Oceniono na 5 z 5

Super god service. Jeg manglende en ramme i min ordre. Jeg kontaktede ABCleg og snakkede med en meget sød og forstående medarbejder. Jeg blev bedt om at skrive en mail, og skrive, hvem jeg havde s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter en vare var gået i stykker under transport, så var jeres Kundeservice mega hurtige til at sende en ny 🙏 Fantastisk service og virkelig god behandling! 👏

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og produkter! Jeg bestilte to blanke tjekliste. De kom hurtigt frem, men der var en lille fejl på den ene ift bukningen. Jeg kontaktede kundeservice, der beklagede fejlen og se... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami

O ABC Leg

Napisane przez firmę

ABC Leg er et kvalitetsstempel på læringsmaterialer, som får leg og læring til at gå i ét.

Vi udvikler produkter til børn i alderen 0-14 år. ABC Leg henvender sig til forældre, daginstitutioner og skoler.

ABC Leg udvikler og sælger spændende og anderledes produkter, som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. motorik, sprog, dansk, matematik og rytmik.

ABC Legs produkter udvikles i samarbejde med dygtige og fremsynede lærere, pædagoger, talepædagoger og pædagogiske konsulenter – alle med stor erfaring inden for læring

4,8

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Kommer ikke igen

De reklamerer med dag til dag levering. En uge efter jeg havde bestilt var varene stadig ikke kommet, jeg sendte en mail som jeg aldrig fik svar på. Et par dage efter det fik jeg dog en mail om, at de ikke havde den ene vare hjemme og jeg blev spurgt om jeg ønskede den anden, hvilket jeg bekræftede. Denne ankom efter en del dage.

Fuld forståelse for at en vare kan være udsolgt, men at de er SÅ langsomme til at informere og slet ikke besvarer mails, finder jeg uacceptabelt i forhold til at ville være en seriøs netbutik. Jeg kommer helt sikkert ikke igen, selvom de har mange fede ting. Derudover vil jeg ikke anbefale andre at handle hos ABCleg

1 grudnia 2014
Logo ABC Leg

Odpowiedź od ABC Leg

Kære Michelle

Jeg kan se i vores log, at der dagen efter din bestilling er afsendt email til dig om, at varen er udsolgt og vi har i email forespurgt til om, hvorvidt du fortsat ønsker plakaten. Jeg må beklager at du ikke har modtaget denne email og skal kontakte os. Vi har som bod tilbudt dig at kreditere ordren ligeledes et gavekort, men det har du ikke ønsket at tage i mod.

Skulle du fortryde er du altid hjertelig velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Kan ikke sige noget dårligt

Jeg bestilte en mus til min datter, en søndag, og jeg afhentede min pakke tirsdag. Ingen problemer overhovedet. Musen passer til lille pigens hånd og den bliver flittigt brugt i huset.
Jeg kunne fint holde øje med min pakke gennem hele transporten.

20 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service og hurtig ekspedition

Har handlet hos ABC leg flere gange, de har et rigtig fint udvalg til at kunne lave udviklende og inkluderende læringsmiljøer. Servicen er i top og der er hurtig ekspedition. Det er ikke sidste gang, jeg har handlet der

30 września 2014
Oceniono na 4 z 5

hurtig levering

Det var let at finde hvad man søgte og vi fik varen super hurtigt (bestilte mandag aften og fik besked onsdag morgen om den var klar til afhentning)

26 września 2014
Oceniono na 5 z 5

God information via mail om ordrestatus og lignende. Da varen ikke dukkede op, ringede jeg til ABC Leg, som straks satte en eftersøgning i gang. Jeg ved ikke hvor varen var blevet af, men lynhurtigt sendte de nye varer og der blev fødselsdag i det lille hjem :-). Tak ABC Leg!

15 września 2014
Oceniono na 5 z 5

God Servis, sjov og modene sprogvalg i mails ;-)

Jeg Eva har handlet over nettet med ABC leg og købt nogle lærings terninger med plastlommer, de er super gode, og kan varmt anbefales. Det var dejlig nemt at bestille hjemme fra sofaen over nettet., og de har meget sjovt og lærerigt legetøj. prøv at kik deres udvalg du vil garanteret kunne finde på noget enten til dine børn eller børnebørn eller dit arbejde derinde.

19 sierpnia 2014

Hurtigt og nemt

Super hurtig levering. God information via mails, så man ikke står med nogle tvivlsspørgsmål efter bestilling online.

6 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv betjening - kan anbefales!

Jeg bestilte "Mit eget pixi-alfabet", en kuffert med en bog for hvert bogstav.
Pakken kom to dage efter. Jeg har betalt via en faktura, ville ellers betale med Dan-kort, som jeg plejer, -men blev bekymret over at blive logget direkte fra Abc´s hjemmeside til min bank.

Jeg har bestilt varer før og er aldrig blevet skuffet.

5 lipca 2014

Anbefales

ABC leg har gode varer. Jeg bestilte den ene dag og modtog varerne den næste dag. Jeg kan varmt anbefale at handle her.

3 lipca 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej