Ik heb het hele jaar goeie begeleiding gehad. Als je een vraag had, had je binnen een dag je antwoord en je kunt ze ook binnen hun werkuren altijd bereiken via telefoon.

Reakcja na opinię
I booked 3 trips through this company. The 8-week kruger to coast in Africa, 3-week monkey rehabilitation in South-Africa and the 7-week east coast tour in Australia. And it was the best decision I’ve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De hulp van Activity International is erg goed, zowel voor als tijdens de reis. Je krijgt veel informatie en regelmatige updates, en vragen werden altijd snel beantwoord! Ook tijdens de reis kon ik al... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Al sinds 1988 helpen we jongeren met unieke buitenlandervaringen: van backpacken en vrijwilligerswerk tot wildlife-projecten, highschool avonturen en au pair ervaringen. Met persoonlijke begeleiding en een breed aanbod maken we jouw reis onvergetelijk.
Je kunt met ons terecht in Azië, Afrika, Latijns‑Amerika, Oceanië en de Verenigde Staten. Er is voor iedereen wat leuks — van impactvol vrijwilligerswerk tot avontuurlijk backpacken, van wildlife‑projecten tot highschool of au pair.
Een combinatie (bijv. vrijwilligerswerk én backpacken) is ook mogelijk. Onze Kickstart‑reizen bieden precies die mix.
Zes weken langs de oostkust — Sydney t/m Cairns — met highlights als Byron Bay, Whitsundays en het Great Barrier Reef.
4-weekse reis, Spaans leren, vrijwilligerswerk op een schildpaddenproject, surfen, yoga en een trip door Monteverde. Met een leuke groep.
Wildlife in Kruger, vrijwilligerswerk in eSwatini en relaxen & snorkelen in Mozambique — vanaf 4 weken, langer is ook mogelijk. Super veelzijdig!
Vier weken: twee weken vrijwilligerswerk, een week surfen en yoga en rondreis door het mooie Sri Lanka — perfecte mix van cultuur, avontuur en impact.
Kies wat het beste bij je past: snel even appen of bellen, mailen, een adviesgesprek plannen of extra inspiratie via ons gratis magazine.
20.000+ deelnemers • VZR Garant • Calamiteitenfonds Reizen

Rigtersbleek-Zandvoort 10 - 1.37, 7521 BE, Enschede, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mega goed geholpen door Activity International. Een enthousiast team dat altijd voor je klaar staat om je te helpen. Na de booking van het project gelijk ontzettend veel duidelijke informatie gekregen en ze staan altijd open om je persoonlijke vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben ze ook geweldige partnerorganisaties, waardoor ook ter plekke alles van begin tot eind super goed geregeld was. Dankzij Activity International daarom een onvergetelijke tijd gehad in Zuid-Afrika, echt een aanrader!

Odpowiedź od Activity International
Sinds mijn vriendin en ik ons hebben aangemeld bij activity international voor het programma in Bali, zijn we ontzettend goed door het proces heen geholpen. Bij een kennismakingsgesprek via de telefoon hebben we de nodige vragen kunnen stellen en waren we ervan overtuigd om te gaan. Verder is het een fijne communicatie en snelle reactie via de mail! Het is daarbij goed geregeld als je samen met een vriend/vriendin gaat, zoals ons is verteld kunnen we samen in een kamer slapen en samen les geven. Super fijn, erg tevreden!

Odpowiedź od Activity International
Activity international werd mij aangeraden door vrienden aangeraden en ik kan mij geen betere organisatie voorstellen!
Snel na het aanmelden krijg je allemaal informatie met daarbij contact gegeven van de organisatie, ook is er een werknemer met wie jij persoonlijk contact kunt opnemen. Voor mij was dit Yvette en als zij niet reageerde kreeg ik Luuk, beide hebben mij goed kunnen helpen en ik weet zeker dat mijn volgende reis ook bij deze organisatie geboekt zal worden !

Odpowiedź od Activity International
Erg enthousiaste mensen die je goed kunnen voorlichten over de verschillende reizen. Voor en na het boeken goede hulp, erg fijne ervaring! Ga met een goed gevoel op reis!

Odpowiedź od Activity International
Via Activity International heb ik een reis geboek om vrijwilligers werk te doen in Vietnam.
Van af het begin werd ik al super goed begeleid, want er zat nog een twijfel tussen Zambia en Vietnam.
Via Online meeting, bellen en veel mail contact, heb ik het contact als zeer prettig ervaren.
Ook de mensen van Volunteer Vietnam geven aan dat ze zeer tevreden zijn met hun als organisatie.
Zelfs tijdens en na je reis kan je altijd bij ze terecht.
Zeker 10/10!!!!! Dus zeker een aanrader.

Odpowiedź od Activity International
Ik heb via Activity International een fantastische reis gehad. Een vrijwilligersproject in de townships in Kaapstad, waar ik op scholen de kinderen heb mogen lesgeven en sportactiviteiten heb gegeven aan de kinderen. Van schaatsen tot surfen tot een chill dag op het strand. Een prachtig project waar je ontzettend veel vrienden van overal en nergens aan overhoudt en super veel waardering krijgt van de kinderen en mensen in de stad. Het is iets wat ik iedereen gun.

Odpowiedź od Activity International
Super fijne en persoonlijke begeleiding gehad met de voorbereidingen tot mijn Au Pair avondtuur in Australië. Ze werken samen met de Australische organisatie AIFS en die hebben mij in Australië ook goed begeleid. Dus mocht je twijfelen, dan zou ik zeker voor Activity International kiezen want dan heb je echt goede persoonlijke begeleiding en word je in Australië opgevangen door een goede partnerorganisatie.
En een kleine tip van mij. Maak die reis het is het zeker waard!

Odpowiedź od Activity International
Aangezien ik erg twijfelde over de reis die ik wilde maken ben ik eerst naar een informatiedag geweest. Hierdoor krijg je een erg goed beeld over de verschillende reizen die mogelijk zijn. Hierbij werd meteen duidelijk dat ik graag naar Sri Lanka wilde gaan. Bij het voorbereiden op de reis heeft Yvette mij heel goed geholpen. Ik kon met alle mogelijke vragen bij haar terecht en kreeg altijd snel een antwoord. Activity international is zeker een aanrader!

Odpowiedź od Activity International
Ik ben erg tevreden over activity international. Twee jaar geleden heb ik de kickstart Costa Rica reis gedaan en ik had daar de tijd van mijn leven. Het was mijn eerste verre/grote reis, dus het was heel fijn dat ik al mijn vragen kon stellen aan het team van activity international. Goed bereikbaar en heel behulpzaam. Dit jaar ga ik naar Sri Lanka en ben nu ook weer goed geholpen wat betreft verzekeringen ect. Zeker aan te raden!

Odpowiedź od Activity International
Ik zou activity international zeker aanbevelen voor het boeken van een groepsreis. Alles was heel duidelijk en makkelijk geregeld en al mijn vragen kon ik heel makkelijk stellen via whatsapp waar ik super snel antwoord op kreeg waar ik ook veel aan had.
Ik heb zelf de Thailand island hopper tour gedaan en ik heb het heel erg naar m’n zin gehad! Alle accomodaties waren goed, het vervoer was allemaal heel goed geregeld, de activiteiten waren heel goed geregeld en heel leuk en ook de tourguide was heel aardig! Het enige wat een beetje tegenviel was de grootte van de groep, in totaal waren we namelijk maar met 9 mensen en ik had het eerlijk gezegd iets groter verwacht, maar aan de andere kant is het nu laagseizoen in Thailand dus het was eigenlijk wel te verwachten en hier kon activity international natuurlijk ook niks aan doen. Verder vond ik de mensen in de groep wel gezellig en de leeftijden verschilden niet heel veel (18-25 jaar) dus dat was ook leuk! Daarnaast verbleven we ook veel in hostels waar je weer veel mensen ontmoette wat ook heel leuk was. Al met al heb ik het heel erg naar m’n zin gehad in Thailand!

Odpowiedź od Activity International
Nu al drie reizen geboekt bij activity international. Eén naar Costa Rica, een naar Guatemala en een naar Sri Lanka. Bij allemaal hele fijne ervaringen gehad. Ook bij de voorbereiding kon ik altijd bij ze terecht. Zeker aan te raden!! (Ook als eerste solo reis echt top!)

Odpowiedź od Activity International
Activity international is een hele fijne organisatie om je reis/vrijwilligersoroject mee te boeken! Ze zijn telefonisch en over de mail goed bereikbaar, ze willen graag met je meedenken en leggen goed uit wat hun project nou echt inhoud.
Ik ben zelf 4 weken naar Hua Hin geweest om daar Engelse les te geven, het is makkelijk om in het weekend er op uit te gaan! Gemiddelde leeftijd was toen ik er zat tussen de 18-21 jaar.

Odpowiedź od Activity International
het is een betrouwbare organisatie die jou graag helpt met reis plannen maken! ze zijn altijd bereikbaar en hebben goede contacten met de organisaties in het buitenland.
Ik heb vrijwillgerswerk gedaan in Bali dat is echt aan te raden. Super leuke en lieve mensen ontneemt over de hele wereld en de Balinese cultuur mogen leren kennen.

Odpowiedź od Activity International
Ik heb een super goede ervaring met de organisatie. Ik ga over een maandje op reis en heb heel fijn contact gehad met een van de reisleidsters. Veel mail contact en snelle reacties en voldoende informatie. Stel je vindt het spannend om (alleen) op reis te gaan, dan stellen ze je heel erg op je gemak.
Ik kijk er naar uit om via hun op reis te gaan!

Odpowiedź od Activity International
Ik ben vorig jaar oktober met Activity International naar Australië gegaan voor een 6-weekse reis. De voorbereidingen gingen er soepe. Ik wilde eerder aankomen dan mijn reis zou beginnen om een beetje te wennen. Activity International heeft gemakkelijk een nacht extra voor mij geboekt in het hostel. Als ik een vraag had, kon ik altijd een berichtje sturen en kreeg ik snel antwoord. Ook nu ik voor een tweede keer naar Australië ga kon ik nog hier terecht met vragen!!
Heel vriendelijk en ik heb ze zeker aan mijn vrienden aangeraden!

Odpowiedź od Activity International
Super goede organisatie. Mijn dochter van net 18 laat ik met goed vertrouwen 6 weken naar Australië gaan. In een groep met 24 Nederlandse meiden, hoe gezellig kan het zijn. Een paar weken voor vertrek heeft iedereen elkaar een keer ontmoet in het midden van het land. Activity is via telefoon, mail en via what’s app zeer goed bereikbaar voor alle vragen die je hebt. De introductie bijeenkomst is zeer nuttig, je krijgt alle details te horen waar je aan moet denken. En last but not least, wat een gave reizen verzorgen ze ! Wij zijn super tevreden, dikke 10.

Odpowiedź od Activity International
22 maart vlieg ik naar Sri Lanka voor vrijwilligerswerk. Yvette van Activity International heeft mij tot nu toe super goed geholpen. Ik heb ontzettend veel informatie van haar gekregen en op vragen reageert ze heel snel. Zeker voor een eerste verre reis zou ik Activity International aanraden, omdat ze je zo goed helpen met de voorbereidingen.

Odpowiedź od Activity International
Zelf ben ik 1 jaar naar Amerika geweest als Aupair met Activity International. Dit was één van de beste jaren van mijn leven! En ik zou het iedereen aanraden om z’on avontuur samen met Activity International te doen. Als ik ergens tegen aan liep kreeg ik altijd snel antwoord! Ook vond ik het fijn dat het een wat kleinere bedrijf is dus het contact is een stuk persoonlijker :) Daarom ben ik echt super blij dat ik voor Activity International gekozen heb!

Odpowiedź od Activity International
Wat een fijne organisatie! Ze helpen je van het begin tot het eind om te zorgen dat je goed op reis gaat. Ze sturen je alle informatie die je nodig hebt en extra tips. Heb je toch nog een vraag dan kan je altijd terecht! Ik moet nog naar Sri Lanka vertrekken maar tot nu toe verloopt alles perfect! Yvette heeft mij goed begeleid om alles goed voor te bereiden. Ik raad Activity International enorm aan als je buiten Europa wil reizen en je daarbij nog wat hulp kan/wil gebruiken!

Odpowiedź od Activity International
15 maart ga ik naar Sri Lanka. En wat regelt deze organisatie alles goed! Je krijgt ontzettend veel tips mee en alles wordt precies uitgelegd. Oprecht heel fijn als je een reis wilt maken buiten de EU. De betaling verloopt makkelijk en soepel, je krijgt alle documenten in de mail toegestuurd met een duidelijke uitleg erbij en je kan altijd bij ze terecht over vragen. Super!