123Hvidevarer.dk

Oceniono na 5 z 5

Senfølge af stormfloden december 2013 Vort køleskab gav op! Det var ellers ikke så gammelt og havde funktioner og indretning der passede til vore behov. Vi gik på jagt efter et magen til Det kunne go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle skifte gamle AEG vaskemaskine i mit lejehus til den samme eller lignede. Jeg kunne find AEG på deres online lager sent i torsdag, og websiden løvede at aflevere inden 2 hverdage. Fredag de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vinskab kl. 11.20 tirsdag før påske - blev ringet op 30 min senere hvor sælgeren beklagede at han ikke kun nå at sende det til dagen efter. Blevet ringet op 12.10 hvor samme sælger bek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod og skulle købe en ny vaskemaskine da min 4,5 år gamle miele besluttede sig for at gå i graven. Jeg fandt en maskine jeg ville købe, og blev ringet op inden ret lang tid var gået, at lige... Zobacz więcej

1. Sklep AGD
  2. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Webshop med salg af hvidevarer, køb direkte i webbutikken og få leveret lige til døren. Vi har mærker som AEG, Bosch, Miele, Siemens, Quooker og mange flere.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super effektive og hjælpsomme

Firmaet kommunikerede klart og var meget hjælpsomme da der gik noget kludder i leveringsadressen!

24 czerwca 2015

Hej Paw

Tak for din anmeldelse. Dejligt at vores service var tilfredsstillende og vi fik løst problemet. Vi håber at du vil handle hos os en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - ingen problemer!

21 czerwca 2015

Hej Susan

Tak for din bestilling og efterfølgende anmeldelse. Vi er glade for at der ikke var problemer med leveringen og alt gik nemt og hurtigt.

godt køb

virkelig god handel og vejledning , har intet at klage over

11 czerwca 2015

Hej Ib

Tak for din anmeldelse. Super dejligt at høre at alt gik som forventet og du fik den rigtige vejledning.
Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye produkt.

Service Tip Top.

Købte en Siemens Vaskemaskine.God opfølgning på ordren, alt var perfekt.

7 czerwca 2015

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved handel hos os. Vi ønsker dig held og lykke med din nye vaskemaskine og håber du vil handle hos os igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Service ud over det sædvanlige! :)

Var på udkig efter en bordopvasker til min lille studie bolig, og havde fundet frem til en model jeg bare måtte have, og bestilte den herfra.
Dagen efter får jeg så et opkald om at varen desværre er udgået fra producentens side, og de ikke kan skaffe flere hjem... Øv øv tænker jeg, pengene tilbage og finde et nyt produkt... Men nej nej!
De var så søde at sige de havde en udstillingsmodel tilbage de bare kunne pakke pænt ind og sende, og så sendte noget ekstra med som plaster på såret, super god service, helt tilfreds! :D

Havde derudover skrevet at jeg ville værdsætte et opkald inden levering da jeg bor på lukket gang, og det må man sige jeg fik, det er svært at finde rundt hvor jeg bor, så måtte hente den søde fragtmand Henrik et stykke væk, som så var så sød at bære min vare helt ind til min lejlighed for mig, virkelig sødt, og ud over det sædvanlige! :3
Jeg vil klart handle her igen! ^^

3 czerwca 2015

Hej Malene

Tak for den fine anmeldelse. Godt at høre at servicen levede op til dine forventninger og du havde en god oplevelse med at handle hos os. Heldigt at vi havde en udstillingsmodel, så du ikke skulle vælge en anden maskine end den du havde udset dig. Vi glæder os til at handle med dig igen. Vi håber du får glæde af din nye opvasker.

Fin service

Fin Service da det bestilte ikke kunne leveres udelukkende fra 123 Hvidevarer blev ordren del leveret fra anden part uden problemer eller prisforskel for mig som kunde. Alletiders.

1 czerwca 2015

Hej Dennis

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi er glade for at servicen levede op til dine forventninger og vi håber du bliver glad for dine nye varer.

Oceniono na 3 z 5

Venlig og god kundeservice, men leveringen var problematisk

Jeg bestilte en emhætte fra 123hvidevarer søndag d. 17/5.
Mandag formiddag ringer de mig op og spørger hvornår jeg ønsker at modtage varen. Det passer mig bedst onsdag eftermiddag, men han vidste ikke hvad tid på dagen, fragtmanden fra GLS ville komme.
Han sagde, at han lige ville følge op på det, fordi jeg kan jo ikke bare blive hjemme fra arbejde.
Et kvarters tid senere skriver han en email:
"Hej Annelise

Jeg kan desværre ikke sige nærmere omkring hvad tid på dagen din emhætte kommer i morgen.
Jeg kan kun sige at der bliver ringet 30. minutter før leveringen, så du er forberedt.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 35350123."

.. Hvortil jeg svarer: "Hej, kan jeg få leveret onsdag i stedet?"
Og svaret er: "Jeg mener selvfølgelig onsdag og ikke i morgen."
Hvor jeg skriver tilbage: "Tak, der er jeg nemlig hjemme fra kl 14 for at modtage nogle andre hårde hvidevarer. "

Om onsdagen fik jeg så fri kl 13:30, og jeg var hjemme i min lejlighed kl 13:55.
Klokken 20:30 har jeg stadig ikke modtaget nogen emhætte, og jeg har haft min mobil på mig hele tiden for at være sikker på, ikke at misse opkaldet fra fragtmanden.
Jeg skriver til dem om torsdagen: "Hej, havde vi ikke en aftale om at I ville levere en emhætte til mig i går?"
Og de ringer og siger, at det forstår de ikke, fordi den er blevet leveret.
Jeg siger, at jeg ikke har fået den, men de påstår at have en underskrift på at den er modtaget på adressen. -Og at den skulle være leveret kl 13:58 (hvor jeg var hjemme - så jeg begynder at frygte om den måske kunne være stjålet)
Han siger til mig, at han lige vil grave i sagen, og så vende tilbage.
Jeg ringer i mellemtiden rundt til kæresten, min far, mureren osv., for at spørge om der mon er nogen der kunne have taget imod den (selvom jeg jo var alene hjemme)

Lidt senere ringer 123hvidevarer tilbage og siger, at den ikke er blevet leveret, fordi der ikke var nogen hjemme, og at pakken er på GLS' pakkecenter.
Det er meget mærkeligt, fordi jeg var jo hjemme, men fred være med det. Jeg aftaler med dem, at de skal få pakken over i deres fysiske butik i Farum, fordi det er nemmere at køre hen og hente den, end at sidde og vente i lejligheden (lejligheden er under renovation, så bor midlertidigt hos mine forældre)

Jeg fik først tid til at hente emhætten i går eftermiddags (27/5). Det var lidt svært at finde den rigtige bygning, fordi skiltet med 123hvidevarer var så lille.
Men de var venlige inde i butikken, og de hjalp også med at læsse pakken ind i min bil.

Så selvom der var knas med leveringen fra GLS, så er jeg stadig tilfreds med selve 123hvidevarer!

28 maja 2015

Hej Annelise

Jeg beklager meget at GLS ikke ringede før leveringen som aftalt, nogle af deres fragtmænd er desværre ikke så gode til dette. Hvilket vi også tager med dem løbende.
Ligeledes beklager jeg at vi påstod at emhætten skulle være leveret, ud fra vores udskrift så det desværre ud til at den var blevet udleveret, hvilket selvfølgelig var en fejl.
Jeg er glad for at der kunne findes en tilfredsstillende løsning og at du fik venlig og god service i vores butik. Og håber du er tilfreds med den bestilte emhætte.

Mvh. Morten

Nem og hurtig handel

Her vil jeg handle igen.

27 maja 2015

Hej Keld

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at handlen forløb problemfrit og vi ser frem til at du handler hos os igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilt med hent selv og fik god service, da jeg fik hjælpe til at bære det bestilte ind i bilen.

25 maja 2015

Hej Rune

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med servicen og håber du bliver glad for det bestilte.

Perfekt

God pris, god service, god oplevelse med montering og levering. Ikke en finger at sætte. Tak.

24 maja 2015

Hej Lotte

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at det var en god oplevelse at handle hos os. Vi yder altid vores bedste for at give vores kunder den bedst mulige service. dejligt at prisen var rigtig :-) .Vi håber du vil handle med os fremover.

Ingen problemer

Bestilte en vaskemaskine søndag aften. Mandag blev jeg ringet op og fik ordren bekræftet i telefonen og fik at vide at den blev leveret tirsdag. Ingen problemer og fin hurtig service.

19 maja 2015

Hej Lasse.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt med den hurtige levering og gode oplevelse. Vi håber at du vil handle hos os igen og ønsker dig held og lykke med din nye vaskemaskine.

Super god betjening hos 123hvidevarer

Bestillingen på deres website fungerede fint og den efterfølgende personlige betjening omkring levering og afhentning var bare god!

18 maja 2015

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at det har været en god oplevelse at handle hos os. Vi håber at du vil handle hos os fremover også.

Meget fin service

Alt var som det skulle være

Odpowiedź od 123Hvidevarer.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I er tilfredse med servicen og forløbet generelt.

Super oplevelse

Helt som lovet og forventet

Hej Jan

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at det var en god oplevelse at handle hos os. Godt at vi kan leve op til det vi lover. Vi håber du vil handle hos os i fremtiden.

Oceniono na 3 z 5

For lang leveringstid

Vi blev ringet op af 123, 5 dage efter vi havde bestilt og fik en undskyldning over at ordren var glemt.. Man lovede, at vi med sikkerhed modtog pakken den efterfølgende dag.. Det gjorde vi så heller ikke!
Til gengæld var pakketransporten flink og ringede hele to gange, for at bekræfte hvor han havde stillet pakken!

Hej Theis

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at din ordre ikke blev ekspederet med det samme pga. en fejl i vores ordresystem, så din ordre ikke kom over til salgsafdelingen, så den simpelthen blev "glemt" i systemet.
Ligeledes kan vi kun beklage at vores leverandør ikke leverede som lovet, men er dog glade for at fragtmanden gav dig den gode service som han gjorde.

Fuld service

Købte en mikrobølgeovn om lørdagen - blev ringet op om mandagen, hvor vi aftalte levering - som skete som aftalt. Et godt sted at handle, som jeg føler mig tryg ved.

12 maja 2015

Hej Rikard

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med forløbet og vi håber du bliver glad for din nye mikroovn. Vi håber at du fremover vil handle hos os.

Alt gik som håbet

Bestillingen på nettet var nem, jeg blev efterfølgende kontaktet via telefon og fik afhentningsdatoen, som også holdt. Produktet var som beskrevet. Det eneste problem var at kassen var så stor at jeg måtte køre med åben bagklap, men det er jo ikke 123hvidevarer's problem😄. Så fem ud af fem stjerner er fuld fortjent.

12 maja 2015

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at alt gik som planlagt og servicen levede op til dine forventninger. Vi takker for de fem stjerner.

Virkelig god service.....

God vejledning, super kundesupport og hurtig levering.... 👍

10 maja 2015

Hej Lykke

Tak for din fine anmeldelse. Godt at høre at du er tilfreds med vejledningen, så du fik de rigtige varer. Dejligt med hurtig levering. Vi håber at den gode oplevelse betyder at du vil handle hos os igen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Et firma der holder hvad de lover.

Jeg fik ved bestilling at vide at de ting jeg havde bestil kom fra den samme adresse og jeg kunne derfor spare fragten. Senere fik jeg en mail om at det desværre ikke var tilfældet og at min ordre ville blive leveret i 2 omgange. Selvom at det gav yderligere omkostninger sendte 123Hvidevarer tingene uden at jeg skulle betale for den ekstra omkostning der var kommet på fragten.
Fragtmanden kunne derimod ikke læse at der stod han skulle ringe 30 min før ankomst og ringede først da han var ankommet hvilket gjorde at jeg blev nød til at slippe alt hvad jeg havde i hænderne og køre hjem.

9 maja 2015

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med forløbet, til trods for at din bestilling blev leveret af to forskellige fragtmænd. Vi beklager at fragtmanden ikke ringede 30. minutter før levering som aftalt. Vi prøver altid at huske dem på dette. Vi håber at du vil handle hos os en anden gang.

123Hvidevarer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej