www.123fest.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lejede hoppeborge, popcorn, candy flush og slush ice maskiner. 123 fest leverer og afhenter som aftalt, og er fleksible, når vi justerede i bestillingen med kort varsel. Vi er sikker kunde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

123fest var super fleksible ift bestilling og ændring af hvad vi skulle bruge. Opsætning og nedtagning/afhentning af telt og andet udstyr gik var meget professionelt.

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt 1-2-3 Fest til Madsby Pige Cup, som er et større arrangement med mange ting, der skal koordineres, og det fungerede upåklageligt fra start til slut. De stod for både opsætning og n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Årligt til vores mangfoldighedsfest lejer vi artikler hos dem og det bliver leveret til den aftalte tid. Vi får altid en god instruktion om hvordan vi skal håndtere. Altid vender tilbage med svar og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Napisane przez firmę

123fest.dk udlejer alt det der gør FESTEN LIDT SJOVERE. Vi har stor erfaring i at levere til både store og mindre fester, og gør alt hvad vi kan for at din oplevelse bliver så god som mulig. Vi holder til i Fredericia og dækker det meste af Danmark. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super produkt og meget højt …

Super produkt og meget højt serviceniveau.
Lejede et musikanlæg til 40-års fødselsdag. Super godt proffesionelt anlæg. Fik udførlig instruktion, så det var lige til at gå til. Lejeprisen var fornuftig. Kan varmt anbefales !

/Claus Buch

5 września 2017

Sommerfesten var sjov...

bestilte stor fodboldbane og slushice maskine til firmasommerfesten. Meningen var vi skulle have fodboldbanen udenfor, men vejret var ikke godt. heldigvis havde vi plads indenfor, hvor vi fik instruktion i at sætte den op, det gik uden problemer og alle hyggede sig med at spille fodbold. vil anbefale 123fest til andre, da de var super professionelle og gav svar på alle spørgsmål vi kom med. kvaliteten af både bane og maskine var i top. vil klart bruge dem igen hvis vi skal have udstyr til en fest.

23 sierpnia 2017

Fremragende

Fremragende. Fik det hjælp vi skulle bruge både fra Mads og Simon. Flinke gutter begge to. Kan anbefales. Vi vil helt sikkert leje ved jer igen.

4 czerwca 2017

Fremragende service!

Der var god og hjælpsom information fra start. Smidig og nem service med hensyn til at afhente og bringe tilbage. Ingen problem med at levere det ubrugte tilbage. Priserne absolut rimelige med den service. Det er ikke sidste gang, vi bruger dem til slush ice eller andre ting.

30 stycznia 2017

Fantastisk service

Stor tålmodighed med os som meget besværlig kunde - og stor fokus på kundeservice. Kan kun give 123fest.dk mine aller varmeste anbefalinger.
mvh Anne Jakobsen
Marketing Manager
OneBizz

6 października 2016

Højt serviceniveau

Meget tilfreds - stort samarbejdsvillighed, trods at vi var nogle besværlige kunder. Kan varmt anbefale 123fest.dk! Det udlejede borde/bænke i traileren var i top kvalitet.

28 sierpnia 2016

Det fanme service!

Jeg kommer fra sjællands største lan-party.
Vi havde en aftale om ting som bungee-run med et selskab, der brændte os og de 800 deltagere af.

På dagen ringer jeg hertil, og til en god pris, er de på adressen med udstyret 2 timer efter mit opkald!

Kan klart anbefales!

17 sierpnia 2016

Super oplevelse

Det var lige som det skulle være - super service og en rigtig god dialog. Vi lejede en slushice-maskine, og var ikke helt skarpe på, hvor meget saft vi skulle bruge. Vi fik rigtig god vejledning både i forhold til brug af maskinen, mængder af produkter etc. Kan varmt anbefales!

16 sierpnia 2016

Alt ok

Vi lejede borde, bænke og en ismaskine. Alt fungerede og alt kom til tiden. 25. juni 2014.
Venlig hilsen Karen Margrethe

28 czerwca 2016

Super godt!

Vi havde lejet popcorn- og slushice maskine til sommerfesten på vores kollegium og alt var bare helt iorden. Levering og afhentning til tiden og god service. Vi bruger gerne 123fest igen.

26 czerwca 2016

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej