Goede service, Er werd goed meegedacht bij wat we zochten. Ik had wat wensen met betrekking tot de fietsenstandaard, het kinderstoeltje achterop, fietstassen, gewicht wat het moest kunnen dragen e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb vooral negatieve ervaring met de levering van onze fiets naar België. Op hun website staat: - Snelle levering: volgende werkdag NL, 2 dagen BE, 5 dagen EU - Eigen bezorgservice De leveri... Zobacz więcej
Super veel keus, fietsen uit gemeente depot Utrecht. Zowel met als zonder versnellingen. Meerdere proefritten en heel vriendelijk geholpen door Delsouz en zijn collega’s.
Service is super snel, binnen 2 dagen kon ik mijn bestelde fiets ophalen. Hij was goed verzorgd. Er was een nieuw slot op geplaatst die ik erbij had besteld, incl 2 sleutels. Werd gratis nog een bel o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Betrouwbaar en snelle service
Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke fietsenwinkel. Ze helpen meteen en geven eerlijk advies. Voor mij een blijver, ik hoef niet nog naar een andere fietsenwinkel te zoeken..
Betrouwbare verkopers
Betrouwbare verkopers, overzichtelijke website en heel veel keus!
Mooie fietsen voor een goede prijs
Mooie fietsen voor een goede prijs. Heel fijn dat ze ook garantie bieden en gratis bezorging!
Beste fietsen winkel
Beste fietsen winkel! Hartstikke tevreden aankoop. Snelle service en de vriendelijkheid daar kunnen andere ondernemers nog wat van leren. Bedankt!
Goede service en advies mogen ontvangen
Met een super fijne ervaring, een mooie keuze kunnen maken. Bedankt!
Het personeel heeft me goed geholpen en…
Het personeel heeft me goed geholpen en dacht mee met het kiezen van de juiste fiets. Afgelopen dagen met het goede weer mooie fietstochten kunnen maken op mijn nieuwe fiets! Heel blij mee :)
Super fijn geholpen !!
Top fietsen goede kwaliteit
Top fietsen goede kwaliteit. Altijd behulpzaam
Het was een goede ervaring en ik heb…
Het was een goede ervaring en ik heb alleen maar goede dingen gezien.
Betrouwbaar en snelle levering
Snelle levering, goede klantenservice en kwalitatieve producten
Good service
Het personeel bood aan om mij te helpen bij het uitkiezen van een fiets, gaf mij een kettingslot, controleerde de hele fiets en verving deze door nieuwe banden, en dat allemaal in een uur. Ik ben er blij mee, bedankt jongens!!!!
Good service
Good service, The prices are reasonable, thanks to the staff for their time, I am happy with the result, Until next time 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Behulpzaam erg goed geholpen
Geen goede fiets voor 380,-
Onlangs een fiets gekocht voor 380,-. Ondertussen heb ik die laten ophalen omdat hij gewoon niet goed in elkaar zat. Na een melding hiervan kreeg ik een bericht dat "de fiets ip in orde was, maar dat ik een onderdeel maar moest vervangen en de rekening op moest sturen naar hen". Ik heb dat niet gedaan omdat de hele remconstructie mij zo zwak leek dat het wachten was op een kapotte fiets. Ook vond ik dit niet een opgeknapte fiets van 380,- waard. Ik vind dat nog een groot bedrag. Ik heb gevraagd om de 50,- transportkosten niet in te houden, ook vanwege de reparatiekosten die ik had kunnen terugkrijgen, maar daar werd simpelweg niet op gereageerd.
Al met al teleurgesteld over de staat van de fiets versus aankoopbedrag en ook ontevreden over de communicatie. Als je niet reageert hoef je er ook niks mee lijkt de gedachte te zijn.
Na een half jaar ervaring met de…
Na een half jaar ervaring met de tweedehands Gazelle die ik in augustus 2024 heb gekocht, zal ik trachten een eerlijke feedback te geven. Service ter plekke top. We hebben een herenfiets gazelle gekocht met 7 versnellingen, 300 euro. Ter plekke afstellen is goed, transport ook top! Echter na 2 maanden deden 2 versnellingen het niet meer (doortrappen). Naar de gazelle fietsenwinkel in de buurt en hij zei dat de versnellings bak bijna geheel was doorgeroest. Hebben hem opnieuw afgesteld. Na 2 maanden gingen er 4 versnellingen uit. Weer terug en weer afgesteld (dit is niet de winkel waar ik hem gekocht heb, fietsenwinkel in de buurt). Nu, exact een half jaar na aankoop doet 1 versnelling het nog maar. Fiets kan in de prullenbak. Goedkoop is duurkoop in dit geval. Ik denk niet dat ik hier nog een fiets koop 😔
Enorm vriendelijk personeel en snel…
Enorm vriendelijk personeel en snel geholpen
Fiets wordt helemaal nagekeken
Fiets wordt helemaal nagekeken. Goede service
Via mail GOED opgelost.
Minpunten: Fietsband was niet helemaal ok bij levering, via Whatsapp moeilijk contact te krijgen en telefoon werd niet opgenomen. Maar via email ZEER GOED opgelost. Dus toch 5 sterren.
Doświadczenie Trustpilot