Błyskawiczny kontakt profesjonalne…
Błyskawiczny kontakt profesjonalne doradztwo ,nic tylko z ich usług korzystać
We are an independent travel insurance specialist set up in 1993, providing quality cover at competitive prices. We provide Travel Insurance, Car Hire excess Insurance and other related Insurance products to customers based in the UK, EU and Internationally. We believe that high quality products, excellent customer service and great value for money should be available to everyone and we understand that many of our customers have complex needs, so as well as our easy-to-buy online insurance, we provide an in-house Medical Screening service to assist our customers with pre-existing medical conditions, whether long-term or recently diagnosed.
The Business Centre, 1-7 Commercial Road, TN12 6YT, Paddock Wood
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Błyskawiczny kontakt profesjonalne doradztwo ,nic tylko z ich usług korzystać
I have an insurance case, it was handled by Worldwide Travel Insurance, fast and esy going.
Na świeżo, bo właśnie byłem po pierwszej nieprzyjemnej przygodzie z wynajmem auta. Wypożyczalnia znalazła mi uszkodzenie. Miałem 50 zdjęć przed i nawet filmik, ale nie byłem w stanie wypatrzyć na nich i udowodnić wypożyczalni, że te uszkodzenia były wcześniej, sam też nie jestem pewien, czy to była próba naciągnięcia. Od 6 lat wykupuję ubezpieczenie w Worldwide Car Insurance i właśnie miałem okazję sprawdzić, czy to działa. Zgłoszenie było uciążliwe, bo trzeba dosyłać dużo rzeczy. Ubezpieczyciel (Claim EZ) przez 2 tygodnie analizował i w końcu stwierdził, że wypłaci kasę. Kolejne 2 tygodnie i kilka maili przypominających i w końcu kilka dni temu zwrócono całą ściągniętą kwotę na podane konto w EUR, więc nie ma straty na przewalutowaniu. Reasumując: róbcie setkę zdjęć na wszelki wypadek, także szyb ze zbliżeniem, aby wypożyczalnia was nie oszukała. Polecam Worldwideinsurance, widać, że działa, choć miałem dużo obaw, czy wypłacą.
Korzystałem kilka razy.
Raz nie zwrócili za przebitą oponę, bo zapłaciłem za szkodę gotówką, a zgodnie z regulaminem ma być płatność kartą bądź przelew.
Drugi raz zarysowany zderzak - szkoda 250 euro. Zwrócone w całości w ciągu około 2 tygodni.
Ubezpieczyłem w tej firmie wkład własny przy wynajmie samochodu. Wypożyczalnia obciążyła mnie opłatą za niewidoczną na zdjęciach rysę.. Na szczęście ubezpieczyciel bez problemów zwrócił mi stracone pieniądze. Wniosek składałem online, wygodnie i bez problemów, szybki kontakt ze strony worldwideinsure, polecam !!
Super firma ubezpieczeniowa. Szkoda rozpatrzona bardzo szybko, wystarczyło online wypełnić dane i po tygodniu zwrot na konto. Polecam.
Szybko, sprawnie i tanio. Tego szukałem - tanie ubezpieczenie udziału własnego przy wypożyczeniu pojazdu za granicą. Polecam