Duidelijke communicatie en snelle levering. Bouwtekening was duidelijk. Ik kwam 1 balkje te kort en er zaten te weinig schroeven bij. Dit is op een later moment nageleverd en dus goed opgelost
2 heren kwamen netjes op tijd volgens afspraak. Ze hebben een schutting met betonpalen geplaatst met een extra brede poort. Keiharde werkers ,netjes en vriendelijk. Prijs en montage precies zoals... Zobacz więcej
This "high-quality" wooden model kit, costing a hefty €665, is unfortunately of disappointing quality. Forty percent of the parts were damaged: splintered, broken, split, moldy, chipped, bent, frayed,... Zobacz więcej
Mooi product, snel geleverd en met de handleiding prima in elkaar te zetten. Staat stevig, ziet er prachtig uit en functioneert goed. Fijne klantenservice, werd zelfs spontaan gebeld of ze nog iets vo... Zobacz więcej
- Sklep z meblami ogrodowymi
- Dodatki do mebli
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Woodselections.com: Jouw online winkel voor woonartikelen, meubels en alles voor in de tuin! Van stijlvolle tafels en comfortabele stoelen voor je woonkamer tot loungesets, tuinkasten en containerombouwen. Wood Selections vind je alles wat je nodig hebt om je huis echt eigen te maken. Wij bieden een snelle en betrouwbare levering en een uitstekende klantenservice. Bekijk snel ons ruime assortiment!
Reewal 38, 2811PV, Reeuwijk, Holandia
- 0854017828
- support@woodselections.com
- woodselections.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Ik heb Onlangs een mooie bijzettafel…
Ik heb Onlangs een mooie bijzettafel bij Wood Selections gekocht! Erg tevreden een hele mooie tafel en snel geleverd!

Het werd snel bezorgd
Het werd snel bezorgd, schrok even van het pakket alleen maar latjes , wel hele klus om in elkaar te zetten , 1 plankje beschadigd , en teveel schroeven maar dat was niet erg ook geen idee hoe de kettinkjes bevestigd moeten worden die er bij zaten stond niet op de beschrijving, leuk als ik dat nog te horen krijg?
Van bestelling tot levering prima
Van bestelling tot levering prima. Snel besteld, snelle levering en prima product. Bedankt :-)

Odpowiedź od Wood Selections
Heel blij met het resultaat
Heel blij met het resultaat, instructies waren makkelijk te volgen. Helaas miste wij een paar onderdelen maar deze waren makkelijk te vervangen.