Prawdziwa nauka dla przyjemności,bez stresu. Przygotowany kurs jest motywujący , przydatny,dostosowany do potrzeb na różnych poziomach zaawansowania.Dodatkowe narzędzia do zapamiętywania ułatwiają i u... Zobacz więcej
Kurs językowy wykorzystujący pamięć długoterminową to prawdziwy przełom w nauce języków! Od momentu, gdy zaczęłam ten kurs, moje umiejętności językowe znacząco się poprawiły, a oto dlaczego: Skonce... Zobacz więcej
Transakcja i logowanie bez problemów. Kupiłam kurs języka duńskiego, kurs bardzo mi się podoba. Nauka słówek jest przyjemna i szybko robię postępy. Bardzo podoba mi się to, że widzę na wykresie jakie... Zobacz więcej
Przydałoby się więcej podstawowych zwrotów od początku kursu. Prostych pytań i odpowiedzi. Liczby, zwroty grzecznościowe pytania typu kto?, gdzie?kiedy? są w późniejszych lekcjach. Może warto zamienić... Zobacz więcej
Po prostu świetne
Nie wiedziałam, że potrafię tak szybko zapamiętywać słówka, znam już 3 języki obce, ale pierwszy raz uczę się tą metodą i musze przyznać, że jest po prostu ŚWIETNA, bardzo szybko można zauważyć pierwsze efekty/
Dosc przyjemny sposob nauki
Dosc przyjemny sposob nauki, podoba mi sie wracanie do slowek juz znanych,faktycznie zapadaja w pamiec, mozna samemu wybrac czas nauki
Kurs oceniam pozytywnie
Kurs oceniam pozytywnie, jestem bardzo zadowolona. Oprócz tego, zamówiłam dodatkowo inny pakiet, a źle spojrzałam na wykaz języków. Pieniądze zostały mi zwrócone w kilka dni. Wszystko na plus
Dobry system do nauki słówek
Dobry system do nauki słówek. Trochę gorzej jest ze zdaniami. Gramatyki nie uczysz się w trakcie kursu, ale jest jego częścią, więc należy uczyć się jej samodzielnie. ZERO KONTAKTU z twórcami!
Dobrze wszystko podoba mi się bardzo
Oszustwo
Zaplacilam za kurs języka chorwackiego i nie mam dostępu. Wysłałam kilka mali, brak odpowiedzi. Oszustwo, straciłam 200 zł.
wygląda na to ze to internetowa szajka…
wygląda na to ze to internetowa szajka oszustów, brak,emailowego adresu kontaktowego , nabieranie ludzi, zapłaciłam za pakiet podstwawowy a przysyłają darmowe 48 godz. (czytaj kolejne dwie doby) i podejrzewam, ze fajnie obchodzą przepisy prawne, nie dajcie się nabrać!!!
Tragedia ludzie nie dajcie się!
Brak odpowiedzi , brak wszystkiego ... Zakupiony z tydzień temu pakiet i nie ma dostępu tragedia ...jak możecie tak ludzi oszukiwać , nie dajcie się uważajcie !! Ja stracilam prawie 200zl do tej pory nie mam dostępu do lekcji. .tylko mail zapłać 30zl a dostaniesz pakiet podstawowy a zapłaciłam za zaawansowany pakiet. ..brak słów
Brak kodu dostepu do kursu !!!!!!!
Od roku mam kurs języka niemieckiego i jest OK ale 30 kwietnia 2022 opłaciłam przez PayPal dodatkowo kurs języka angielskiego,wysłałam już kilka E-mail z złączonym dowodem wpłaty z prośbą o kody dostępu ale bez odzewu. Nie wiem co mam zrobić, Moze ktoś mi pomoże odzyskać moje 29,95 €.
podtrzymuje moj zapal do nauki…
podtrzymuje moj zapal do nauki sytematycznej stalej
Uczę się tyle ile chcę i nawet coś wiem.
Najlepszy kurs jaki mam okazję poznać 😁
Dobra metoda nauki, mnie osobiście szybko wchodzi do głowy 😁
Ten kurs to jakieś oszustwo ,po…
Ten kurs to jakieś oszustwo ,po opłaceniu nie wysyłają danych do zalogowania się na ich koncie ,odradzam !!!!
Kurs jest bardzo dobry
Kurs jest bardzo dobry, elastyczny i praktyczny. Ma bardzo drobne nieścisłości w tłumaczeniu, jednak to nie wpływa na moją ocenę. Doskonale pilnuje terminów i trwałości już przyswojonego słownictwa. Jak z jakiś powodów mam przerwę w nauce to przypomni mi to co zostało do nadrobienia na odpowiednim poziomie uwzględniającym przerwę w nauce.Dobre materiały gramatyczne. Polecam, Paweł z Wrocławia.
kurs wideo - język litewski
wykupiłem kurs wideo język litewski. Jestem bardzo niezadowolony. Interfejs jest zupełnie inny niż w rekomendowanym samouczku (nie ma znaczenia jaka przeglądarka). Nie ma żadnej możliwoiści wyznaczania sobie zadań dziennych. Materiał nie jest podzielony na lekcje. Mimo że to "kurs wideo", brak jakichkolwiek materiałów wideo - pokazywane sa jedynie martwe obrazki/zdjęcia i słówka. Jedyne, co mogę ustalać w tym kursie, to ile minut chce się uczyć oraz czy wyłączyć, czy włączyć muzykę. Codziennie wracają te same podstawowe słowa "dzień dobry" "do widzenia" itp. Odradzam szczerze.
Jest lepiej ale zawsze może być lepiej
Świetny kurs, chociaż...
Świetny kurs. Jedyne zastrzeżenie: jak dla początkujących wystarczyłoby jedno określenie na dane pojęcie. Np. na "bilet powrotny" wystarczyłoby albo "o bilhete de volta", albo "o bilhete de regresso". Na początek człowiek nie musi mieć aż tak bogatego zasobu słów.
30 października wykupiłem kurs…
30 października wykupiłem kurs ,wysłałem już kilka maili z złączonym dowodem wpłaty z prośbą o kody dostępu bez odezwu mam podstawy do podejrzenia ,że to oszustwo !!!

Odpowiedź od 17 Minute Languages
Ignorancja, brak kontaktu
Zapłaciłam za pakiet kursów języka chorwackiego. Niestety od kilku dni nie mogę się doprosić o przesłanie danych do logowania. Próbowałam już wszystkie podane metody. W folderze spam również brak wiadomości...

Odpowiedź od 17 Minute Languages