Villedende produktbeskrivelse og en kundeservice som ikke forholder seg til lovverket
Bestilte produkter herfra og det fungerte ikke som beskrevet i annonsen. Tar det opp med kundeservice og få beskjed om at en ikke kan starte produktet med fjernkontrollen, og at jeg må kontakte produktet for å få løst problemet dette til tross for at det er de jeg har et kundeforhold med og at lovverket sier at det er de jeg trenger å forholde meg til. I annonsen står det at produktet kan styres med app men at den også kan brukes med en fjernkontroll. Dette stemmer ikke. De driver villedende markedsføring, og er motvillige til å rette opp feil ved produkter. Det er totalt uinteressant å kontakte produsenten når det er de som er ansvarlige for å rette opp i problemer med produkter de markedsfører og selger. Dette er noe av det mest elendige jeg har vært borti uansett produkt. Styr unna dette kan du regne med blir tap av penger. Dette er rett og slett svindel!
Oppdatering: Etter at anmeldelsen ble publisert, har jeg mottatt tre separate henvendelser der jeg blir bedt om å slette anmeldelsen for å få hjelp. Totalt har fire ulike ansatte vært i kontakt med meg, på ulike datoer og klokkeslett. Dette viser at dette ikke er en misforståelse, men en praksis som går igjen i bedriften.
Jeg har sendt dokumentasjon til Trustpilot, og saken er også meldt til Forbrukerrådet og Klarna.
Min erfaring tyder på at dette er en gjennomgående praksis, ikke et enkelt avvik.