Jeg ville ønske jeg kunne give minus stjerner til Årslev og særligt Mads Knold. Han vaccinerede vores hvalp 8 uger ( mens han var syg og derfor ikke tålte vaccinen) Vores hund udviklede SRMA og har væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Det er anden gang i mit liv, at jeg skriver en negativ anmeldelse, men her føler man desværre, at pengene er vigtigere end alt andet! På trods af en aftale med den dyrlæge, der tilså min hund, om at k... Zobacz więcej
Selv om min lille hund måtte aflives, var det en, på mange måder god oplevelse, dyrlægen var meget professionel og empatisk, både ved min hund og mig. Tak for det. I øvrigt fin behandling hver gang... Zobacz więcej
Har brugt dyrlægerne her i flere år og anbefaler dem gerne til andre. Høj faglighed og god service. Da min hunkat blev steriliseret havde hun en allergisk reaktion overfor stingene og fik en blodansam... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har efterhånden mange kedelige oplevelser med Årslev dyreklinik.
Den værste er en aflivning, som desværre minder om de andre, der er beskrevet.
Samt en omgang narkose, uden grund..
Neglene var “som en ekstra service”, blevet klippet under narkosen.
Jeg blev ikke spurgt om de skulle klippe negle, når hun alligevel skulle i narkose, og blev heller ikke informeret om, at de var blevet klippet.
Dette opdagede jeg selv, ved at alle neglene havde blødt, hvilket jeg syntes er stærkt problematisk, når man ikke er blevet informeret om den “ekstra service”.
Det går ofte lige stærkt nok, og må tilslutte mig de mange anmeldelser om, at det virker mere som en pengemaskine. Der hilses sjældent på dyret, og der siges knapt hej, når man træder indenfor i receptionen.
Det er ligeledes problematisk at man booker tid ved en specifik dyrlæge, og ofte bliver kaldt ind af en anden, fordi vedkommende lige har 5 minutter. Det giver et meget usammenhængende forløb.
Oplevelsen ved dyrlægen, kan dog variere, afhængigt af hvem man er “heldig/uheldig” at komme ind til. Ligeså uempatiske nogle af dyrlægerne er, ligeså søde og imødekommende er andre. Derfor 2 stjerner.
Verdens værste dyrlæge de burde lukkes, den ene er mere retaderet end den anden
ALDRIG SOM I ALDRIG TAG TIL DEM!
Vi var i dag inde hos dyrelæge mads med lille Kenzo, Mads er kanon dygtig, meget empatisk.
Vi er meget tilfredse med Årslev dyreklinik, selv de søde vetenær sygpl. Gav sig tid og hav Kenzo godbidder. Selvom Kenzo ikke er god til at være ved doctor, så gør de det bare til en kanon god oplevelse for både hund og ejer. Og det gælder både dyrelæger og vetenærsygplejskerne.
Tak for endnu en god oplevelse, I er så dygtige. Kæmpe tak.
Et koldt og upersonligt sted.Tydeligt at det kun er en penge maskine.Ingen empati for hunden.Det eneste Peter Knold sagde til hende var,kan du nu stå pænt der,ikke med en beroligende stemme eller noget.Han prøvede overhovedet ikke og vinde hendes tillid med beroligende ord eller godbid eller noget.Min hund var meget utryg ved det.Der kommer jeg ikke mere.
De tager sig tid til hunden og os som ejer.
31/1 hos Peter Knold vaccine af min hund og sundhedstjek.
Dygtig erfaren dyrlæge.
Kom med gode tips til foder og sart mave.
Vi har Steffen til min anden hund.
Han er super dygtig og erfaren dyrlæge.
Steffen har tidligere aflivet min gamle hund i eget hjem.
Det forgik som ønsket og Steffen var empatisk og nærværende.
Har været meget tilfreds med Aarslev dyreklinik. Både i forhold til min forrige kat og min nye lille killing
Her er for mange dårlige oplevelser i anmeldelserne til at klinikken kan være helt seriøs. Mange har gode erfaringer med den , men der er sandelig også mange der har dårlige erfaringer. Det ligner et lotteri spil !
Det ser ud som om det ikke er for dyrenes skyld de er der ?
Rigtig godt personale har altid fået en rigtig god behandling der .det sted så super go
Virkelig kompetente dyrlæger har brugt dem i mange år da jeg har været opdrætter har jeg besøgt dem flittigt. 3 kuld er kommet til verden derover og desværre også har nogen måtte lade livet af forskellige årsager. Altid føler man sig velkommen og med humor og et glimt i øjet tager de sig godt af mine hunde når jeg er der. Altid er der stor forståelse for den enkelte situation. Tak for jer allesammen ingen nævnt ingen glemt.
Nægtede at hjælpe min hvalp.
Efter at have læst tidligere anmeldelser er jeg vist utrolig glad for at I ikke ville hjælpe mig med min 5 mdr gamle Grand Danois i morges.
Han slugte en ca 40 cm lang pels - lege- ting.
Min faste dyrlæge har ferie, så jeg måtte have hjælp andre steder.
MEN I ville ikke hjælpe , for i tager ikke klienter fra andre dyrlæger.... Jeg spurgte forbavset " er der noget du ikke har forstået, min dyrlæge har ferie "
Men NEJ I ville IKKE hjælpe......Det er intet mindre end en skændsel, hvad pokker havde I tænkt jer.... Skulle min hvalp dø !!!!!
Tudende ringede jeg videre til næste dyrlæge, heldigvis ville Stenstrup Dyrlæge hjælpe..... En indsprøjtning med brækmiddel og 3 minutter senere kastede han legetøjet op.
Men måske var indtjeningen for lille til at I ville ofre tid på det.........
FØJ for en skændsel , troede I var DYRlæger.....
Har fået en utrolig dårlig behandling af frontpersonalet og Steffen Knoll, virker som en pengemaskine, kold og kynisk, og ingen, som i ingen empati, sætter ikke mine ben der mere
Super god behandling. Den nye dyrlæge, var tillidsvækkende rolig og dygtig.
Min 4 benede dalmatinerdreng fik endnu engang hjælp til sit øreproblem. Han er super tryg når han er i klinikken.
Tak til dyreklinikken og teamet.
Hvis du har et spørgsmål, bliver det opkrævet. Dårligt..Og grisk må jeg sige.. sikke en penge maskine.
Mange nye dyrlæger og veterinærsygeplejersker er kommet til, empatien for dyr og ejere er tabt.Virker for stort og fabrik agtig.Nye dyrlæger uden meget erfaring.Skidt for dyrene.
Altid de sødeste piger i receptionen og altid en kæmpe hjælp at hente ved jer. 😊 kommer ikke til at bruge andre dyrlæger end jer.
Akut afsted med kaninen der var apatisk og ikke spiste. Selvfølgelig 1-2 timer efter lukketid... så en dyr fornøjelse! MEN vil gerne rosé vagthavende dyrlæge for hans interesse, forståelse, omsorg og gode vejledning. Har desuden altid gået fra klinikken med en positiv oplevelse, når jeg har været der med min (kun en) kanin.
Efter dette besøg 9/12 2023 vil jeg aldrig benytte den forretning mere. Jeg startede i 1976 ved Arne Knold som jeg var utroligt glad for og alle mine hunde siden den gang er blevet behandlet der. Jeg har via hundearbejde mange venner som jeg har anbefaler at bruge dette sted og det er slut en del har sprunget fra gennem det sidste stykke tid. Det er som en fabrik og dem ved telefonen fejer en af og er ligeglade med vores problem. Jeg har fået aflivet min hund og det løb op i 5000 kr og det var et underligt forløb som jeg aldrig følte mig tryg ved jeg var selv nød til at arbejde med hvad jeg skulle gøre selv om der var 3 personer inde over. Det er blevet for stort og for overfladisk det er også det mine hundevenner fortæller, nu er jeg færdig med at forsvare det foretagende. Efter 50 år er det slut og nu falder der mange fra.
Vores hund skulle aflives. Dyrlægen Peter Knold hastede igennem processen med hurtig eller manglende forklaring og ignorerede og fejede indsigelser af. Bedøvelsen fik ikke lov til at virke fuldt - øjnene lukkede/blinkede ved berøring og hunden sukkede irriteret. Jeg påpegede dette og blev affejet før han barberede pels af og sprøjtede væske på forbenet, jeg påpegede at hunden stadig ikke var fuldt bedøvet, men han insisterede på at vores hund var helt væk, hvorefter han straks stak kanyle med slange ind og dernæst injekterede overdosis fordelt på to omgange. Dyrlægen udviste stor mangel på respekt og medfølelse både overfor vores hund og os, og lod muligvis vores hund unødigt smerte oveni den forvirring og ubehag vores hund udviste over hele forløbet med dyrlægen der skyndte sig rundt og nærmest udelukkede vores hund fra alt interaktionen imellem os. Vores hund var forvirret og utryg ved situationen hvor han plejer ellers at elske dyrlæger.
Altid imødekommende og forstående. Dygtige og engagerede medarbejdere. Men forståelse for den situation man befinder sig i. Vi har brugt dem i 30 år.
Som altid en god og omsorgsfuld betjening.