112 Nieuws Nederland Recenzje 2

Media-/nieuwsbedrijf · Organisatie

3,0

Średnia

extreem 112 nieuws

het 112 nieuws, wat door ene Stephanie de Boer bij herhaling op FaceBook geplaatst wordt, is het meest bizarre nieuws wat je maar kunt vinden en gaat meestal nìet over NL! als 't allemaal waar is en het is steeds ook oud en herhaald nieuws, dan worden er ook steeds weer mensen gekwetst en geconfronteerd met hun drama's en ellende! de reacties zijn vaak ook niet te pruimen en soms gewoon 'n vorm van geweldsverheerlijking............. kortom: deugt dat nieuws zelf eigenlijk wel?

23 lipca 2023
Logo 112 Nieuws Nederland

Odpowiedź od 112 Nieuws Nederland

Beste reviewer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven. Uw opmerkingen zijn voor ons erg belangrijk en we nemen ze serieus. Echter, er lijkt hier enige verwarring te zijn omdat we de inhoud die u beschrijft niet kunnen koppelen aan onze activiteiten.

We zijn een bedrijf dat zich inzet om accurate en relevante nieuwsartikelen te publiceren. Ons team werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat onze berichtgeving respectvol en verantwoord is. We publiceren geen oud of herhaald nieuws en we doen er alles aan om te voorkomen dat we onnodig leed veroorzaken.

Het zou kunnen dat u ons verwart met een andere organisatie of dat er een fout is gemaakt. Daarom nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via info@112nieuws.net of via de chatbox op onze website. Op deze manier kunnen we uw opmerkingen beter begrijpen en, indien nodig, passende actie ondernemen.

We hopen snel van u te horen en danken u nogmaals voor uw feedback.

Met vriendelijke groeten,
Thomas van 112nieuws.net