding trek er helemaal niet op ziet er ook maar prul uit dat de afmeting niet altijd juist is,ik heb toen en mail gestuurd en kreeg als antwoord dat de afmeting niet altijd juist is maar bij benadering over de afbeelding geen commentaar vond deze mail niet klantvriendelijk ik ga met deze firma nooit meer in zee ik heb bij en andere firma besteld deze waren 5 euro duurder maar op 1 dag geleverd en waren de originele heel wat anders dan die prul ...
Bijzonder slecht
Aan de hand van de tool op de website een passende filter besteld voor mijn serienummer afzuigkap. Blijkt deze bij ontvangst niet te passen. Ik verwachtte excuses en ruilen voor een juiste filter. Blijkt dat ze niet kunnen zeggen welke ik wel zou moeten hebben en moet ik de ontvangen retourneren. Zelf retourkosten moeten betalen terwijl zij een fout product leveren. Contact met klantenservice alles behalve klantvriendelijk. Aan telefoon wordt verwezen naar mail en op mail krijg je geen fatsoenlijke reactie.
Super efficient ...
Beschadigd product ontvangen geen retour kosten terug
Beschadigd product ontvangen en vervolgens zelf moeten opdraaien voor kosten. De klantenservice verwees alleen naar het retourbeleid en bood geen passende oplossing. Uiteindelijk geen vergoeding gekregen voor verzend- en retourkosten ondanks dat het product beschadigd aankwam. Zeer teleurstellende ervaring.
Duidelijke site om te bestellen en…
Duidelijke site om te bestellen en concurerende prijzen
Prima prijs en snelle bezorging.
Prima prijs en snelle bezorging.
Kwaliteit prijs verhouding is prima!
Wat een slecht bedrijf sturen filters…
Wat een slecht bedrijf sturen filters die niet passen die volgens de website wel moeten passen. Wil je dit terugsturen moet je er nog voor betalen. Ook de klantenservice reageren gewoon niet en als ze reageren super onbeschoft.. koop hier niet dit zijn echte oplichters
Verkeerde (namaak) filters ontvangen
Filters besteld voor Klarstein, blijken niet de originele te zijn en passen dus ook niet.
Nu moet ik 8.95 betalen om te retourneren.
Verder niemand te bereiken!
Gelukkig met KLARNA betaald, maar kost me toch geld!
Order:1403105
Fijne ervaring
Ik heb hier eerder orders geplaatst en die zijn altijd goed verlopen. Handig dat zij een reminder sturen wanneer je koolstoffilter vervangen moet worden.
onbereikbaar, geen service
Bedrijf levert afzuigkapfilter dat ernstig beschadigd aankomt, stelt voor het te vervangen maar stuurt niets op en reageert niet meer op mails. Ik betwijfel bovendien ernstig of het filter inderdaad een Novy filter is, het lijkt mij een huismerk waarvoor ik de prijs van een Novy filter betaald heb.
Verkeerde filter geleverd
Verkeerde filter geleverd. Klantendienst onbereikbaar
Koolstoffilters Bosch
Zojuist koolstoffilters besteld en de bestelling ging heel vlot. Kreeg meteen een e-mail met de bevestiging.
Klantenservice onbereikbaar!!
Klantenservice onbereikbaar!!
Ik had graag mijn product om willen ruilen wegens wijziging van project maar totaal geen gehoord van de klantenservice na een MAAND wachten. Telefoonnummer staat er voor de sier (ze nemen niet op) en op de mail reageren ze ook niet. Heel jammer en totaal onnodig.
Doświadczenie Trustpilot