Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hele mooie akoestische wandpanelen. De panelen zien er heel natuurlijk uit met een echte houtnerf. Onze keus viel op Engels eiken en deze kleur was elders nergens te vergkrijgen. Bijvoorbeeld bouwmark... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Top kwaliteit. Ik heb verschillende aanbieders vergeleken en deze panelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Heel tevreden met de mooie panelen en assessoires! Super service ook toen er wat bleek gemissen in de bestelling een snelle nalevering zonder probleem. Echt top!

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Snelle levering in de Black Friday tijd. Goede communicatie tijdens het afleveren en als aanvulling op het al gebruikte Woodupp weer een fantstiche afwerking en beleving.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Woodupp heeft een goed assortiment in accessoires. Wij hadden de ledstrips met afstandsbediening en kapstokhaken besteld. De afstandsbediening zat niet in de doos. En werd spoedig nagezonden. De strips passen goed in het paneel met fijn dimbaar licht

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Zeer goed en uitgebreid geholpen zonder dat wij van tevoren een afspraak hadden gemaakt. Snelle levering van de bestelde materialen. We hadden 1 paneel teveel besteld en deze mocht retour.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de dames die we aan de lijn kregen, de perfecte levering en het contact met de chauffeur waren om door een ringetje te halen. En de panelen en de jashaken zijn werkelijk supermooi!

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Keurig nette levering en kwaliteits artikelen we hebben nu zes plankjes en zijn allemaal erg mooi dus we zijn zeer tevreden.
Top bedrijf.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Het zijn mooie en geweldige goede producten voor aan de latjes wanden.
Alleen met het verpakkingen kunnen ze nog een upgrade maken. Het was in plastic verpakt, maar mijn punt hierover gaan ze oppakken voor de toekomst.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Vriendelijke personeel die kennis hebben van het produkt. Kwalitatief zeer goed produkt. Ook de retournering van mijn 2e bestelling verliep vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
De bestelling kwam op tijd en keurig verpakt thuis. Monteren was net zo eenvoudig als op de site vermeld staat.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Goede service perfecte levering en goed product.

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Veel keus qua kleur en steeds weer nieuwe items om je woodupp wand nog mooier te maken

Odpowiedź od WoodUpp - Netherlands
Goede voorlichting. Snelle levering, op tijd. Producten bevallen prima.
Iets meer producten in de kleur beige zou ik wel fijn vinden