Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik werd opgelicht en 2dehands.be weigerde tussen te komen. Een zakelijke verkoper verkocht mij een naar eigen zeggen toestel “in perfecte staat” dat “nagezien was bij een reparateur”. Toestel bleek ka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dit is geen 2dehands site meer. Als je iets zoekt passeer je eerst langs 50 items op CUtawiki waar vooral scalpers gebruik van maken. Vervolgens nog wat dubieuze winkels of steuntrekkers die een half... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Koper heeft betaald met "veilig" betalen: geld op tussenrekening bij 2ehands. Koper en verkoper besluiten niet door te gaan met de verkoop. 2e hands wil het geld niet terugboeken aan de Koper. Week be... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Laatste maanden krijg ik bij iedere advertentie valse reacties. Mensen zijn zogenaamd bereid om meer te betalen als de vraagprijs. Sturen mail met kopie van ID en adresgegevens. Vervolgens mag je via... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online
  2. Usługi aukcyjne online

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Een ramp

Een ramp
Adv ondanks vernieuwen worden eraf gehaald. Na melding bij 2dh
Noppes hún antwoord
Ge kunt uw adv altijd terug plaatsen
Echt hopeloos al lange tijd op 2dehands

29 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Dit is geen tweedehands website meer.

Dit is geen tweedehands website meer.
De hele website wordt gedomineerd door bestaande handelaren met dus courante winkelprijzen en zelfs online veilingen!
Als ik iets 2dehands aanbied wordt het amper nog gezien, en als je extra in de kijker wilt staan dan betaal je er extra voor (tof als je iets van 10€ wil verkopen).
Ik bied alvast niets meer aan op 2dehands en zoek andere oorden op.
Het is makkelijker geworden om op facebook een groep te zoeken die net het soort items zoekt die jij aanbied i.p.v. met 2dehands te werken.
Diegene die 2dehands in beheer hebben, kijk eens naar alle reviews.
Ik denk dat er werk aan de winkel is.

9 listopada 2023

zoekertje plaatsen

zoekertje plaatsen
plaats een zoekertje en enkele uren later staat het zogezegd 10 pag. verder zodat je toch maar zou betalen . betaal envolgende dag zelfde .
scam vanwegen hun kant .

2 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

ik ben opgelicht en heb dit gemeld en…

ik ben opgelicht en heb dit gemeld en de advertentie van de oplichter staat een week later nog steeds online, met wie weet hoeveel slachtoffers? Verder was dit profiel al 14 JAAR lid van 2ehands. Hoe kan dit in godsnaam gebeuren? Ik heb het nu 2 x gemeld en 2ehands doet er niets aan.

19 października 2023

Betaalverzoek is frauduleus

Best nooit betaalverzoek gebruiken. De kans dat je wordt opgelicht door 2de hands zelf is reeël. Het geld wordt op een voorlopige betaalplatform gestationeerd om dan doorgestort te worden naar de verkoper wat dikwijls niet gebeurd. Ondanks verschillende meldingen doen ze gewoon niets. Gezien het aantal gebruikers brengt dit een mooi omzet op!

24 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Reeds 15 jaar actief op 2dehands met 5…

Reeds 15 jaar actief op 2dehands met 5 sterren en nu plots is mijn account geblokkeerd omdat de sms verificatie niet doorloopt. Hun oplossing bestaan uit het gewone standaard verhaaltje, welke ik zelf reeds uitgeprobeerd heb.
2dehands is er enorm op achteruit gegaan voor de particuliere verkoper. Veel valse biedingen en je zoekertje staat meteen achteraan in de rij.

22 października 2023
Oceniono na 1 z 5

betalingen via 2de niet veilig is!

Scandalisch, ze pakken 20% van je overschrijven bedrag af en als iets gebeurt of fraude ze trekken paraplu en zeggen dat het is uw probleem! Weet vooraf dat deze betalingen via 2de niet veilig is!

6 września 2023
Oceniono na 1 z 5

2e hands polo73 valse review

Waarderingssysteem van 2e hands is niet betrouwbaar.
Ik heb een item te koop gezet.
Polo73 heeft een bod gedaan en op dezelfde dag heeft iemand een hoger bod gebracht en heb ik dat aanvaard.
Hierdoor is polo73 boos dat ik zijn bod niet heb aanvaard en stuurt hij berichten dat ik een extremist ben?
Vervolgens heeft hij een review geplaatst dat hij het product niet heeft ontvangen en nog vele andere verbeterpunten terwijl ik gewoon z'n bod niet heb aanvaard.
Waardering kan niet verwijderd worden, in die zin lijkt me waarderingssysteem van 2e hands niet betrouwbaar.

30 sierpnia 2023

Geen reactie op advertenties

Enkele jaren geleden toch wat kleding verkocht via deze site. Nu recent 0,0 reactie! Als je een advertentie upload geeft het direct aan dat ze helemaal achteraan staat. Dezelfde advertenties op Marktplaats en verwante groepen deden het supergoed.
Denk dat het de laatste keer is dat ik 2de hands nog gebruikt heb.

3 sierpnia 2023

Ik wil iedereen verwittigen

Ik wil iedereen verwittigen
Voor een zekere jake Ruijtenschild
Hij heeft profielen op 2dehands en op marktplaats.
Ik heb een artikel gekocht bij hem
Netjes betaald
Maar je ontvangt niets
Dit is gewoon een pure oplichter
Hij vind het blijkbaar ook grappig
Maar hij is gemeld bij de politie

8 sierpnia 2023

Verplichte SMS verificatie

Verplichte SMS verificatie? Nope.
Doe dan iets deftig met 2FA via een Authenticator.
Maar een telefoonnummer krijg je niet, en een gebruiker ben je kwijt.

7 sierpnia 2023

Groot probleem site

Werkt niet constant problemen met inloggen wachtwoord word niet aanvaard , wachtwoord reset werkt niet , code na poging reset weekt niet server not availeble , error , klantendienst reageerd niet of na weken en probleem word niet opgelost kan zoekertjes niet verlengen zeer teleurstellend

7 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik ben niet te blij met deze ik…

Ik ben niet te blij met deze ik ondervind dat mijn account is geblokkeerd waarom geen idee en antwoorden duur zo ook heel lang oplossen dat gebeurt echt niet vind het jammer dat ze gewone burger in kou laten maar ondertussen vind ik dat ik schade aan doen ben om door hun niet meer te kunnen verkopen en aankopen

Grqqg een oplossing

8 czerwca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej