Banner for 123Bloemen.nl

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er was een fout gemaakt door een lokale bloemist wat kan gebeuren. Johan van 123Bloemen heeft gelijk actie genomen om het recht te zetten. Chapeau echt een voortreffelijk resultaat en er lag een zéér... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had een rouwstuk besteld. Gevraagd of het mogelijk was om paarse fresia's er in te verwerken. Dit is doorgegeven aan de bloemist. Op de dag van de uitvaart, zag ik een prachtig rouwstuk mét d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dat het goed gegaan is met de levering wat heel veel voor mij betekent, en heel belangrijk is, qua bereikbaarheid vd klantenservice, vond ik iets minder,want telefonisch kreeg ik niet de verwachte inf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bloemen een dag van tevoren besteld en deze zijn mooi de volgende ochtend geleverd. Prachtige bloemen, precies als gewenst.

Informacje dotyczące firmy

1. Kwiaciarnia
  2. Dostawa kwiatów
  3. Targ kwiatowy
  4. Sklep z podarunkami

Informacje o 123Bloemen.nl

Napisane przez firmę

Bloemen bezorgen via 123Bloemen.nl

Wil je iemand verrassen met een prachtig boeket? Bij 123Bloemen.nl ben je aan het juiste adres voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen in heel Nederland. Of het nu gaat om een verjaardag, beterschap, een bedankje of gewoon zomaar, wij zorgen ervoor dat jouw bloemen vers en op tijd bezorgd worden door een lokale topbloemist.

Met een breed assortiment boeketten, van kleurrijke plukboeketten tot luxe rozen en online rouwbloemen, is er altijd een geschikt boeket te vinden. Daarnaast kun je bij ons ook rouwboeketten, fruitmanden en zakelijke bloemen bestellen. Elk boeket wordt met zorg samengesteld en bezorgd, zodat je zeker weet dat jouw bloemen indruk maken.

Snel en betrouwbaar bloemen bezorgen

Bij 123Bloemen.nl begrijpen we hoe belangrijk het is dat bloemen vers en op tijd worden geleverd. Daarom werken we samen met een groot netwerk van lokale bloemisten in Nederland. Bestel je jouw bloemen voor 13:00 uur? Dan worden ze nog dezelfde dag bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen). Zo hoef je nooit te wachten op een speciale verrassing en weet je zeker dat de ontvanger op tijd wordt verrast met een prachtig boeket.

Om je bestelling extra persoonlijk te maken, kun je een kaartje toevoegen met een eigen boodschap. Ook bieden we verschillende cadeau-opties, zoals chocolade, een fles wijn of een luxe vaas, om je verrassing nog specialer te maken.

Rouwboeketten met zorg samengesteld

Bij het afscheid nemen van een dierbare zijn bloemen een belangrijk en troostrijk gebaar. Onze rouwboeketten en rouwbloemen worden met grote zorg samengesteld, zodat je een passend eerbetoon kunt brengen. Van stijlvolle witte rozen tot klassieke lelies of een op maat samengesteld rouwarrangement, wij helpen je om op een respectvolle manier afscheid te nemen.

Tijdens het bestellen kun je eenvoudig een rouwlint of rouwkaart met een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij zorgen ervoor dat de bloemen op tijd worden bezorgd bij het uitvaartcentrum, crematorium of een ander gewenst adres. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de bloemen, maar kun je je richten op het moment van afscheid nemen.

Zakelijk bloemen bestellen op factuur

Heb je regelmatig bloemen nodig voor zakelijke doeleinden? Ook dan ben je bij 123Bloemen.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om een relatiegeschenk, een verjaardagsbloemetje voor medewerkers of bloemen voor de receptie, wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering.

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op rekening bloemen te bestellen, zodat je achteraf een factuur ontvangt. Heb je een grotere bestelling, bijvoorbeeld voor meerdere locaties of een langdurige samenwerking? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je altijd de beste kwaliteit en service ontvangt.

Zekerheid bij 123Bloemen.nl - 7 dagen versgarantie

Bij 123Bloemen.nl staan we garant voor kwaliteit. Onze bloemisten werken alleen met dagverse bloemen, zodat elk boeket zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom geven we standaard 7 dagen versgarantie op al onze boeketten.

Mocht het toch gebeuren dat de bloemen binnen deze periode niet meer mooi zijn, dan lossen we dat graag voor je op. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst!

Bestellen, betalen en bezorgen: eenvoudig en veilig

Bloemen bestellen bij 123Bloemen.nl is eenvoudig en snel. Je kiest het boeket dat je wilt laten bezorgen, voegt eventueel een kaartje of cadeau toe en vult het bezorgadres in. Vervolgens kun je veilig afrekenen via iDEAL, PayPal, creditcard of achteraf betalen voor zakelijke klanten.

Na je bestelling houden we je op de hoogte van de bezorgstatus, zodat je precies weet wanneer de bloemen zijn afgeleverd.

Waarom kiezen voor 123Bloemen.nl?

✔ Snelle levering: Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd;
✔ Ambachtelijke bloemisten: Alleen de beste lokale bloemisten werken met ons samen
✔ Versgarantie: Minimaal 7 dagen garantie op de versheid van je boeket
✔ Flexibel bestellen: 24/7 online bloemen bestellen, waar en wanneer het uitkomt
✔ Veilig betalen: iDEAL, PayPal, creditcard en zakelijke factuur
✔ Betrouwbare bezorging: Jouw bloemen worden altijd professioneel en met zorg afgeleverd;

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje op 123Bloemen.nl en ontdek ons ruime assortiment aan boeketten, rouwbloemen, fruitmanden en zakelijke bloemen. Bestel vandaag nog en laat iemand genieten van een prachtig, vers boeket!

Zekerheid van 123Bloemen.nl

Minimaal 6 á 7 dagen vaasgarantie

Onze bloemen worden met zorg geselecteerd en bezorgd, zodat je kunt genieten van een prachtig boeket. Wij garanderen dat onze bloemen minimaal 6 dagen vers blijven staan, mits ze op de juiste manier worden verzorgd. Mocht de kwaliteit toch tegenvallen, dan lossen we dit graag samen met jou op.

Dane kontaktowe

Promotion box for 123Bloemen.nl

Bloemen bezorgen via 123Bloemen.nl

Online bloemen bestellen en laten bezorgen door de lokale bloemisten

4,7

Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Rouwstuk met bloemen op aanvraag

Ik had een rouwstuk besteld.
Gevraagd of het mogelijk was om paarse fresia's er in te verwerken.
Dit is doorgegeven aan de bloemist.

Op de dag van de uitvaart, zag ik een prachtig rouwstuk mét de paarse fresia's.
Het was mooier dan ik had durven denken.

20 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Het was in zoverre een goede ervaring…

Het was in zoverre een goede ervaring dat ik in de namiddag bericht kreeg dat de bloemen niet waren bezorgd omdat er niemand thuis was. Ze zouden de volgende dag weer worden aangeboden. Daar heb ik niets van gehhoord en had het prettig gevonden als men dat even had laten weten!
M. Landheer

12 marca 2026

Rouwboeket

Het rouwboeket zag er precies uit als wat ik op de website zag, echt super mooi!
En ook keurig op tijd afgeleverd, helemaal TOP!
Echt een aanrader deze Bloemensite👌

14 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej