Oceniono na 5 z 5

Super god service Bestilte en taburet og så først bagefter at jeg kunne få ryglæn til dem og da jeg i forvejen havde en stol bestilte jeg to ryglæn på en ny ordre Det var grundlovsdag og man... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I have ordered an ergonomic chair for my home office as I get serious back pain. Quality is amazing, shipping was incredibly fast with very very neat packaging. Right after the purchase, I had a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg ringede først til firmaet og snakkede med indehaveren. Han var villig til at åbne showroom for mig uden for åbningstid da jeg bor på Sjælland og derfor ikke kunne nå at komme inden for normal... Zobacz więcej

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Super god service

Super god service
Det var grundlovsdag og mandag morgen ringede jeg tidligt for at få de to bestillinger i samme sending
En mand tog telefonen g sagde med det samme mit navn
De to ordre var allerede lagt i samme sending og ryglænet var sat på den stol jeg havde bestilt
Tirsdag morgen kl 11 kunne jeg hente mine varer sendt med Gls 🤗👍👍👍👍
Kan klart anbefale dette firma
Mvh Jan Eriksen

8 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Superb quality, very fast shipping

Quality is amazing, shipping was incredibly fast with very very neat packaging.
Right after the purchase, I had a question about dimension, they responded within the same day.
Big thanks!

24 lutego 2026

Worksitt.dk

Worksitt.dk

Jeg købte sidste år en høj taburet med hjul - i mellemtiden har min helbredssituation ændret sig og jeg skulle derfor udskifte de oprindelige hjul for at øge min personlige sikkerhed.

Jeg kontaktede Worksitt.dk og talte med Herr Benny Biller, der gav mig nøjagtig den rådgivning jeg havde behov for. Jeg har nu modtaget de nye hjul og efter monteringen føler jeg helt klart at min personlige sikkerhed er væsentligt forbedret.

Vi har her at gøre med den bedste kombination af en Online virksomhed kombineret med en perfekt, vedkommende og venlig personlig betjening.

Jeg kan kun varmt anbefale andre at gøre brug af Worksitt.dk - De vil ikke fortryde det.

31 stycznia 2025

Hej Allan
Tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Benny Biller

Hvilket fremfragende firma

Hvilket fremfragende firma. Vi fik endda mulighed for at vælge andet stof end lige standard. Bestilte to stole tirsdag, fredag var de hos os. Hurtigt, serviceminded! De bedste anbefalinger herfra. Lone Skafte Jespersen og Erling Böttcher

20 września 2024

Odpowiedź od Worksitt

Tak for jeres fine anmeldelse, den er vi meget glade for.

Oceniono na 5 z 5

Jeg manglede en ny gaspatron til min…

Jeg manglede en ny gaspatron til min kontorstol, men havde ingen ide hvilken. Benny bad mig sende billeder og fandt det rigtige. Samt fik vi hjælp til at fjerne den gamle patron, og isætte den nye rigtigt. Benny er den mest hjælpsomme person og yder en kundeservice ud over det sædvanlige. Så kan kun give de bedste anbefalinger. Kanon firma.

13 czerwca 2024

Hej Dorthe
Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glad for.

Oceniono na 5 z 5

5 nye hjul til min kontorstol....

Da jeg nødvendigvis fik behov for 5 nye hjul til min Fritz Hansen kontorstol, var der ikke megen hjælp at hente hverken hos hverken leverandørenden eller sælgeren af stolen :-( Men så kom jeg i kontakt med Benny fra Worksitt, hvilket var en helt igennem positiv oplevelse, for han hjalp venligt med gode råd, vejledning og 5 nye hjul, som blev leveret lynhurtigt og uden leveringsomkostninger.

Nu er min kontorstol atter som ny, så Worksitt er pludselig øverst på min top-3 liste over venlige, kompetente, hurtige og leveringsdygtige firmaer. Sådan!!!

23 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Service og vejledning i topklasse.

Jeg havde brug for en ny gaspatronen til min kontorstol som er lavet af en anden fabrikant som ikke selv sælger reservedele, og efter at have søgt en del på nettet havde jeg stadig flere spørgsmål til hvad jeg skulle tage højde for og hvad jeg konkret skulle bruge. Jeg ringede til Worksitt og spurgte om hjælp, og jeg blev mødt prof vejledning og godt humør.

Virkelig god og omfavnede service, og jeg fik endda fifs til hvordan jeg skulle adskille min kontorstol nemmere.

Hvis jeg får brug for flere reservedele eller en ny stol, så har jeg fundet min go-to forhandler! :)

3 lutego 2022

Odpowiedź od Worksitt

Hej August. Tak for din fine anmeldelse, godt at vi kunne hjælpe din stol til live igen.
Mvh. Benny Biller

Virkeligt godt produkt

Virkeligt godt produkt. Ronda all-round stålstøttestol. Fik omgående og venlig behandling ved fejlbestilling. Sender hurtigt ny reservedel.. ny højde på gaspatron. Kan kun anbefales

23 września 2021

Ny klinik stol

Ualmindeligt godt indtryk af virksomheden. Efter bestilling blir jeg kontaktet og vejledt i mit køb og får rettet ordren ind så stol kommer til at opfylde mine behov .. jeg kan kun sige godt om servicen . Er allerede glad for stol som jeg modtog 2 dage efter

20 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Bare i orden, nye hjul reddede min kontorstol.

Købte en 'chefstol' i IKEA, der var ok, men med møghjul. Efter en hurtig og nem webhandel (IKEA havde dem ikke) kom de nye udskiftningshjul frem i rette dimensioner og også med alternative str. taps , og nu virker den storartet. TAK!

18 lutego 2021

Rigtig god oplevelse

Jeg fik en saddelstol leveret, som var rigtig fin, men som ikke var helt god til det formål, som jeg skulle bruge den til. Jeg prøvede et par alternativer hos Benny, og fik skiftet til et andet sæde, så jeg nu er 100 % tilfreds. Det var en meget behagelig oplevelse! Serviceniveauet er i top og jeg kan kun anbefale at købe stole fra Worksitt.

24 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og service i top!👏👏

Tak for en rigtig god kvalitets stol samt en rigtig god service af Benny og hans søn... Prisen kan man ikke klage over, da man får en superstol til pengene.Jeg fik ydermere skiftet en patron og reguleret en anden stol, som ikke er købt der. Jeg kommer helt sikkert igen og vil bestemt anbefale de stole til mine venner...👌
Ps Jeg fik skam også en kop kaffe☕😉

8 grudnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej