1001perle Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mange gode produkter presentert på en oversiktlig og informativ nettside. Rask tilbakemelding fra 1001perle dersom noen varer du har bestilt ikke er på lager likevel, -og de kommer med forslag til alt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nemt og jeg modtog mine varer dagen efter og alt var i den skønneste orden. Elsker at man får en lille gave med :) Ikke sidste gang jeg handler der.

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte en lang række smykkedele hos 1001 perle. 6 varer blev leveret i sølv istedet for guld og 1 vare som jeg havde bestilt 5 sæt af fik jeg kun 4 leveret (uden anmærkning). Jeg ringede for at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle forskellige dele til smykkefremstilling en halv sen aften... Regnede egentligt med at der ville gå et par dage inden pakken ankom, men det tog lige præcis halvanden dag! Alle de... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Onlinesalg af perler, kinesiske lykkedyr, øreringe, sten, kæde, perler, ferskvandsperler, knytte armbånd, rhinesten mv

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

240 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Topklasse

Jeg vil helt sikkert handle igennem 1001 perle igen, stort udvalg, god service, hurtig levering.Tak for det.

MVH: Heidi,Haslev

11 lipca 2011
Oceniono na 4 z 5

God og hurtig service

Jeg fik varerne tre dage efter de var bestilt. Der var et par enkelte styles der var udsolgt, men pengene blev tilbageført med det samme. Derudover var der hurtig service, da jeg ringede og fortalte at der var et par ting der manglede. Så alt i alt en fin service som jeg var meget tilfreds med.

7 lipca 2011
Oceniono na 2 z 5

ikke optimalt

der manglede en vare i forsendelsen, det er ærgerligt, men det kan jo ske. derudover var det essentielle gummi til min ring udsolgt, det er der jo ingen der kan gøre for, men jeg kunne have ønsket mig at blive ringet op og få det fortalt, inden de sendte ordren, da jeg så enten ville have afbestilt resten til den ring, eller have bestilt en anden farve gummi. Desuden mener jeg, at man skulle kunne ombytte købte varer til andre, og kun betale porto for tilbagesendelse og ikke for de ombyttede varer. jeg kommer ikke til at handle her igen. desværre.

13 czerwca 2011

hurtig,efiktive og flotte ting/matrialer

nu har jeg nogle gange prøvet og bestille ved 1001 perle og de har nolge meget fine ting,gode matrialer og det du ser på billedet er sådan som det er når du får det mellem hænderne og er næmt at gå til og du får et flot resultat ude af det +du spare pende ved det.

25 maja 2011

Det var god service

Overholdelse af leveringstiden og godt produkt. Let at finde ud af hjemmesiden. Alt i alt rigtig godt. Ved bare ikke hvad jeg skal bruge gaven til. Måske ville det være smartere med snor, lås eller andet anvendeligt materiale. Ellers supergod ide!

22 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Hurtigt, nemt og fantastisk!

Dette er min første gang jeg bestiller fra 1001perle.dk, og det er bestemt ikke sidste gang! Der gik ca. 1-2 dage eller sådan noget, og alt var pakket godt og fint ind. Dejligt!!! :) Mange smil herfra.

19 maja 2011

alle tiders!!!

Hjemmesiden er meget overskuelig. God ide med at inddele produkterne i farver. Men jeg savner at der nævnes en dato for fornyet levering af varer der er udsolgt.
Meget hurtig leveringstid.

15 maja 2011

Super Service og varesortiment

Hej, I får hermed højeste karakter fra mig. I har super flotte varer, jeres betjening er i topklasse og hurtig service. Hvad kan man forlange mere :0)

12 maja 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej