𝙒𝙤𝙤𝙙𝙮'𝙨 𝙋𝙚𝙨𝙩 𝘾𝙤𝙣𝙩𝙧𝙤𝙡 𝘞𝘦'𝘳𝘦 𝘢 𝘴𝘮𝘢𝘭𝘭 𝘣𝘶𝘴𝘪𝘯𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘪𝘯 𝘎𝘶𝘯𝘯𝘪𝘴𝘭𝘢𝘬𝘦 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘸𝘢𝘭𝘭, 𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘰𝘷𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘶𝘤𝘩 𝘰𝘧 𝘋𝘦𝘷𝘰𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘸𝘢𝘭𝘭 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘭 𝘢𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘴 𝘰𝘧 𝘗𝘦𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘰𝘭 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘭𝘢𝘴𝘵 8 𝘺𝘦𝘢𝘳𝘴. 𝘞𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘥𝘦 𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦𝘭𝘷𝘦𝘴 𝘰𝘯 𝘣𝘦𝘪𝘯𝘨 𝘤𝘩𝘦𝘢𝘱𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘢𝘯 𝘮𝘰𝘴𝘵 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘦𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘰𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘦𝘴 𝘰𝘶𝘵 𝘵𝘩𝘦𝘳𝘦, 𝘸𝘩𝘪𝘭𝘴𝘵 𝘴𝘵𝘪𝘭𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘢 𝘳𝘦𝘭𝘪𝘢𝘣𝘭𝘦, 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵𝘸𝘰𝘳𝘵𝘩𝘺 & 𝘦𝘧𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘦𝘳𝘢𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘦. 𝘈𝘴 𝘸𝘦 𝘣𝘦𝘭𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘰𝘶𝘳 𝘬𝘯𝘰𝘸𝘭𝘦𝘥𝘨𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘱𝘦𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘰𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴, 𝘦𝘳𝘢𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘵𝘩𝘰𝘴𝘦 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘴 𝘲𝘶𝘪𝘤𝘬𝘭𝘺, 𝘪𝘯𝘴𝘶𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘢𝘧𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘱𝘦𝘵𝘴, 𝘵𝘩𝘦 𝘦𝘯𝘷𝘪𝘳𝘰𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘦𝘧𝘧𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘦𝘳𝘢𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯. 𝘞𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘶𝘥 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘛𝘩𝘪𝘯𝘬 𝘞𝘪𝘭𝘥𝘭𝘪𝘧𝘦 𝘊𝘢𝘮𝘱𝘢𝘪𝘨𝘯 𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙩𝙚𝙙 ? 𝙃𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙥𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢? 𝑮𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒔 𝒂 𝒄𝒂𝒍𝒍 ! 𝑭𝑹𝑬𝑬 𝒒𝒖𝒐𝒕𝒆𝒔! ● 𝑨𝒈𝒓𝒊𝒄𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 ● 𝑪𝒐𝒎𝒎𝒆𝒓𝒄𝒊𝒂𝒍 ● 𝑹𝒆𝒔𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕𝒊𝒂𝒍 𝙋𝙚𝙨𝙩 𝘾𝙤𝙣𝙩𝙧𝙤𝙡 𝘿𝙤𝙣𝙩 𝙛𝙤𝙧𝙜𝙚𝙩 𝙩𝙤 𝙜𝙞𝙫𝙚 𝙪𝙨 𝙖 𝙛𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙖𝙣𝙙 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙤𝙣 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠!
Zjednoczone Królestwo
- 07985267261