Produktet er rigtig fint og veludført. Der var lidt meget knas med kommunikation og levering. //Thomas M.
Super fin levering og produktet er perfekt til fjernsynet. Giver lige et touch af mere kvalitet. Eneste lille minus var det den skabelon som var med ikke var skåret lige skarpt hele vejen og havde en... Zobacz więcej
Smukt præcisions produkt leveret til tiden. Kan kun anbefales hvis du vil give dine B&O produkter et helt tidssvaende facelift. Bestilte smukke valdnødde højttalerfronter til mine Beolab 8000, og s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fint produkt som lever op til den forventede finish. Jeg modtog pakken efter den lovede tid. De producerer til ordre, så det skal man lige tage med, men de lover 8-10 dages leveringstid, jeg fik på d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi tilbyder håndlavede højttalerfronte til dine B&O produkter i massiv eg, produceret og fremstillet i Danmark.
Vindelevgård 278, 7830, Vinderup, Dania
- kontakt@woodietech.dk
- woodietech.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Smukt præcisions produkt leveret til…
Smukt præcisions produkt leveret til tiden.
Bestilte smukke valdnødde højttalerfronter til mine Beolab 8000, og så fik de et nyt liv.

Odpowiedź od woodietech
Super god kommunikation med firmaet
Super god kommunikation vedr. design.
Smukt produkt.

Odpowiedź od woodietech
Har lige fået nye fronter til beolab…
Har lige fået nye fronter til beolab 8000 og mit b&o 11-55 tv i lys Ege så flot arbejde og sikke en forskel meget tildfreds👍

Den flotteste vare
Handlede med Mathias som i den grad er en meget god fyr. Fik 100% kyndig vejledning og alt hvad han lovede var i skønneste orden. Varen er sindssyg flot så alle derude tøv ikke med at handle her. Mvh Bill

Fik nye fronter til beolab 8000
Fik nye fronter til beolab 8000
Flot produkt - flot service - kan varmt anbefales

Odpowiedź od woodietech
Godt produkt der absolut…
Godt produkt der absolut levetidsforlænger vores Beolab 8000. Vi har fået et par helt nye højtalere - og de var i forvejen 20 år gamle :-)

Håndværk I top kvalitet!
Rigtig god kvalitet. håndværk Og service er bare i top. Hurtig levering indenfor 10 dage.

Odpowiedź od woodietech
Super kontakt og et top lækkert stykke…
Super kontakt og et top lækkert stykke håndværk

Rigtig godt håndværk
Woodietech er virkelig dygtige til deres håndværk! Matias & Co leverer en fantastisk service, super flinke og imødekommende.
En varm anbefaling herfra!

Super lækkert produkt
Super lækkert produkt, hurtig levering og servicen var i top!

Odpowiedź od woodietech
Fint produkt som lever op til den…
Fint produkt som lever op til den forventede finish. Jeg modtog pakken efter den lovede tid. De producerer til ordre, så det skal man lige tage med, men de lover 8-10 dages leveringstid, jeg fik på dag 8.
Montering er lidt tricky, påregn lidt tålmodighed. Men det er sådan højtaleren er skruet sammen. Ikke fronternes skyld

Odpowiedź od woodietech
Super flot håndværk, lavet i Danmark…
Købte fronter til mine gamle BeoLab 8000, så nu ligner de som helt nye højttalere....
Super flot håndværk lavet i Danmark, og så er de meget billigere, end andre på markedet.
Køb her du vil ikke fortryde.

Odpowiedź od woodietech
Uden tvivl den på markedet der leverer…
Uden tvivl den på markedet der leverer fronter til B&o i Aller bedste kvalitet. Og sågar også til bedste pris.
Matias er meget venlig at tale med og imødekommer alle ønsker.
Håber de fortsætter produktionen med spændende produkter så man kan få træ på flere af sine B&o højtalere. ☺️

Odpowiedź od woodietech
Magisk og flot front til B&O højtaler
Super service og hurtig levering, samt go kontakt på mobil og mail. Kan klar anbefale dette produkt også er det virkelig nemt at montere

Odpowiedź od woodietech
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.