Oceniono na 5 z 5

De bedste i DK! Jeg har købt mine kunstnerartikler hos Aart de Vos i snart 20 år. De har et stort sortiment og giver den bedste vejledning og service. Utroligt vidende, hjælpsomme og fantastiske til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg ringede til Aart de vos og havde spørgsmål om forskellene på 4 forskellige gouache og fik et excellent svar og yderligere svar på forskellen mellem 2 andre gouache og jeg blev så glad.....ikke no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som webshop for kunstnere fungerer den bare sublim. Men en webshop til almindelige er hjemmesiden lettere uoverskuelig. Forsendelsestid var lidt længere end forventet. Vil helst sikkert handle her... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Desværre går rygtet jo lidt at personalet er arrogante og uhøflige, hvilket jeg desværre må give folk ret i. Jeg oplever hver gang at blive talt ned til samt en følelse af at være til gene (med undtag... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Som webshop for kunstnere fungerer den…

Vil helst sikkert handle her igen, for hvis man ved man skal have, så er user experience på deres webshop ikke noget problem.

26 stycznia 2020

Roser og atter roser

Jeg har kun positivt at sige her.
Hver eneste gang er jeg blevet mødt af søde, tålmodige og hjælpsomme mennesker, der tager sig tid til mærkelige spørgsmål der nok nogen gange ligger langt uden for hvad de normalt møder.
Og når jeg har været usikker på om et givent produkt har været det rigtige, har de været søde til at give mig en vareprøve, som har været en kæmpe hjælp.

1 lipca 2018
Oceniono na 3 z 5

mødt med en ualmindelig uvenlig og grov, klagede og blev mødt med en imødekommende behandling og god service.…

Jeg blev mødt med en ualmindelig uvenlig og grov betjening ved telefonisk bestilling af en medarbejder, der var nedladende, ikke lyttede, og påstod at jeg ikke kunne skelne mellem forskellenne på produkter, som jeg har arbejdet med i årevis. Jeg skrev derefter en klage til firmaet over den dårlige behandling, og blev efterfølgende mødt med en rigtig god imødenkommenhed og betjening og fik erstattet alle fejlleverede varer.

6 marca 2018

Super Hjemmeside!

Med det kæmpe udvalg I har kunne et køb nemt være som at søge i en høstak, men jeres hjemmeside er så nem at finde rundt i at det er som en leg. Man får automatisk relevante oplysninger uden at bede derom - rabatter, ens indkøbs historik osv. Jeres andre kvaliteter er jo velkendte.

21 czerwca 2016

Super sortiment - god service

Jeg bliver altid både inspireret og forsynet med det bedste af det bedste når jeg handler hos Aart de Vos. Det er et dejligt sted at handle, og har jeg brug for det, sender de så jeg har varerne lynhurtigt. Sødt, hjælpsomt, professionelt personale.

16 kwietnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Aartdevos er toppen indenfor kunstnerartikler!

Man går sjældent forgæves hos Aartdevos. Skulle en vare være udsolgt, bliver man ringet op og får foreslået en lignende. Service!
Jeg bor i København og det ville være oplagt at købe mine kunstnerartikler i city, men den butik jeg før har anvendt, er ligesom gået i stå. De gamle medarbejdere, som havde stor viden, er der ikke mere og varerne er meget tit udsolgt, så jeg må samle mine indkøb fra en række forskellige forretninger.
Hos Aartdevos er udvalget langt større end hos de fleste forretninger i København, og varerne bliver sendt med samme!
Hvis jeg skal anbefale een forretning, hvor man kan få "det hele" så er det hos Aartdevos.
Tak.
Mange hilsner Jan Rasmussen

31 lipca 2015

Stor tilfredshed

Gennem snart 30-35 år har jeg handlet hos Aart de Vos. Det er et firma der har betydet meget for mit arbejde med maleri, akvarel og grafik. Altid har de været villige til at sende mig prøver på papir, nye værktøjer og i det hele taget været meget opmærksomme med at orientere mig om gode papir-tilbud

20 grudnia 2014
Oceniono na 2 z 5

ikke alle ved nok

Normalt har de det meste af det jeg som kunstner har brug for, men en dg kom mit pis i kog,, fordider var en inkompetent person i den anden ende.

Jeg havde brug for zinkgrå pigment til en reparation, og ringede for at høre, om de kunne hjælpe mig Det kunne de ikke, og den knold jeg havde i røret foreslog mig, at jeg kværnede en zinkplade, og brugte det. Det har INTET med hinanden at gøre, og viste mig, at han ikke vidste en skid om hvad han handler med at gøre, og var ikke nærværende nok til at kalde på en kollega, der måske vidste mere.

18 grudnia 2014
Logo Aartdevos

Odpowiedź od Aartdevos

Vi plejer ikke at svare på anmeldelser på Trustpilot, men denne her synes vi er lige lovlig grov. For det første var det Aart de Vos selv der snakkede med Andreas Rosmon. For det andet findes der mig bekend kun zinkstøv (Se venligst Kremers hjemmeside under zinc dust) og ikke som Andreas Rosmon påstår et gråpigment i lighed med zinkhvidt, så at kværne en zinkplade var måske lidt groft, men med en fin fil eller fint sandpapir og knofedt så ...

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej