Advokatgruppen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi har selv brugt Michael Sønderskov fra Advokatgruppen og kan varmt anbefale ham. Han er utrolig dygtig, skarp på lovgivningen og har masser af erfaring – men det, der virkelig gør forskellen, er han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Max stjerner. Jeg har haft Cecilie Ejby som advokat. Jeg kan kun give hende mine aller varmeste og bedste anbefalinger. Hun gjorde en meget hård og uforståelig situation, forstålig med hendes kompeten... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Advokat gruppen sælger inkasso abonnement, men vil ikke modtage sagerne, og henviser til hjemmeside der ikke virker. De holder ikke alle deres løfter, Hold Jer langt væk fra dem, det koster kun peng... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dan M. Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen ført en sag for mig og vundet mod Copyright Management Services Ltd. som havde sagsøgt mig for påstået ulovlig download og deling af en film. Dan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Prawnik

Napisane przez firmę

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma med tre kontorer i Danmark. Vi rådgiver både inden for erhvervsretten og vedrørende privatlivets forhold. Herudover bistår vi også foreninger, herunder brancheforeninger, og offentlige myndigheder. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold. Vi har fokus på at kommunikere i øjenhøjde med vores klienter og har siden 1987 formidlet #RetLigetil.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver mine bedste anbefalinger…

Jeg giver mine bedste anbefalinger videre. Victoria fra advokatgruppen er meget meget dygtig og kompetent. Jeg har været oplyst og tryg hele vejen igennem i min skilsmisse og bodeling. Tusind tak 🙏🏻

19 czerwca 2023

Frifindelse i en bestyrelsesansvarssøgsmål

Jeg blev stævnet i en bestyrelsesansvarssag "Dan Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen repræsenterede mig i sagen og fik mig frikendt.

Jeg kan kun sige at jeg har været utrolig glad for Dans håndtering af sagen igennem hele forløbet, han har været yderst professionel og faglig kompetent lige fra første kontakt til sidste håndtryk. Dan har en venlig, imødekommende tilgang i sit arbejde, så jeg kunne mærke at jeg var i trygge hænder lige fra vores første kontakt.

Mine varmeste anbefaling giver jeg Dan Dahl Rahimian og Advokatgruppen.

14 marca 2023

Professionel og kompetent rådgivning

Dan Dahl Rahimian har på vegne af Advokatgruppen ført og vundet en bestyrelsesansvarssag for mig. Dan har gennem hele forløbet ydet en yderst professionel og faglig kompetent rådgivning. Man har som klient følt sig tryg og "ordentligt klædt på" gennem hele forløbet. Dan Dahl Rahimian og Advokatgruppen har således min varmeste anbefalinger.

30 maja 2023

TOP PROFESSIONEL ADVOKAT ADVOKAT BISTAND fra Rasmus

Min oplevelse med Rasmus fra Advokatgruppen er helt exceptionel fantastisk og top professionel hjælp med øje for mig som klient. Rasmus var maksimal skarp på alle tangenter og leverede en formidabel indsat i retten til mit forsvar :-) Er glad og taknemmelig over at Rasmus var så dedikeret på at løse opgaven for mig. Kan anbefale Rasmus på det aller bedste.
Mvh. Alex Nielsen

1 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Advokatgruppen (Dan Dahl Rahimian) har…

Advokatgruppen (Dan Dahl Rahimian) har været en uvurderlig hjælp til bl.a. at ansøge om designbeskyttelse i EU. Dan formidlede hele processen og informerede os (til vores overraskelse) om at vi kunne få mange af oprettelsesgebyrerne ved EU refunderet via en legat-pulje - sparede os for mange tusinde kroner!

5 stycznia 2023

Rasmus Lind hardt

Havde fornøjelsen at have tildelt Rasmus som forsvarsadvokat.

Kan varmt anbefale ham. Meget kompetent, rolig og fuld af viden. Virkelig en god oplevelse herfra.

//Kristian

1 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Rasmus Lind Hart er klart til at…

Rasmus Lind Hart er klart til at anbefale. Jeg stod til 4 år uden kørekort i en vanvidskørsel sag hvor Rasmus fik det nedsat til 1 år, motorcykel tilbage, retsomkostninger tog staten og kun 9000 kr i bøde. Hvis jeg nogensinde kommer ud for noget retsmæssigt med færdsel ved jeg hvem jeg ringer til.

21 listopada 2022

Advokatgruppen gør det SÅ godt 👍

- bare SÅ fin service,
- blev i gennem hele processen orienteret om ALT,
- super effektiv advokat/jura studerende/sekretær,
- jeg kan og vil hermed anbefale Advokatgruppen til alle uanset behov for juridisk støtte 🤗👍🤗👍

9 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej