Advokatgruppen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har selv brugt Michael Sønderskov fra Advokatgruppen og kan varmt anbefale ham. Han er utrolig dygtig, skarp på lovgivningen og har masser af erfaring – men det, der virkelig gør forskellen, er han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Max stjerner. Jeg har haft Cecilie Ejby som advokat. Jeg kan kun give hende mine aller varmeste og bedste anbefalinger. Hun gjorde en meget hård og uforståelig situation, forstålig med hendes kompeten... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Advokat gruppen sælger inkasso abonnement, men vil ikke modtage sagerne, og henviser til hjemmeside der ikke virker. De holder ikke alle deres løfter, Hold Jer langt væk fra dem, det koster kun peng... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dan M. Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen ført en sag for mig og vundet mod Copyright Management Services Ltd. som havde sagsøgt mig for påstået ulovlig download og deling af en film. Dan... Zobacz więcej

1. Prawnik

Napisane przez firmę

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma med tre kontorer i Danmark. Vi rådgiver både inden for erhvervsretten og vedrørende privatlivets forhold. Herudover bistår vi også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold. Vi har fokus på at kommunikere i øjenhøjde med vores klienter og har siden 1987 formidlet #RetLigetil.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

159 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Super rådgivning!

Jeg er førstegangskøber af lejlighed og har haft fornøjelsen af at have Martin som advokat. Hele vejen igennem købsprocessen har jeg simpelthen følt mig i så trygge hænder. Lige fra den allerførste, indledende samtale (inden jeg havde valgt Advokatgruppen) til købet gik igennem. Der var tid til at få uddybet både mundtligt og skriftligt af Martin på en saglig og rolig måde, og det har man i høj grad brug for som førstegangskøber. Stor ros herfra.

24 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Super service i Horsensafdelingen.

Super service i Horsens-afdelingen.
Vi har haft brug for hjælp i forbindelse med huskøb og sammenbragt liv. Vi har fået en yderst behagelig, let forståelig og professionel hjælp. Kan kun varmt anbefale dem.

20 stycznia 2021

God og professionel advokat Dan Dahl Rahimian

Fik hjælp ifbm. justeringer og anbefalinger til en esport kontrakt der vil stille mig bedre i fremtiden.
Dan, er super imødekommende, er altid klar til at hjælpe og svarer hurtigt på beskederne.
Virkelig en der lægger energi i tingene og som har styr på sine ting.
kan varmt anbefale Dan!

11 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefale advokatgruppen og…

Kan klart anbefale advokatgruppen og Dan som advokat. Vi har fået udformet vores ejer aftale i virksomheden i samarbejde med Dan, og har fået god rådgivning og vejledning.
Det hele har været en stortset smertefri process, eksterne faktorer gjorde at der måtte laves ændringer og tilrettelser, men Dan har været super opmærksom på det, og god til at få det tilrettet til vores ønsker og behov. Store anbefalinger herfra.

16 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Mine 5 stjerner er 100 procent…

Mine 5 stjerner er 100 procent berigtiget. Vedrørende en sag med et nabo twist. (Tag) dette er gældende for advokatgruppen Fredericia, Christian Djurhuus. Han Var vedholdende, og uden hans hjælp, var vi ikke noget frem til en afslutning af en dum sag.
Med venlig hilsen Søren Holdt

7 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Rådgiving vedr. til- og ombygning

Effektiv og grundig rådgiving i forbindelse med et til- og ombygningsprojekt, herunder gennemgang af kontrakt med entreprenør samt anbefaling til justeringer, der stillede os bedre.

2 grudnia 2020

Hussalg..så det her.

Skal du/I sælge jeres hus, så brug "Advokatgruppen.dk"
Professionelle, hurtige og utrolig behagelige, og så får man noget for pengene.
Advokatsekretær Pia B. Andersen var bare super god.
Kan kun anbefales.

12 listopada 2020

4 års kamp fik en rigtig afslutning

I denne sag har adv. Dan Dahl Rahimian vist stort overblik og styret forløbet på en for os overordentlig positiv måde.
Han gav på et tidspunkt udtryk for, at en forligsaftale ville give os et bedre resultat end en afgørelse i byretten - en opfattelse, som jeg personligt havde mine stærke tvivl om, men Dan Dahl Rahimian gjorde enhver tvivl til skamme - han fik 100 % ret og gennemførte et forligsmøde, der sluttede med et for os meget positivt resultat - at retten siden besluttede, at vor modpart i sagen skal bære diverse sagsomkostninger gjorde det endnu bedre!
Adv. Dan Dahl Rahimian har været os en effektiv og dygtig advokat med stort overblik og et klart blik for mulighederne i sagen.
Dan Dahl Rahimian løste efter min opfattelse vores sag på fremragende måde.

Mvh.
Bjarne Bødtker Hansen
Hækkelunden 13
7000 Fredericia

6 października 2020
Oceniono na 5 z 5

En super professionel og kompetent service. Dan M. Dahl Rahimian har været en fantastisk hjælp under købs processen af min ejerlejlighed.

Både Dan og Firmaet kan varmt anbefales.

5 stjerner herfra uden tvivl.

20 lipca 2020

Kompetent og tillidsfuld hjælp

Jeg har fået en meget kompetent og dygtig rådgivning af advokat Michael Bach Jensen i forbindelse med huskøb. Michael er god til at forklare komplicerede ting på en letforståelig måde, og han fanger selv små detaljer i dokumenterne, som kan have stor betydning for sagen. Jeg kan på det varmeste anbefale advokatgruppen og Michael Bach Jensen som rådgiver.

25 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

De bedst anbefalinger til Advokatgruppen.

Jeg har kun oplevet seriøs og professionel behandling fra min advokat Dan Dahl Rahimian fra Advokatgruppen.
Jeg var en af de mange stævnede i en sag om ulovlig download.
Igennem en facebook gruppe der var oprettet for stævnede, fik jeg kontakt til Dan Dahl Rahimian og fra det øjeblik jeg valgte at overgive sagen til ham, har jeg følt mig fuldstændig tryg og har fået den information jeg havde brug for, når jeg havde brug for det.
At Advokatgruppen så samtidig sørger for at sætte deres salær ned, i forhold til den normale takst, fordi de oplever at der er mange uberettigede stævnede i samme sag, siger rigtig meget om dem!
Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger til advokat Dan Dahl Rahimian og Advokatgruppen.

24 czerwca 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej