Workamo Recenzje 19

4,3

Informacje dotyczące firmy

1. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Fakturera utan eget företag och få din lön till en låg avgift. Skapa ett konto gratis och kom igång med att skicka dina fakturor. Vi sköter bokföringen, skatter, administration och försäkrar dig så du får ut en lön till låga 3.75% i avgift.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jag har använt Workamo i några år nu…

Jag har använt Workamo i några år nu för att få mina arvoden utbetalade som lön. Vid tillfällen där något varit oklart, dröjt eller liknande har jag alltid fått bra hjälp via mailsupport. Tack!

9 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Workamo är utmärkt för att enkelt och…

Workamo är utmärkt för att enkelt och smidigt betala ut till sina visstidsarbetare. Går på några minuter!

Som uppdragsgivare slipper vi strul med bankkonton och hantering av skatter, soc. avg. mm.

Kan starkt rekommendera Workamo!

7 maja 2025

Smidigt + låg avgift = toppen

Supersmidigt att använda för fakturering. Enkelt att skapa konto, logga in och skicka fakturor. Den låga avgiften är ett stort plus. Pengarna kommer i tid. Inget krångel. Kan starkt rekommendera Workamo!

1 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Oseriöst företag

Deras support är bara där för syns skull.
Totalt värdelös support har inte fått ett ända svar på över ett halvår. Rekommenderar starkt att ni inte använder workamo.

31 sierpnia 2024
Logo Workamo

Odpowiedź od Workamo

Hej, Väldigt ledsen att höra din upplevelse. Vi hade ett oväntat sjukdomsfall i teamet som dessvärre gjorde att ditt ärende hamnade mellan stolarna. Vi har sett över våra rutiner för att det inte ska hända igen. Hör gärna av dig till oss om det finns något vi kan göra.

Hälsningar,
Teamet på Workamo

Oceniono na 1 z 5

Oprofessionellt och extremt…

Oprofessionellt och extremt svåråtkomligt företag

Vi har varit kunder hos Workamo i flera år, men tyvärr har det blivit tydligt att företaget helt saknar kapacitet att hantera sina kunder på ett seriöst sätt. När det uppstår problem – särskilt rörande betalningar – är det i princip omöjligt att få någon form av hjälp.

Vi har kontaktat deras kundtjänst upprepade gånger via deras hemsida utan att få svar, och när vi väl fått kontakt har man skyllt på att mejlen "inte kommer fram" – något som tydligen har varit ett problem i över sex månader. Det är helt oacceptabelt att ett företag som hanterar ekonomi och lön inte ens har fungerande kundsupport.

I vårt fall råkade vi betala in flera tusen kronor för mycket, och trots att vi försökt få återbetalning har vi tvingats jaga dem konstant. Jag har till och med behövt leta upp deras VD privat för att överhuvudtaget få svar. Trots att han personligen lovat att pengarna ska betalas ut "imorgon" – flera gånger – har det nu gått över en månad utan att något händer.

Det här är inte bara oproffsigt, det är otryggt och respektlöst mot deras kunder. Vår upplevelse är tyvärr inte unik, utan speglar ett större strukturellt problem i hur Workamo driver sin verksamhet.

Vi har tappat allt förtroende och kommer se oss om efter andra alternativ.

8 kwietnia 2025
Logo Workamo

Odpowiedź od Workamo

Hej Angelica,
Väldigt ledsen att höra din upplevelse. Vi hade ett oväntat sjukdomsfall i teamet som dessvärre gjorde att ditt ärende hamnade mellan stolarna. Vi sökte kontakt med dig idag för att lösa detta.

Hälsningar,
Teamet på Workamo

Enkelt att använda

Enkelt att använda - behövde inte binda upp mig till något gick bra att skicka en faktura en månad, vänta några månader och skicka en till

8 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Var tveksam först men är extremt nöjd!

Var tveksam först men är extremt nöjd!
Använde Workamo i någon månad innan jag startade eget och tjänsten är nästan bättre än att ha eget lol. Så smidigt och enkelt och låg avgift.

Kan rekommenderas för alla som inte vill betala massa till andra faktureringstjänster

30 września 2022

Slut på redovisnings-ångest!

Jag har använt Workamo.com ett år nu, och är supernöjd! Lättöversiktligt och enkelt. Känslan av kontroll. Förut gjorde jag min ekonomi själv. Detta är tusen gånger bättre!
/Petter, mediaproducent

9 stycznia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej