Sødt og hjælpsomt personale , der svarer med det samme. Smuk indpakning med et par chokolader samt en håndskreven hilsen og hurtig levering - det hele er gratis - intet mindre end fantastisk. Vil helt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Really good service! They helped me with special delivery. Fast delivery, beautiful packaging. Will definitely buy again! A company with good values who think about their customers. Väldigt bra... Zobacz więcej
Fantastisk service! Gratis fragt, gratis gaveindpakning og gratis kort med egen tekst. Hurtig afsendelse og modtagelse. Meget flot gaveindpakning og et smukt kort med hjerter på, og - hold nu fast - d... Zobacz więcej
Super hurtig levering
Din lokale guldsmed og urmager i Rudersdal. Vi er en af Rudersdals ældste forretninger, med stærke brands og god service siden 1943. Derudover driver vi webshoppen www.a-madsen.dk hvor du kan handle døgnet rundt.
Hovedgaden 26, 3460, Birkerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nemt at bestille. Fik mine øreringe hurtigt og betalte ikke fragt.
Hurtig levering. Flot indpakning og 3 stk. chokolade til kaffen. Fin oplevelse.
Dorte
Virkelig god og hurtig service!
God kvalitet af indpakning og sødt med håndskrevet godt og kuvert med ægte kvittering!
Kan kun anbefales
Hurtig levering. Chokolade i pakken og så var varen pakket ind i julepapir. Og et lille sød konvolut med en privat besked.
Dejlig service. Kan varmt anbefale dem.
5 stjerner fra mig, hurtig levering, og så fint pakket ind, med hilsen på det sødeste lille fødselsdagskort.
Gode tilbudspriser på Georg Jensen
Kan kun anbefales
Magen til professionel og nærværende service skal man lede længe efter. Super god oplevelse ved reparation af ur, fair priser og venlig betjening.
Virkelig god service. Havde skrevet forkert postnummer på bestillingen, blev ringet op og vi fik det løst problemet. Varen var der allerede næste dag.
Super fin handel. Hurtig fragt. Flot pakket ind og medfølgende hilsen. Kan varmt anbefales.
Really good service! They helped me with special delivery.
Väldigt bra service. Fick hjälp med beställning. Kommer handla igen.
Fick min beställning snabbt, vackert inslaget med kort! Förstår att de bryr sig om sina kunder och det är fint. 🌹🌹🌹🌹🌹
Har været kunde hos A Madsen igennem 40 år og aldrig blevet skuffet. Deres kundeservice er i verdensklasse !
Fik endnu engang sød og professionel service da jeg skulle have lavet min urrem. Købte den i okt. 14 og havde ikke en kvittering, men skulle alligevel ikke betale for reparation.