Bijzonder ongemakkelijke cold-call waarbij ze 538 regelmatig laten vallen om zo mee te liften op de naamsbekendheid. Komt over als een typische reclame agency die heel goed is in het sturen van invoic... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na wat heen en weer gebel ben ik uitgenodigd om eens langs te komen, deze gasten hebben me laten zien wat ze in potentie voor mij konden betekenen. Inmiddels al een aantal keer verlengt en een fijne b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bijzonder ongemakkelijke cold-call waarbij ze 538 regelmatig laten vallen om zo mee te liften op de naamsbekendheid. Komt over als een typische reclame agency die heel goed is in het sturen van invoices.

Odpowiedź od Advisionmedia
Fijne samenwerking, op een prettige manier geholpen door Berend en Rowin.
Mooie samenwerking!
Gasten weten waar ze het over hebben, eerst een onbekend iets maar wanneer je het gaat begrijpen, zo waardevol.
Daarnaast ook fijn in de omgang, aanrader.
Altijd korte lijntjes, prettig schakelen en oplossingsgericht! Specialisten in hun vak en denken gericht mee in wat bij jou het beste past.

Odpowiedź od Advisionmedia
Fijne samenwerking en leuke sfeer binnen het bedrijf!

Odpowiedź od Advisionmedia
Fijne gasten om mee te werken, die weten hoe ze een campagne moeten uitvoeren. Denken creatief mee en de communicatie is top! De content is ijzersterk en binnen no time waren de eerste resultaten al zichtbaar. We hebben er daadwerkelijk nieuwe klanten mee binnengehaald!! de investering heeft zich dan ook meer dan terugbetaald. Hier ben je in goede handen. Dankjewel, Advision!

Odpowiedź od Advisionmedia
Goede samenwerking gehad met Advision, wilde ons merk in een specifieke regio kenbaar maken en dat was gemakkelijk via radiocampagne. Ook na de campagne fijne evaluatie

Odpowiedź od Advisionmedia
Na wat heen en weer gebel ben ik uitgenodigd om eens langs te komen, deze gasten hebben me laten zien wat ze in potentie voor mij konden betekenen. Inmiddels al een aantal keer verlengt en een fijne band opgebouwd.

Odpowiedź od Advisionmedia
Hele fijne samenwerking met de heren van Advision. Kijken goed naar belangen en denken mee, na lancering ook goede nazorg.

Odpowiedź od Advisionmedia
Leuk bedrijf! Ik kon tijdens mijn bedrijfskunde studie al aansluiten als medewerker, fijn om in zo'n jong mediabedrijf al aan de slag te kunnen en altijd alle ruimte gekregen om dit te combineren met mijn studie. Het is een uniek concept en iedereen werkt keihard om van elke campagne een succes te maken.

Odpowiedź od Advisionmedia
Advision Media heeft een top team die ons geholpen heeft een top advertentie te draaien.

Odpowiedź od Advisionmedia
Hele fijne ervaring met Advision Media. Fijne, professionele gasten!

Odpowiedź od Advisionmedia
Geen zaken meedoen. Oplichters first class.
Jullie bellen mensen ongewenst en hebben zeer onbeleefde verkoop praatjes. Zelfs een vorm van oplichting door een hele andere voorstelling van zaken te geven.

Odpowiedź od Advisionmedia
Heel fijn contact met het personeel van dit bedrijf! Jong, energiek en een goede sfeer. Heel tof om te zien dat zij werken aan iets moois, gat in de markt! Een mediabedrijf wat serieus is, maar waar humor ook merkbaar is. Toppie

Odpowiedź od Advisionmedia
Zeer opdringerige meneer aan de telefoon welke maar niet leek te begrijpen dat wij geen interesse hebben in adverteren via hun via radio en dergelijke.

Odpowiedź od Advisionmedia
Werd koud gebeld en heb het een kans gegeven. Gesprekken werden weinig concreet. Er werd vooral ingeschat wat ik er voor over zou hebben om radioreclame te “kopen”. De resultaatverplichting beperkt zich tot impresssies. Ik ben afgehaakt, en als ik de reviews hier lees is dat een prima keuze geweest.

Odpowiedź od Advisionmedia
vreselijk bedrijf bellen je met een raar verhaal. past helemaal niet bij onze schoonheidssalon. directeuren jelle brussen en ruben schoonhoven moesten eens weten hoe hun arrogante personeel te werk gaat. ik ben het 100% eens met alle negatieve reviews. laat je niet oplichten.
ze lijken of reviews te verwijderen want ik hou ze al een paar maanden in de gaten en negatieve reviews gaan soms weg.

Odpowiedź od Advisionmedia
Ongevraagd en zeer ongepast amicaal lastig gevallen door dit bedrijf. Het is gewoon de zoveelste partij die met mooie praatjes uit is op je potomonee. Niet o reageren.

Odpowiedź od Advisionmedia
We werden gebeld of wij een radio reclame wilde hebben. Met meermaals aangeven dat wij geen interesse hebben bleef mevrouw aandringen.
Heel opdringerig gesprek waarin vooral gepust wordt met hun in zee te gaan.
Uiteindelijk het gesprek afgekapt anders bleef ze maar doorpraten.