Senfølge af stormfloden december 2013 Vort køleskab gav op! Det var ellers ikke så gammelt og havde funktioner og indretning der passede til vore behov. Vi gik på jagt efter et magen til Det kunne go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skulle skifte gamle AEG vaskemaskine i mit lejehus til den samme eller lignede. Jeg kunne find AEG på deres online lager sent i torsdag, og websiden løvede at aflevere inden 2 hverdage. Fredag de... Zobacz więcej
Bestilte en vinskab kl. 11.20 tirsdag før påske - blev ringet op 30 min senere hvor sælgeren beklagede at han ikke kun nå at sende det til dagen efter. Blevet ringet op 12.10 hvor samme sælger bek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg stod og skulle købe en ny vaskemaskine da min 4,5 år gamle miele besluttede sig for at gå i graven. Jeg fandt en maskine jeg ville købe, og blev ringet op inden ret lang tid var gået, at lige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Webshop med salg af hvidevarer, køb direkte i webbutikken og få leveret lige til døren. Vi har mærker som AEG, Bosch, Miele, Siemens, Quooker og mange flere.
Bygmarken 26, 3520, Farum
Firmaet kommunikerede klart og var meget hjælpsomme da der gik noget kludder i leveringsadressen!

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Købte en Siemens Vaskemaskine.God opfølgning på ordren, alt var perfekt.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Var på udkig efter en bordopvasker til min lille studie bolig, og havde fundet frem til en model jeg bare måtte have, og bestilte den herfra.
Dagen efter får jeg så et opkald om at varen desværre er udgået fra producentens side, og de ikke kan skaffe flere hjem... Øv øv tænker jeg, pengene tilbage og finde et nyt produkt... Men nej nej!
De var så søde at sige de havde en udstillingsmodel tilbage de bare kunne pakke pænt ind og sende, og så sendte noget ekstra med som plaster på såret, super god service, helt tilfreds! :D
Havde derudover skrevet at jeg ville værdsætte et opkald inden levering da jeg bor på lukket gang, og det må man sige jeg fik, det er svært at finde rundt hvor jeg bor, så måtte hente den søde fragtmand Henrik et stykke væk, som så var så sød at bære min vare helt ind til min lejlighed for mig, virkelig sødt, og ud over det sædvanlige! :3
Jeg vil klart handle her igen! ^^

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Fin Service da det bestilte ikke kunne leveres udelukkende fra 123 Hvidevarer blev ordren del leveret fra anden part uden problemer eller prisforskel for mig som kunde. Alletiders.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Jeg bestilte en emhætte fra 123hvidevarer søndag d. 17/5.
Mandag formiddag ringer de mig op og spørger hvornår jeg ønsker at modtage varen. Det passer mig bedst onsdag eftermiddag, men han vidste ikke hvad tid på dagen, fragtmanden fra GLS ville komme.
Han sagde, at han lige ville følge op på det, fordi jeg kan jo ikke bare blive hjemme fra arbejde.
Et kvarters tid senere skriver han en email:
"Hej Annelise
Jeg kan desværre ikke sige nærmere omkring hvad tid på dagen din emhætte kommer i morgen.
Jeg kan kun sige at der bliver ringet 30. minutter før leveringen, så du er forberedt.
Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 35350123."
.. Hvortil jeg svarer: "Hej, kan jeg få leveret onsdag i stedet?"
Og svaret er: "Jeg mener selvfølgelig onsdag og ikke i morgen."
Hvor jeg skriver tilbage: "Tak, der er jeg nemlig hjemme fra kl 14 for at modtage nogle andre hårde hvidevarer. "
Om onsdagen fik jeg så fri kl 13:30, og jeg var hjemme i min lejlighed kl 13:55.
Klokken 20:30 har jeg stadig ikke modtaget nogen emhætte, og jeg har haft min mobil på mig hele tiden for at være sikker på, ikke at misse opkaldet fra fragtmanden.
Jeg skriver til dem om torsdagen: "Hej, havde vi ikke en aftale om at I ville levere en emhætte til mig i går?"
Og de ringer og siger, at det forstår de ikke, fordi den er blevet leveret.
Jeg siger, at jeg ikke har fået den, men de påstår at have en underskrift på at den er modtaget på adressen. -Og at den skulle være leveret kl 13:58 (hvor jeg var hjemme - så jeg begynder at frygte om den måske kunne være stjålet)
Han siger til mig, at han lige vil grave i sagen, og så vende tilbage.
Jeg ringer i mellemtiden rundt til kæresten, min far, mureren osv., for at spørge om der mon er nogen der kunne have taget imod den (selvom jeg jo var alene hjemme)
Lidt senere ringer 123hvidevarer tilbage og siger, at den ikke er blevet leveret, fordi der ikke var nogen hjemme, og at pakken er på GLS' pakkecenter.
Det er meget mærkeligt, fordi jeg var jo hjemme, men fred være med det. Jeg aftaler med dem, at de skal få pakken over i deres fysiske butik i Farum, fordi det er nemmere at køre hen og hente den, end at sidde og vente i lejligheden (lejligheden er under renovation, så bor midlertidigt hos mine forældre)
Jeg fik først tid til at hente emhætten i går eftermiddags (27/5). Det var lidt svært at finde den rigtige bygning, fordi skiltet med 123hvidevarer var så lille.
Men de var venlige inde i butikken, og de hjalp også med at læsse pakken ind i min bil.
Så selvom der var knas med leveringen fra GLS, så er jeg stadig tilfreds med selve 123hvidevarer!

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Jeg bestilt med hent selv og fik god service, da jeg fik hjælpe til at bære det bestilte ind i bilen.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
God pris, god service, god oplevelse med montering og levering. Ikke en finger at sætte. Tak.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Bestilte en vaskemaskine søndag aften. Mandag blev jeg ringet op og fik ordren bekræftet i telefonen og fik at vide at den blev leveret tirsdag. Ingen problemer og fin hurtig service.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Bestillingen på deres website fungerede fint og den efterfølgende personlige betjening omkring levering og afhentning var bare god!

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Vi blev ringet op af 123, 5 dage efter vi havde bestilt og fik en undskyldning over at ordren var glemt.. Man lovede, at vi med sikkerhed modtog pakken den efterfølgende dag.. Det gjorde vi så heller ikke!
Til gengæld var pakketransporten flink og ringede hele to gange, for at bekræfte hvor han havde stillet pakken!

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Købte en mikrobølgeovn om lørdagen - blev ringet op om mandagen, hvor vi aftalte levering - som skete som aftalt. Et godt sted at handle, som jeg føler mig tryg ved.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Bestillingen på nettet var nem, jeg blev efterfølgende kontaktet via telefon og fik afhentningsdatoen, som også holdt. Produktet var som beskrevet. Det eneste problem var at kassen var så stor at jeg måtte køre med åben bagklap, men det er jo ikke 123hvidevarer's problem😄. Så fem ud af fem stjerner er fuld fortjent.

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Hvis du ved hvad du vil have, så er det en god og nem løsning.
God vejledning, super kundesupport og hurtig levering.... 👍

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk
Jeg fik ved bestilling at vide at de ting jeg havde bestil kom fra den samme adresse og jeg kunne derfor spare fragten. Senere fik jeg en mail om at det desværre ikke var tilfældet og at min ordre ville blive leveret i 2 omgange. Selvom at det gav yderligere omkostninger sendte 123Hvidevarer tingene uden at jeg skulle betale for den ekstra omkostning der var kommet på fragten.
Fragtmanden kunne derimod ikke læse at der stod han skulle ringe 30 min før ankomst og ringede først da han var ankommet hvilket gjorde at jeg blev nød til at slippe alt hvad jeg havde i hænderne og køre hjem.