123Hvidevarer.dk

Oceniono na 5 z 5

Senfølge af stormfloden december 2013 Vort køleskab gav op! Det var ellers ikke så gammelt og havde funktioner og indretning der passede til vore behov. Vi gik på jagt efter et magen til Det kunne go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle skifte gamle AEG vaskemaskine i mit lejehus til den samme eller lignede. Jeg kunne find AEG på deres online lager sent i torsdag, og websiden løvede at aflevere inden 2 hverdage. Fredag de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vinskab kl. 11.20 tirsdag før påske - blev ringet op 30 min senere hvor sælgeren beklagede at han ikke kun nå at sende det til dagen efter. Blevet ringet op 12.10 hvor samme sælger bek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod og skulle købe en ny vaskemaskine da min 4,5 år gamle miele besluttede sig for at gå i graven. Jeg fandt en maskine jeg ville købe, og blev ringet op inden ret lang tid var gået, at lige... Zobacz więcej

1. Sklep AGD
  2. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Webshop med salg af hvidevarer, køb direkte i webbutikken og få leveret lige til døren. Vi har mærker som AEG, Bosch, Miele, Siemens, Quooker og mange flere.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt levering

I modsætning til adskillige konkurrenter fungerede 1123Hvidevarers bestillingstjeneste, så køleskabet kunne leveres med vendt dør.
(Tidligere forsøg på telefonisk kontakt til flere konkurrenter var forgæves).
Hurtig telefonisk tilbagemelding fra 123Hvidevarer, hvor leveringstidspunktet, kl. 12-16 på den bestilte dag blev aftalt.
Levering og installation var problemfri og påbegyndt før kl. 16 og afsluttet indenfor ½ time.

29 sierpnia 2014

Hej Thomas

Det er godt at høre at du har fået det som du har ønsket og tak for du tog dig tid at svare her på Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

Supeb service efter køb og afhentning af Indbygningsovn

Bestilte en Siemens indbygningsovn sidst i Juli 2014 til afhentning 8. august. Ovnen var ikke i 123Hvidevarer sortiment, men efter en forespørgsel fik jeg en pris, som var acceptabel. Ordre nr. 27860. Det var ikke nødvendigt at udfylde sædvanlig formularer, da ovnen ikke var i katalog. En mail med bestilling var nok. Herefter skulle jeg blot betale ved afhentning.
Ved udpakning og installation på min adresse opdagede at den medfølgene rist mangle svejsning i en ribbe. Herefter kontaktede jeg 123Hvidevarer pr tlf. Fik besked om at tage et billede af den defekte rist og sende dette til 123Hvidevarer.

Reklamation afsendt onsdag den 27. august 2014 09:30. Ny rist leveret torsdag den 28. august 2014 kl. 09:30. Det må man kalde en super service. Tak for det.

Jens Ole Østrup Jensen

28 sierpnia 2014

Hej Jens

Det er altid dejligt når vi kan gøre vores kunder tilfredse. Håber du bliver glad for din ovn.

Leverer varen som aftalt

Jeg bestiller ofte hårde hvidevarer til en ejendom jeg passer, primært er det vaskemaskiner og tørretumblere. Maskinerne bliver leveret, monteret og den gamle maskine bortkøres. Hvidevarefirmaet koordinerer selv med mine beboere og det har efter omkring 15 leveringer været uden problemer. Så længe det virker er det uvæsentligt om jeg så ville kunne spare 50 eller 100,- kr. ved at shoppe rundt mellem firmaerne. Alt i alt en god løsning.
Eneste lille detalje jeg kan savne, er at de også havde en serviceafdeling til de maskiner der skal repareres og ikke udskiftes, men det har jeg så fundet et andet firma til at klare.

27 sierpnia 2014

Hej Henning

Tak for din deltaljerede beskrivelse af dine køb hos os og tak for du tog dig tog dig tid at svare her på Trustpilot.

Ingen problemer

Anbefaler gerne til andre. Ingen problemer med hverken bestilling eller levering.

25 sierpnia 2014

Hej Sanne

Vi vil meget gerne anbefales.

Super handel

Et godt sted at handle - god kundeservice og hurtig levering.

23 sierpnia 2014

Hej Mia

Super let at bestille

Bestilte bare varen på min iPad, der var ventetid, men de søde mennesker ringede, og fortalte os det i stedet for bare at lade stå til, super dejligt, var spændt på om det stod ved kantstenen når der nu også var regnvejr, men nej det stod under den overdækkede teresse, så de kan varmt anbefales

20 sierpnia 2014

Hej Anne-Marie

God profesjonell service

Uproblematisk og rask levering av hvitevarene vi bestilte. Hurtig tilbakemelding på spørsmål i forkant av bestilling. 2.gg vi kjøper derfra, like bra service hver gang. Meget hyggelige priser

19 sierpnia 2014

Hej Camilla

Oceniono na 5 z 5

Service findes stadig i Danmark!

Jeg har købt en: to i en batteri Nilfisk støvsuger hos www.123hvidevarer, det er et meget fint produkt med mange smarte detaljer, og det aller bedste den virker og suger som en stor støvsuger, eller tæt på.
For mig var det lidt af et sats kunne jeg overhoved bruge den,da jeg efter en hjerne operation er påført diverse dårlig domme, men trods det kan jeg bruge støvsugeren med godt resultat trods de begrænsninger jeg er påført.
Jeg bestilte støvsugeren over nettet, og bestilte den til levering med post Danmark, men kort efter blev jeg ringet op af en mand fra firmaet og han sagde at han kom forbi med støvsugeren Fredag mellem 14-16.
Og den flinke mand kom til aftalt tidspunkt.
Ja hvad er der at sige.
Jeg handlede der første gang: men ikke sidste gang.
evaluering: gode varer og god service til gode priser!

19 sierpnia 2014

Hej Ole

Tak for du tog dig tid at svare på Trustpilot. Dejligt at du har givet dig tid at beskrive dit købs forløb.

0 problemer

Gode varer til gode priser, vil helt sikkert handler hos 123 hvidevarer igen.

18 sierpnia 2014

Hej Mads

Oceniono na 2 z 5

Frustrerende oplevelse

Forsøgte at købe en kød hakker.maskine sent om aftenen Modtog ingen ordrebekræftelse efter at have færdiggjort købet. Sendte en mail om forløbet til kundeservice. Næste formiddag ingen reaktion fra kundeservice. Bestilte så en ny maskine hos andet firma på nettet. Det virkede. Blev midt på eftermiddagen ringet op af 123...... kundeservice, der bekræftede at min ordre var blevet modtaget. Jeg fortalte at det var lidt sent at få denne meddelelse da jeg nu havde købt andet steds. Blev mødt med alle mulige forkølede forklaringer på at bekræftelsesmailen enten var røget i mit spamfilter eller at jeg havde opgivet forkert mail adresse.

17 sierpnia 2014

Hej Dennis

Vi kun beklage at du har haft den oplevelse. Det er bestemt ikke sådan vi arbejder. Men godt du har fundet din vare et andet sted og har fået den leveret som ønsket.

Oceniono na 5 z 5

Super service og bedste priser

Vi har netop købt ny vaskemaskine og tørretumbler hos 123Hvidevarer.dk og oplevede som altid en super service. Samtidig erfarede vi at de var absolut billigst og da vi fik maskinerne leveret var det til aftalt tid og igen med en service udover det sædvanlige. Vi kan klart anbefale virksomheden til alle der leder efter gode priser og uovertruffen service.

16 sierpnia 2014

Hej Michael

Tak for din ros og for du tog dig tid at svare på Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

God behandling og fin service

Der blev ringet til os dagen efter bestillingen, med leverings dato. Dejligt nemt og hurtig levering.

16 sierpnia 2014

Hej Birgitte

Fuldt ud tilfreds!

Levering som aftalt, god service fra chafføren!
God behandling i kundeservicen, her handler vi selvfølgelig igen!

15 sierpnia 2014

Hej Bile

Tak for den fine ros og for at du tog dig tid at svare her på Truspilot.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig og perfekt levering.

Det var en total service jeg oplevede hos 123Hvidevarer

14 sierpnia 2014

Hej Jørn

Oceniono na 5 z 5

Super service og gode priser

Overskuelig hjemmeside, god kundeservice på telefonen og fyren som leverer er bare i orden.

13 sierpnia 2014

Hej Jens

Tak for rosen og tak for du tog dig tid at svare her på Trustpilot.

Super service.

Super flinke sælgere og fremragende service. Samt gode priser og hurtig levering. .

12 sierpnia 2014

Hej Monica

Mvh. Karin/123Hvidevarer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej