Banner for Activity International

Activity International Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb het hele jaar goeie begeleiding gehad. Als je een vraag had, had je binnen een dag je antwoord en je kunt ze ook binnen hun werkuren altijd bereiken via telefoon.

Oceniono na 5 z 5

I booked 3 trips through this company. The 8-week kruger to coast in Africa, 3-week monkey rehabilitation in South-Africa and the 7-week east coast tour in Australia. And it was the best decision I’ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De hulp van Activity International is erg goed, zowel voor als tijdens de reis. Je krijgt veel informatie en regelmatige updates, en vragen werden altijd snel beantwoord! Ook tijdens de reis kon ik al... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Activity international is een hele fijne organisatie om je reis/vrijwilligersoroject mee te boeken! Ze zijn telefonisch en over de mail goed bereikbaar, ze willen graag met je meedenken en leggen go... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

O Activity International

Napisane przez firmę

Activity International – Jouw avontuur begint hier

Al sinds 1988 helpen we jongeren met unieke buitenlandervaringen: van backpacken en vrijwilligerswerk tot wildlife-projecten, highschool avonturen en au pair ervaringen. Met persoonlijke begeleiding en een breed aanbod maken we jouw reis onvergetelijk.

Onze soorten reizen

Je kunt met ons terecht in Azië, Afrika, Latijns‑Amerika, Oceanië en de Verenigde Staten. Er is voor iedereen wat leuks — van impactvol vrijwilligerswerk tot avontuurlijk backpacken, van wildlife‑projecten tot highschool of au pair.

Een combinatie (bijv. vrijwilligerswerk én backpacken) is ook mogelijk. Onze Kickstart‑reizen bieden precies die mix.

Een paar populaire reizen

Nederlandse groepsreis Australië

Zes weken langs de oostkust — Sydney t/m Cairns — met highlights als Byron Bay, Whitsundays en het Great Barrier Reef.

Kickstart Costa Rica

4-weekse reis, Spaans leren, vrijwilligerswerk op een schildpaddenproject, surfen, yoga en een trip door Monteverde. Met een leuke groep.

Kruger to Coast

Wildlife in Kruger, vrijwilligerswerk in eSwatini en relaxen & snorkelen in Mozambique — vanaf 4 weken, langer is ook mogelijk. Super veelzijdig!

Kickstart Sri Lanka

Vier weken: twee weken vrijwilligerswerk, een week surfen en yoga en rondreis door het mooie Sri Lanka — perfecte mix van cultuur, avontuur en impact.

Waarom Activity International?

• al sinds 1988 ervaring met jongerentrips en tussenjaarprogramma’s.
  • Persoonlijke begeleiding door een team dat zelf de wereld heeft ontdekt.
  • 20.000+ reizigers gingen je voor.
  • Brede keuze & combinaties: backpacken, vrijwilligerswerk, wildlife, highschool, au pair – of een Kickstart‑mix.
  • Wereldwijd: programma’s in meerdere continenten, voor elk interesse‑ en ervaringsniveau.

Klaar voor de volgende stap?

Kies wat het beste bij je past: snel even appen of bellen, mailen, een adviesgesprek plannen of extra inspiratie via ons gratis magazine.

Sinds 1988 specialist in buitenlandervaringen en tussenjaarreizen

20.000+ deelnemers • VZR Garant • Calamiteitenfonds Reizen

20.000+ deelnemers • VZR Garant • Calamiteitenfonds Reizen
Activity International helpt al sinds 1988 jongeren en jongvolwassenen bij bijzondere buitenlandervaringen. Van vrijwilligerswerk en wildlifeprojecten tot high school, au pair, backpacken en complete tussenjaarreizen. Inmiddels hebben we meer dan 20.000 deelnemers geholpen om hun droom waar te maken. Je reist met de zekerheid van VZR Garant en het Calamiteitenfonds Reizen en kunt rekenen op persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na je verblijf in het buitenland. Ons team bestaat uit ervaren reizigers die uit eigen ervaring weten wat een buitenlandavontuur zo bijzonder maakt. Follow your dreams. Let's make memories.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede voorbereiding is alles!

Activity International geeft alle nodige informatie/hulp vooraf gaand van je reis zodat je goed voorbereid bent. Je kunt ze altijd mailen en bellen als je nog vragen hebt en ze staan altijd klaar voor je. Je wordt goed op de hoogte gebracht van wat je soort van te wachten staat. Ook regelen ze een voorbereidingstraining zodat je echt weet hoe je het meeste kan betekenen als vrijwilliger. Ik heb een fantastische reis naar Thailand gemaakt voor een maand, en ik zou het zo nog een keer doen!!

8 września 2019

Odpowiedź od Activity International

Dank Carlijn! En van ons mag je gerust nog een keertje naar Thailand hoor ;-)

Uitstekend!

In 2013 na mijn middelbare school met Acitivity International mijn tussenjaar naar Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand geweest. Kijk er nog altijd met een fantastisch gevoel naar terug. De hulp van Bart Jonker des tijds was top. Ik kreeg altijd meteen reactie wanneer nodig. Dit jaar ga ik weer naar Sydney, maar dan voor mijn masteronderzoek.

7 września 2019

Odpowiedź od Activity International

Nou ja Wieke, dat is lang geleden zeg. Wat leuk dat je nog steeds van die fijne herinneringen hebt aan je reis van zo lang geleden. Goed teken :-) Bart werkt hier niet meer maar we zullende complimenten overbrengen! Succes met je masteronderzoek in Sydney!

Activity International

Activity International is een super fijne organisatie waar je met al je vragen en problemen terecht kunt. Je word goed begeleid voorafgaand, tijdens én na je reis. Ik heb een geweldige ervaring opgedaan!! Doen, doen, doen!!

8 sierpnia 2019

Dank, dank, dank!

Oceniono na 5 z 5

Ready voor jouw avontuur door AI

Behulpzame organisatie en de projecten zijn een goede basis om je avontuur te beginnen in het buitenland. Je krijgt een idee hoe het er in het land aan toegaat en je leert veel nieuwe vrienden kennen. Daarna ben je helemaal ready om het zelf aan te pakken!

29 lipca 2019

Odpowiedź od Activity International

Tnx Annelinde. We zijn benieuwd naar je foto's en je verhalen van je reis naar Zuid-Afrika. We bellen binnenkort om een update van je te krijgen!

Het contact is super

Het contact is super, de dag na je mail krijg je gelijk reactie. Erg fijn dat dat zo snel gaat. Alle vragen die ik heb kon ik ook gewoon stellen, geen enkel probleem. Ze nemen de tijd voor je. Top!

21 lipca 2019

Odpowiedź od Activity International

Dank voor deze lieve reactie en fijn dat je tevreden bent over hoe we je hebben geholpen. Heel erg graag gedaan!

Top! Een echte aanrader!

Activity International is een ontzettend fijne reisorganisatie. Dit is mijn tweede reis die ik bij Activity heb geboekt.
Je kunt er terecht met al je vragen en krijgt uitgebreid antwoord!
Bedankt voor alle hulp en ik laat zeker weten hoe mijn reis gaat verlopen. ;)

1 lipca 2019
Oceniono na 3 z 5

Dure, maar enige goede optie.

Als je voor het eerst alleen naar het buitenland gaat (voor mij was dat Australië), is het erg fijn om een organisatie te hebben die je helpt bij alle nieuwe dingen. Ik ben daarom blij dat ik voor Activity International heb gekozen. Daarentegen vind ik wel dat het au pair-programma te duur is voor wat je terugkrijgt. Maar helaas bestaat er geen goedkoper alternatief als je een organisatie wilt. Kortom het is een goede optie als je alleen naar Australië gaat, ze helpen je met veel dingen.

25 czerwca 2019

super Goed!

Onwijs fijne hulp en begeleiding bij het plannen van m’n reis naar Australië. Ook de informatiedagen waren super interessant! Als je vragen had kon je super snel worden geholpen.
Heel erg blij met Activity International!

28 maja 2019

Goed geholpen

Ik had al emaildcontact 5 maanden voordat ik boekte. Ik
Ik had enorm veel vragen ik heb ze allemaal kunnen stellen. De antwoorden waren duidelijk en simpel. Dit vond ik erg fijn. Dit heeft uiteindelijk ook de knoop doorgehakt. Ik heb de reis van mijn leven gehad.

23 maja 2019
Oceniono na 4 z 5

Goede voorbereiding op het au pair programma

Goede voorbereiding op het au pair programma. Erg leuk om door een voormalig au pair geïnterviewd te worden, want zij wist precies wat mij te wachten stond. Verder ook goede hulp op afstand wanneer ik het nodig had. Snelle communicatie via mail en social media.

18 maja 2019

Activity International Thailand project

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Activity International. Vanaf het moment dat ik een afspraak had gemaakt om meer te weten over de projecten is het contact heel fijn verlopen. Ik kon met al mijn vragen bij hun komen. Ik heb het project gevolgd met een internationaal vriendin, die uit de VS kwam, activity international heeft mij met alles geholpen wat ontzettend fijn was.

9 maja 2019

Super

Super! Heb via Activity International de kickstart Melbourne gedaan. Was allemaal perfect geregeld. Deze week is de ideale keuze om je backpack avontuur down under te beginnen. De ligging van Melbourne is perfect omdat je hierna de greatoceanroad kunt doen en gelijk de hele oostkust naar boven mee kan pakken. Daarnaast is het fijn dat de tourguide een local is die melbourne en Australie van binnen en van buiten kent, zodat je hier dus met al je vragen terrecht kunt. En tot slot maak je tijdens deze week gegarandeerd nieuwe vrienden!

10 kwietnia 2019

Odpowiedź od Activity International

Heee Dennis! Wat goed om te lezen dat je het naar je zin hebt. We hadden niet anders verwacht want Melbourne is écht leuk :-) Nu de rest van Australië nog...Veel plezier in the Outback en we zijn benieuwd wat er allemaal nog meer op je pad komt! Hou je ons een beetje op de hoogte?!

Een echte aanrader!

Ik ben via Activity International 5 weken in Zuid-Afrika geweest en heb er 2 wildlife projecten gedaan. Ik heb een fantastische tijd gehad mede door de goede voorbereiding vanuit Activity International! Barry is echt geweldig, hij was altijd vriendelijk en dacht heel erg mee.

29 marca 2019

Odpowiedź od Activity International

Tnx Jacobine, wat leuk om te lezen! De complimenten aan Barry zijn overgebracht :-) Geniet van je mooie herinneringen!

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend blij met Activity International!

Ik ben in 2017 als au pair naar Australië geweest via de organisatie Activity International en ben toen ontzettend fijn geholpen door Manon, ik mocht altijd bellen als ik vragen had en niks was te veel! Maar ook als ik andere mensen van de organisatie aan de telefoon had, iedereen is erg enthousiast en heel behulpzaam! Ik heb 9 fantastische au pair maanden gehad in het prachtige down under en mede door alle behulpzaamheid en enthousiasme zit ik nu (weer) als au pair voor een jaar in Amerika!! Waar Yvette mij heel goed bij heeft voorbereid en enthousiast heeft gemaakt! Als mensen mij vragen over het au pair zijn en hoe ik dat allemaal heb gedaan, raad ik ze altijd aan om Activity International even te bellen! Eenmaal contact gehad, wordt je alleen maar enthousiaster! I promise! :)

Odpowiedź od Activity International

Oeps, zo veel mooie woorden...daar worden we bijna verlegen van :-) Heb nog een fijne tijd in Amerika!

Oceniono na 5 z 5

Superorganisatie, een echte aanrader!!

Het is een super organisatie!!
Ik ben vanaf het begin tot eind zo goed begeleid. Met al mijn vragen geholpen en helemaal voorbereid voor vertrek. Een aantal infomiddagen gehad en een dagcursus om mij goed te kunnen voor bereiden.
Tijdens mijn verblijf in Ghana had ik steeds contact met mijn coördinator van Activity International.
En nu nog steeds, 2 jaar later heb ik nog contact. Ik word bijvoorbeeld gevraagd om op infomiddagen andere mensen te informeren en te adviseren, dit vind ik erg fijn om te doen.
Een echte aanrader!!

Top organisatie, goed advies over Sri Lanka vrijwilligerswerk

Super mooie vrijwilligersreis gehad in Sri Lanka! Goed ontvangen door de lokale partner en waren ontzettend vriendelijk! Er werden ook naast het vrijwilligerswerk leuke uitstapjes aangeboden. Verder vanuit Activity International ook goed begeleid en kreeg goed advies, zou dit bedrijf zeker aanraden! Handige tips meegekregen die nuttig waren tijdens het vrijwilligerswerk.

Odpowiedź od Activity International

Dankjewel Rosalie! En fijn dat je ons af en toe wil helpen op infodagen. Tot gauw!

Mijn reiservaringen met Activity International

Activity International is een organisatie boordevol ervaring, enthousiasme en de drive en passie om elke vrijwilliger volledig voorbereid op reis te laten gaan en ouders gerust te stellen. Ook gaan ze alleen voor de projecten die zijn opgericht met de juiste insteek. De Wildlife projecten bijvoorbeeld zijn dus geen aai en knuffel projecten, maar draaien echt om de conservatie en bescherming van de dieren.

Ik ben inmiddels al 2x met Activity International afgereisd naar Afrika. Eerst naar Zuid Afrika en daarna naar Namibië. In beide gevallen kon ik altijd met alle vragen die ik had terecht en werd er niet alleen snel, maar ook duidelijk antwoord gegeven. Het team achter Activity International weet uit eigen ervaringen heel goed waar beginnend reizigers tegenaan kunnen lopen en zorgen ervoor dat veel van deze vragen al worden beantwoord met alle informatie die ze je mailen tijdens je voorbereidingen voor een gekozen reis. Deze info krijg je in delen toegestuurd. Zo voorkomen ze dat vooral beginnend reizigers worden overspoeld met informatie en hierdoor door de bomen het bos niet meer zien.

Alle infodagen die ze organiseren op verschillende locaties door het land, zorgen ook al voor veel antwoorden. Informatieve brochures, PowerPoint presentaties en de ervaringen van ex deelnemers zijn heel fijn om te horen voordat je op reis gaat.

Ook de Social Media activiteit is goed. Updates over nieuwe projecten en infodagen, resultaten van projecten die alleen maar behaald kunnen worden door de harde inzet van vrijwilligers, reiservaringen van deelnemers met mooie foto's. Ze delen dit regelmatig en blijven actief.

Odpowiedź od Activity International

Dankjewel Daan voor je mooie verhaal! Je volgende plannen zijn al weer in de maak en we zien je gauw weer in ons kantoor. Kop koffie staat al klaar!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej