3,0

Średnia

Szkoda że nie ma mniej gwiazd bo są…

Szkoda że nie ma mniej gwiazd bo są oszuści 30 dni temu zapłaciłem za ogłoszenie prawie 400zl za 3+1 miesięcy i po 30 dniach zgasili ogłoszenie.I pisałem dlaczego a oni od biura 120 portalu piszą że jest ale muszę w linku zobaczyć a ktoś szuka ogłoszenia w linku?myślę że nie ogłoszenie ma być na normalne portalu np. Morizon,gratka i klient s ula od razu to co chce i otwiera ogłoszenie a na mój ogłoszenie muszę na linkach.to jest oszustwo i lepiej do biura Nieuromosci dać ogłoszenie bo s koda kasę i nerwy!!!!!!!!

26 stycznia 2026

Jedna gwiazdka

Jedna gwiazdka, choć powinno być zero albo poniżej zera. Problematyczne opłacenie ogłoszenia - konieczność kolejnej płatności z wykorzystaniem przedpłaty. Brak kontaktu telefonicznego. Bardzo zły kontakt lub brak odpowiedzi. Ogłoszenie opłacone, ale publikacji brak. Nigdy więcej 120portali.pl

31 stycznia 2025

Nigdy więcej 120portali.pl

25 października 2024

NIE POLECAM

Jakiś czas temu wykupiliśmy u nich 3 miesięczny okres publikacji ogłoszenia – pierwszy miesiąc był ok – mogłam znaleźć ogłoszenie na kilku wyrywkowych portalach. Od dłuższego czasu ogłoszenie (mimo że opłacone) W OGÓLE NIE JEST WIDOCZNE. Na żadnym z portali o których tak sławetnie piszą. Niestety firma niepoważna, mimo próśb o kontakt, wypisywania maili - wszystko bez odzewu. Znalezienie do nich numeru telefonu graniczy z cudem. Ale co z tego, skoro nie odpowiada? Firma krzak do nabijania swojej kieszeni. Ich działalność to niestety kompletny niewypał. Jeśli nie masz co zrobić z kasą - zwróć się do nich - na pewno pomogą Ci ją wydać bez sensu.

3 stycznia 2024

Dzień dobry

Dzień dobry,
Niestety czuję się przez firmę oszukana umieściłam ogłoszenie i je opłaciłam ale ogłoszenie dalej wisi jako nie opłacone! Próbuje się skontaktować z firmą pisząc na ich pocztę i messengera ZERO odpowiedzi ?!
Czyli proszę omijać 120 portali szerokim łukiem!!
Małgorzata

10 sierpnia 2023

Ściema

Czy zauważyliście, że wszystkie "pozytywne" opinie są niemal identyczne? Jak by jedna osoba pisała na przekór negatywom :P goście niekonkretni, bardziej się zgrywają.

9 kwietnia 2023

OSZUŚCI!!!

OSZUŚCI!!!! NIE MARNOWAĆ PIENIĘDZY!!!
Nie ma nigdzie mojego ogłoszenia wykupiony najdroższy pakiet na 3 miesiące. Brak kontaktu.

1 kwietnia 2022

Polecam ten portal

Polecam ten portal. Miałam sporo zainteresowanych, odzywali się z różnych stron, na których było zamieszczone ogłoszenia. Sprzedałam nieruchomość.

22 marca 2022

Uwaga

Uwaga - oszuści ! Wprowadzają w błąd ! Opłacone ogłoszenie nie ukazuje się w żadnym znaczącym portalu !!!!! Ostrzegam !!!!

14 marca 2022

Jestem bardzo zadowolona

Dostałam reklamę portalu na mojego maila. Z ciekawości sprawdziłam co to jest. Pomysł zamieszczenia ogłoszenia o wynajmie mojego lokalu bardzo mi się spodobał. Zamieściłam ogłoszenie i już następnego dnia odezwali się zainteresowani. Bardzo szybko wynajęłam lokal, który stał dość długo.

19 listopada 2021

Świetny portal

Świetny portal, sprzedałam dom w czasie trwania jednego pakietu. Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam!

26 sierpnia 2021

Odradzam wszystkim

Brak kontaktu z portalem. Na mail odpowiadają zdawkowo, nie używają słów typu "przepraszam" kiedy ewidentnie błąd jest po ich stronie. Wykupiłam pakiet na 2mce, z czego miesiąc straciłam, bo nie były aktualizowane zmiany ceny mojej nieruchomości wprowadzane przeze mnie. Na moje uwagi dostałam zdawkowego e-maila że wszystko działa, na pytanie w czym był problem już zero odpowiedzi. Do tego nie zaktualizowano wówczas danych w moim ogłoszeniu na chociażby tych bardziej znanych z portali, z którymi rzekomo 120portali.pl współpracuje i które były wyszczególnione w wykupionym przeze mnie pakiecie. Informacje o doradcy klienta, który rzekomo jest przypisany do pakietu też okazały się oszustwem, nikt nie odpowiadał na telefon. Dzisiaj znowu odkryłam że mieszkanie na niektórych portalach ma cenę sprzed miesiąca. Próbowałam dodzwonić się pod jedyny wyświetlający się nr telefonu, który da się znaleźć pod ogłoszeniami na 120portali.pl, oczywiście bezskutecznie. W efekcie usunęłam ogłoszenie miesiąc przed jego wygaśnięciem, bo więcej było strat z zamieszania jakie ono wprowadzało w necie. STANOWCZO ODRADZAM. WYCIĄGANIE KASY, ZERO KLASY.

19 sierpnia 2021

Świetny portal

Świetny portal, szybko sprzedałem lokal, ogłoszenie ładnie prezentowane na wszystkich portalach. Super !

16 grudnia 2020

Czy to Twoja firma?